Aće Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ja sam mislio da se zena koja ima odnose sa zenama i muskarcima zove biseksualka, ili panseksualka po nekim novim skolama misljenja jel
sailorman Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 (edited) ja sam mislio da se zena koja ima odnose sa zenama i muskarcima zove biseksualka, ili panseksualka po nekim novim skolama misljenja jelE, i ja. Ali eto na primer ta cura koju sam pomenula sebe smatra lezbejkom. Mislim da je poenta u tome da, iako postoji mogucnost da je seksualno privuce muskarac, ona ne moze muskarca da voli na isti nacin na koji voli zene. Kad razmislis o tome malo bolje, sasvim je logicno. I mene nekad seksualno privlace zene, ali sam 100% hetero, jer jednostavno imam zivot hetero zene. I mog gej drugara nekad seksualno privuce zena, ali je on ipak 100% gej, jer je njegov zivot zivot gej muskarca. Sve to ipak zavisi od nacina na koji posmatras seksualni identitet; da li kao nesto steceno rodjenjem/genetski uslovljeno ili kao pretezno socijalni konstrukt. Ovo sve sto sam gore napisala vazi samo u drugom slucaju. Edited December 15, 2011 by sailorman
Sestre Bronte Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A da li je seksualno uznemirava ako u nju zuri žena?
TheBigFlegma Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ili joj kaže da bi je olizala kao krava tele?
sailorman Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 (edited) A da li je seksualno uznemirava ako u nju zuri žena?Moguce. Pitacu je. Mislim da je poenta u tome da su jedno osamsto hiljada puta manje sanse da ce u tebe zuriti zena. Edited December 15, 2011 by sailorman
Indy Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Mislim da je poenta u tome da su jedno osamsto hiljada puta manje sanse da ce u tebe zuriti zena.Pa to je zato što su žene bolje od muškaraca. ;)
eoten Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Moguce. Pitacu je. Mislim da je poenta u tome da su jedno osamsto hiljada puta manje sanse da ce u tebe zuriti zena.U 10 ojra da će odgovor biti ne. Nije ona izmislila pojam "male gaze" u čijoj osnovi je leži nejednak odnos moći između muškaraca i žena kao grupa.
braca Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 pa odgovorite onda na pitanje i vi, muškarčine : da li vam smeta kad u vas zuri homoseksualac?
sailorman Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 U 10 ojra da će odgovor biti ne. Nije ona izmislila pojam "male gaze" u čijoj osnovi je leži nejednak odnos moći između muškaraca i žena kao grupa.Da, 99% bi to bio odgovor.
MayDay Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 ?Zena koja voli zene je - sta?Miloglede, kao dobronamerni pokretac teme te molim da prestanes da pises kao da si u toku cesanja muda u kafani kod Pionira. Zapravo, ni tamo ti ne prilici ovakvo ponasanje.
eoten Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 pa odgovorite onda na pitanje i vi, muškarčine : da li vam smeta kad u vas zuri homoseksualac?Zgodan ili ružan kao pas?
Sestre Bronte Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 pa odgovorite onda na pitanje i vi, muškarčine : da li vam smeta kad u vas zuri homoseksualac?ako neko zuri u mene, odmah mislim da će da me opljačkasada si me uništio, postaću manje oprezan
Aće Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 pa odgovorite onda na pitanje i vi, muškarčine : da li vam smeta kad u vas zuri homoseksualac?nejel to sad pocinje stamegledasmetrija™?
Indy Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 pa odgovorite onda na pitanje i vi, muškarčine : da li vam smeta kad u vas zuri homoseksualac?Ružnoća je spas protiv zurenja.
Recommended Posts