Jump to content

'pipkanje' na poslu, u skoli i kod lekara

Featured Replies

Ja imam jednu drugaricu, radikalnu feministkinju, koja smatra da je i 'zurenje' (tj. odredjen nacin na koji muskarci gledaju zene) seksualno uznemiravanje. Ona je generalno pametna cura i sigurna sam da bi imala super argumente za odbranu ovog stava, ali ja se ne bih upustala u to. Pre svega zato sto nisam sigurna da se u potpunosti slazem s tim, a i zato sto mislim da je ovaj forum ipak suvise patrijarhalan i male-dominated, te da bi ovoakva rasprava unapred bila osudjena na propast i zatrpana 'saljivim' komentarima.

Nastavi, molim te. Baš bih voleo da znam neki neuznemirujući način gledanja.

Izvini, nisam čuo šta si rekla, blenuo sam u tvoj avatar?Ma ne, naravno da blenjenje nije OK. Što me je naučio (kad sam bio klinac) jedan Slovenac na plaži, kad sam blenuo u njegovu toples-Slovenku "ZA KAJ BULJIŠ?"A, OK...

Gledanje se bar lako rešava.f4cb_1_b.JPG

Ja imam jednu drugaricu, radikalnu feministkinju, koja smatra da je i 'zurenje' (tj. odredjen nacin na koji muskarci gledaju zene) seksualno uznemiravanje. Ona je generalno pametna cura i sigurna sam da bi imala super argumente za odbranu ovog stava, ali ja se ne bih upustala u to. Pre svega zato sto nisam sigurna da se u potpunosti slazem s tim, a i zato sto mislim da je ovaj forum ipak suvise patrijarhalan i male-dominated, te da bi ovoakva rasprava unapred bila osudjena na propast i zatrpana 'saljivim' komentarima.
Jel imala tipa u zivotu?
Jel imala tipa u zivotu?
Da, dok nije skontala da definitivno vise voli zene. Ali ima ponekad seksualne odnose i sa muskarcima, bar koliko ja znam.
Da, dok nije skontala da definitivno vise voli zene. Ali ima ponekad seksualne odnose i sa muskarcima, bar koliko ja znam.
Sa Sašom Matićem? On je sigurno ne gleda uvredljivo.
A, pa tako reci. Znaci, nije feministkinja nego lezbejka. To ima smisla.
A, pa tako reci. Znaci, nije feministkinja nego lezbejka. To ima smisla.
Tuga.

Sta je tuga? :unsure:

Sta je tuga? :unsure:
Tvoj stav.
Tvoj stav.
?Zena koja voli zene je - sta?
Zena koja voli zene je - sta?
Podmukli konkurent.

Radikalna feministkinja.