December 15, 201113 yr seinfeld je davno dao pametan savet, bez zurenja samo kratak pogled http://www.youtube.com/watch?v=dbsmbCWUNEE
December 15, 201113 yr Ja imam jednu drugaricu, radikalnu feministkinju, koja smatra da je i 'zurenje' (tj. odredjen nacin na koji muskarci gledaju zene) seksualno uznemiravanje. Ona je generalno pametna cura i sigurna sam da bi imala super argumente za odbranu ovog stava, ali ja se ne bih upustala u to. Pre svega zato sto nisam sigurna da se u potpunosti slazem s tim, a i zato sto mislim da je ovaj forum ipak suvise patrijarhalan i male-dominated, te da bi ovoakva rasprava unapred bila osudjena na propast i zatrpana 'saljivim' komentarima.
December 15, 201113 yr Izvini, nisam čuo šta si rekla, blenuo sam u tvoj avatar?Ma ne, naravno da blenjenje nije OK. Što me je naučio (kad sam bio klinac) jedan Slovenac na plaži, kad sam blenuo u njegovu toples-Slovenku "ZA KAJ BULJIŠ?"A, OK...
December 15, 201113 yr Ja imam jednu drugaricu, radikalnu feministkinju, koja smatra da je i 'zurenje' (tj. odredjen nacin na koji muskarci gledaju zene) seksualno uznemiravanje. Ona je generalno pametna cura i sigurna sam da bi imala super argumente za odbranu ovog stava, ali ja se ne bih upustala u to. Pre svega zato sto nisam sigurna da se u potpunosti slazem s tim, a i zato sto mislim da je ovaj forum ipak suvise patrijarhalan i male-dominated, te da bi ovoakva rasprava unapred bila osudjena na propast i zatrpana 'saljivim' komentarima.Jel imala tipa u zivotu?
December 15, 201113 yr Jel imala tipa u zivotu?Da, dok nije skontala da definitivno vise voli zene. Ali ima ponekad seksualne odnose i sa muskarcima, bar koliko ja znam.
December 15, 201113 yr Da, dok nije skontala da definitivno vise voli zene. Ali ima ponekad seksualne odnose i sa muskarcima, bar koliko ja znam.Sa Sašom Matićem? On je sigurno ne gleda uvredljivo.
December 15, 201113 yr Da, dok nije skontala da definitivno vise voli zene. Ali ima ponekad seksualne odnose i sa muskarcima, bar koliko ja znam.A, pa tako reci. Znaci, nije feministkinja nego lezbejka. To ima smisla.