Takeshi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 seinfeld je davno dao pametan savet, bez zurenja samo kratak pogled http://www.youtube.com/watch?v=dbsmbCWUNEE
sailorman Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ja imam jednu drugaricu, radikalnu feministkinju, koja smatra da je i 'zurenje' (tj. odredjen nacin na koji muskarci gledaju zene) seksualno uznemiravanje. Ona je generalno pametna cura i sigurna sam da bi imala super argumente za odbranu ovog stava, ali ja se ne bih upustala u to. Pre svega zato sto nisam sigurna da se u potpunosti slazem s tim, a i zato sto mislim da je ovaj forum ipak suvise patrijarhalan i male-dominated, te da bi ovoakva rasprava unapred bila osudjena na propast i zatrpana 'saljivim' komentarima.
TheBigFlegma Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nastavi, molim te. Baš bih voleo da znam neki neuznemirujući način gledanja.
Indy Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Izvini, nisam čuo šta si rekla, blenuo sam u tvoj avatar?Ma ne, naravno da blenjenje nije OK. Što me je naučio (kad sam bio klinac) jedan Slovenac na plaži, kad sam blenuo u njegovu toples-Slovenku "ZA KAJ BULJIŠ?"A, OK...
Milogled Bluff Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ja imam jednu drugaricu, radikalnu feministkinju, koja smatra da je i 'zurenje' (tj. odredjen nacin na koji muskarci gledaju zene) seksualno uznemiravanje. Ona je generalno pametna cura i sigurna sam da bi imala super argumente za odbranu ovog stava, ali ja se ne bih upustala u to. Pre svega zato sto nisam sigurna da se u potpunosti slazem s tim, a i zato sto mislim da je ovaj forum ipak suvise patrijarhalan i male-dominated, te da bi ovoakva rasprava unapred bila osudjena na propast i zatrpana 'saljivim' komentarima.Jel imala tipa u zivotu?
sailorman Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Jel imala tipa u zivotu?Da, dok nije skontala da definitivno vise voli zene. Ali ima ponekad seksualne odnose i sa muskarcima, bar koliko ja znam.
TheBigFlegma Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Da, dok nije skontala da definitivno vise voli zene. Ali ima ponekad seksualne odnose i sa muskarcima, bar koliko ja znam.Sa Sašom Matićem? On je sigurno ne gleda uvredljivo.
Milogled Bluff Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Da, dok nije skontala da definitivno vise voli zene. Ali ima ponekad seksualne odnose i sa muskarcima, bar koliko ja znam.A, pa tako reci. Znaci, nije feministkinja nego lezbejka. To ima smisla.
sailorman Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A, pa tako reci. Znaci, nije feministkinja nego lezbejka. To ima smisla.Tuga.
Milogled Bluff Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Tvoj stav.?Zena koja voli zene je - sta?
dig_chohano Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Zena koja voli zene je - sta?Podmukli konkurent.
Recommended Posts