JozoMujica Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Baš me zanima ko je sa ovog foruma video Tita uživo (pa da sad ovako gnjave)? Ja jesam, kad je otvarao dragstor u Nušićevoj, nosio sam pionirsku maramu tada.Ja video Tita. Što?
Yoda Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Premoscavanje i povratak na temu>Ima neka fotka kako Tito opipava Davorjanku, koju je maznuo bas generalu Kapicicu?
braca Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Video ga i ja - u Parizu, 1977. Posle saznao da je taj boravak bio baš onako pravi titovski... Došao on sa svitom od stotinak osoba, odseli u nekom besnom hotelu (mislim da je bio Georges V), jeli, pili i ludovali nekoliko dana, koliko je poseta trajala. Kad je došlo vreme za odlazak, Tito & ekipa se spakovali i na vrata, prave se ludi, niko ne traži račun. Francuzu se smuvali, niko se ne usudjuje da mu račun podnese... Na tome i ostalo, posle se hotel natezao sa francuskom državom, mislim da račun nikad nije ni bio plaćen...
fonTelefon Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Zna li neko ceo tekst ili link na bilo kakav snimak klapa koja peva "nema nikog osim stare majke i druga Tita pa mi blista bista druga Tita" kad ste vec otisli od Jove do Broza.
casperbgd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Videh Kapicica danas. Vec se oporavio matori...
Filipenko Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 On jeste Ka'pičić po imenu, ali je u životu Ka'junak.
cmrlj Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Eto im, neka slave Dražu i četničke zločine, koljače u Foči i Višegradu, neka slave Miloševića, Karadžića i Mladića, pa će daleko dogurati'
steins Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Jovo Kapičić u intervjuu za sarajevski list "Dani" izjavio da bi napadača koji ga je nedavno napao u Beogradu "ubio kao zeca da je u tom trenutku imao pištolj". fak jea. zbog ovakve izjave menjam mišljenje o Jovu. Zapravo menjam delimično, jer iako i dalje mislim da je u pitanju sadistički smrad ipak treba imati balls da se izjavi ovako nešto danas zbog čega ima moj polovični rispekt.
Аврам Гојић Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 znaci stekao je tvoje (polovicno) postovanje tek kada je rekao da bi streljao ljude na ulici? zanimljivo
yolo Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 streljao? meni ovo vise lici na ovo drzte me da ga ne polomim al drzte me mnogo jako da ga mnogo ne iznabadam
JozoMujica Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A i kako bi ga deda upucao, kad je dobio iznenada udarac i izgubio svest.
Recommended Posts