Milogled Bluff Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 zar nije ajhmanu sudjeno? mislim da ima neka knjiga o tome.inace ajhman i kapicic su ipak dve razlicite price. tako da bi mogli malo da spustite baloni hiperbola (koncentracioni logor, genocid i slicno) na zemlju.Nije hiperbola, nego poredjenje, koje se samo po sebi namece. I molim te, nemoj sada opet terminoloskim egzibicijama zamagljivati sustinu.
freakns Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 meni je samo zao sto ga ranije nisu sustigle... mlatiti ga sada kada je izlapeo bas i nema puno smisla... i nisam kao Vasa ili Cane da ne podrzavam iz neke principijelnosti, samo kazem da su ga ranije trebali mlatiti. i to jako. i dugo.
kim_philby Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ne, iste su price. ljudi su bili izvrsioci onoga sto im je sistem (kome su sluzili) naredio i u sta ih je ubedio da je ispravno. upravo su jovo kapicic i ajhman mere za nemacku iz 1940. i jugoslaviju iz 1948.i sta je sistem jednom naredio a sta drugom? ne mislis da tu ima neke razlike? mozda bi jovo i pobio sve madjarske jevreje ali to necemo nikada saznati posto to nije uradio. to je kao onaj argumenat 'da bi svi cinili iste zlocine u bosni da su imali prilike'. mozda, jebiga, ali nisu te stoga malo ozbiljnosti.u pitanju je matori covek na ulici kome se zna adresa a ne neki preplanuli nacista u argentini. nije ga tukao dastin hofman ili lorens olivije vec, verovatno, neki cetnicki entuzijasta.na kraju krajeva nije meni kaponja iz srca ispao da ga branim. zna se koje boje njegovi nose a samo to se u srbiji racuna.
garcia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) dakle trebalo je klepiti "srpskog Ajhmana"?ccc, kuda ide forum [džibuse] Edited December 12, 2011 by garcia
yolo Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ne, samo nemam nikakvo osecanje. kompletna kurcobolja prema sudbini coveka koji samo ima ljusturu ljudskog bica.PS. ugasi svetlo kad izadjes.
anantaram Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) Ne, ne treba klepati starce, ni nase ni njihove. Edited December 12, 2011 by anantaram
yolo Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) i sta je sistem jednom naredio a sta drugom? ne mislis da tu ima neke razlike? mozda bi jovo i pobio sve madjarske jevreje ali to necemo nikada saznati posto to nije uradio. to je kao onaj argumenat 'da bi svi cinili iste zlocine u bosni da su imali prilike'. mozda, jebiga, ali nisu te stoga malo ozbiljnosti.ja mislim da ti ozbiljno nemas pojma o cemu pises. ako si zaista apologeta golog otoka, onda je to druga prica. u tom smislu razumem tvoj poziv na ozbiljnost. Edited December 12, 2011 by gazza1
gagorder Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 sve vrvi od dzekova koji podvriskuju od srece zato sto je neko prebio nekog dedu na ulici. samo me zanima da li bi ga i oni u kakvoj mracnoj ulicici svojerucno mlatnuli po chontari, ili vise vole da se milke u cosku svoje sobice ...
yolo Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 cuj deda, bolje dekica, mili starac,... i tako.
garcia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 što učitavaš apologiju golog otoka i ko je to uopšte spomenuo?možda me na ličnom nivou zabole za Jova ali seiriti neću, ipak je to ogoljeno nasilje.
gagorder Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 cuj deda, bolje dekica, mili starac,... i tako.je l' bi ga mlatnuo ili ne?
kim_philby Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ja mislim da ti ozbiljno nemas pojma o cemu pises. ako si zaista apologeta belog otoka, onda je to druga prica. u tom smislu razumem tvoj poziv na ozbiljnost.ko sto rekoh neumesno mi je poredjenje golog otoka sa koncentracionim logorom & kapicica sa ajhmanom i o tome se vec nasiroko raspravljalo tako da nema tu bas preke potrebe ponavljati. nastavite.
ArleKino Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ček, najnormalnije se u isti red stavljaju kreator "Konačnog rješenja" i kreator Golog Otoka?
yolo Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 što učitavaš apologiju golog otoka i ko je to uopšte spomenuo?možda me na ličnom nivou zabole za Jova ali seiriti neću, ipak je to ogoljeno nasilje. i sta je sistem jednom naredio a sta drugom? ne mislis da tu ima neke razlike? je l' bi ga mlatnuo ili ne? ne, samo nemam nikakvo osecanje. kompletna kurcobolja prema sudbini coveka koji samo ima ljusturu ljudskog bica.
braca Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) ja mislim da ti ozbiljno nemas pojma o cemu pises. ako si zaista apologeta belog otoka, onda je to druga prica. u tom smislu razumem tvoj poziv na ozbiljnost.a šta je sad pa ovo ? neko novo stratište za koje nismo znali?ako si mislio na Goli otok, opet te jebu činjenice, jer je odatle 99% njih izašlo živo, za razliku od Aušvica, gde 99% nije...jel to opet ona priča o "dve strane iste medalje"? Edited December 12, 2011 by braca
Recommended Posts