Jump to content

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Pokvario se Rajko....

To, realno, nije moguće.... Pošto od onog što sam tamo dva puta dobio, teško da može gore

• Replies 3.4k
  • Views 462.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

ouch, da, greška

ali precog i može da ode skroz na drugu stranu, ionako će tamo da naručuje minestrone - a to je sranje gde god da odeš u Nišu, možda je u Jošanici bolje

posto je kod rajka bio izvrsan rostilj, po preporuci, odlucio sam da ga ulepsam jos odlicnijom manjestrom. ako me put ikada vise nanese u nis, narucicu ribu, mozda to bude ok.

mrak, niš, najbolji roštilj u srbiji koji sam jeo u poslednjih par godina. ovčiji uštipci briljiraju, te kiflice su maestralne, u vešalici urolan kačkavalj i još nečeg. biftek onakav kakvog ga je gaza i predstavio. šiju, navodno gazda radi za samim roštiljem.

mrak.jpg

čemu ovo jaje na bifteku i lebac ispod bifteka?!?

:ph34r:

Edited by Dark Wader

stari vijetnamski recept...

Nikad od prije koga ona dobra svinja. Za koju nema losih pomija

:(

Edited by ToniAdams

čemu ovo jaje na bifteku i lebac ispod bifteka?!?

:ph34r:

desava se

To je zapravo nacin na koji se sprema na Balkanu, ima recimo na Wiki - spremanje i serviranje bifteka po regijama :D

• 3 weeks later...

U Arandjelovcu sam. Sta preterano jesti?

e jbg, tek sad vidim. u Arandjelovcu sam jela najbolje prase u zivotu, Mali Hrast se zove restoran/pecenjara.

Odem

juče u nišu hteli da overimo mrak, al nas neki dobri čovek odgovorio. nemaju baštu, a unutra je pakao. pa otišli u ex nišlijsku mehanu, sada biser(kod tvrđave uz teniske terene) fin roštilj. cena džaba.

2 kafe, 2 kokiške™, litar kisele, velika šopska, porcija domaćih kobaja(odlične), porcija ćevapa i 1/2 čobanskog ražnjića, manje od 2.5k dinara

Overio Durmitor, teletina kao duša, nisam nikad takvu jeo. Usluga perfektna, pohvale za Gagija konobara.

Slucajno poslato sa Tapatoka

Juče overio Kamiondžije u Svrljigu. Teška prevara.

brate ne mozes reci da nisi bio upozoren. ima vec najmanje 5-6 godina kako je to propalo.

Karadjordjev vajat u Orascu, prasetina prste da polizes... Ali kajsija, mmmmnogo dobra

Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830