nisam ja Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Overio vajn en deli u kosovskoj konačno. Fin ambijent, dobra usluga, dobra hrana, ok cene.
Marcus Wulffings Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 i gde sam danas bio? - kafana pustolov u starim banovcima, smuđ paniran, razočarenje na prvi pogled ali prilično ukusno meso, a krompir hladana kao granny's breast. još dva lava točena, sve ukupno 1800 dindži, mislim da nije loša kombinacija pogotovo ako se uzme u obzir vrlo prijatno okruženje, gde dominira čista priroda i ne toliko čist dunav osim toga su osmislili vrlo vešt marketinški trik u obliku veselog kučeta koje razdragano dočekuje goste:
Marcus Wulffings Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 pa gde su ti profi riblji restorani, u surduku?
yolo Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 ne znam brate ali kada vidim smudja tako vulgaris roknutog u fritezu, tuko bi ih veslom. nije da nije tako u 97% kafana po rekama ali jbga. barem da je tanjiraca/talandara nego bas friteza. smudja na zaru/plotni sigurno peku u ribnjaku u borci preko puta dorcolskih silosa ali to nije kafana za zimu. ali da se ne rasipamo, nisam siguran da sam na tom potezu na kome si - zemun - beska, ikada jeo vanserijski ribu ali verovatno ima samo nisam umeo da nadjem.
Marcus Wulffings Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 jeo sam i u beškoj u onom restoranu ispod mosta - isto sranje, pre će biti da ne znaju za tu talandaru
Haralampije Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Kakvi ste vi hejteri pisao sam ovde o pustolovu, btw nije friteza ,peku u tiganju kako se i pece riba
kblo konza Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 zak, novi sad. gratinirana supa sa lukom, 420. prepelica punjena guščijom džigericom sa pireom od sočiva u porto sosu, 1580. vredi svake pare. odmereno, i hrana i ambijent. na meniju uglavnom pizdarije.
Аврам Гојић Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) Banatjanine, sve hocu da te pitam, pa zaboravim: da li si ikada bio u cardi Pikec kod Bezdana? Meni je tamo tako nekako sve lepo kad odem, od mezetluka (dimljene stuke, smudjevi, kulen od vepra), do benchmark ribljeg paprikasa i vina koje nije skupo a dobro je, i savrsenog dezerta ("imamo domaaaacu dooobos tooortu"), i nenametljive i izvanredno pristojne usluge, i pogleda, i ponasanja domacina ("ne smeta nam sto je dosao sa vama ker koga ste pokupili usput, neka se odmori mucenik") i ambijenta, da mi je to zapravo najdrazi ugostiteljski objekat u kome sam u zivotu bio, kada zrelo razmislim. Edited February 1, 2016 by Аврам Гојић
banatjanin Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 nažalost nisam ali volim taj kraj jako, a posle ovog tvog opisa,siguran sam da ću da odem
Аврам Гојић Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) znaš kako, ako dođeš u drugoj polovini maja, imaćeš i društvo, a posle ćeš dobiti i "henesi" na verandi uz gledanje u jezero :) gay stop Edited February 1, 2016 by Аврам Гојић
Marcus Wulffings Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) kod đure u valjevu deset s lukom, jedna pljedža od pola mere, salata od cvekle i to poveća, jedan kindžaz majlos od litre.... 645 dingera; sledeći put kada budem došao mogao bih da probam špikovanu glavu, ali opreza nikad dosta Edited February 6, 2016 by Marcus Wulffings
Recommended Posts