Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

e jbg, ovi su kontam već jeli odavno :-)

Posted

Overio vajn en deli u kosovskoj konačno. Fin ambijent, dobra usluga, dobra hrana, ok cene.

• 4 weeks later...
Posted

i gde sam danas bio?

- kafana pustolov u starim banovcima, smuđ paniran, razočarenje na prvi pogled ali prilično ukusno meso, a krompir hladana kao granny's breast.

još dva lava točena, sve ukupno 1800 dindži, mislim da nije loša kombinacija

SRYfTeg.jpg?1

pogotovo ako se uzme u obzir vrlo prijatno okruženje, gde dominira čista priroda i ne toliko čist dunav

jtjvW9D.jpg

rxDuzps.jpg

yrhRGs8.jpg

osim toga su osmislili vrlo vešt marketinški trik u obliku veselog kučeta koje razdragano dočekuje goste:

hxWlALw.jpg

Posted

realno to kuce i jeste jedino sto tamo valja:)

Posted

pa gde su ti profi riblji restorani, u surduku?

Posted

ne znam brate ali kada vidim smudja tako vulgaris roknutog u fritezu, tuko bi ih veslom. nije da nije tako u 97% kafana po rekama ali jbga. barem da je tanjiraca/talandara nego bas friteza.

smudja na zaru/plotni sigurno peku u ribnjaku u borci preko puta dorcolskih silosa ali to nije kafana za zimu. ali da se ne rasipamo, nisam siguran da sam na tom potezu na kome si - zemun - beska, ikada jeo vanserijski ribu ali verovatno ima samo nisam umeo da nadjem.

Posted

jeo sam i u beškoj u onom restoranu ispod mosta - isto sranje, pre će biti da ne znaju za tu talandaru

Posted

Kakvi ste vi hejteri  :isuse: pisao sam ovde o pustolovu, btw nije friteza ,peku u tiganju kako se i pece riba

• 4 weeks later...
Posted

zak, novi sad. gratinirana supa sa lukom, 420. prepelica punjena guščijom džigericom sa pireom od sočiva u porto sosu, 1580. vredi svake pare. odmereno, i hrana i ambijent. na meniju uglavnom pizdarije.

IMG_6986.jpg

Posted (edited)

Banatjanine, sve hocu da te pitam, pa zaboravim: da li si ikada bio u cardi Pikec kod Bezdana?

Meni je tamo tako nekako sve lepo kad odem, od mezetluka (dimljene stuke, smudjevi, kulen od vepra), do benchmark ribljeg paprikasa i vina koje nije skupo a dobro je, i savrsenog dezerta ("imamo domaaaacu dooobos tooortu"), i nenametljive i izvanredno pristojne usluge, i pogleda, i ponasanja domacina ("ne smeta nam sto je dosao sa vama ker koga ste pokupili usput, neka se odmori mucenik") i ambijenta, da mi je to zapravo najdrazi ugostiteljski objekat u kome sam u zivotu bio, kada zrelo razmislim.

Edited by Аврам Гојић
Posted

nažalost nisam

ali volim taj kraj jako, a posle ovog tvog opisa,siguran sam da ću da odem

Posted (edited)

znaš kako, ako dođeš u drugoj polovini maja, imaćeš i društvo, a posle ćeš dobiti i "henesi" na verandi  uz gledanje u jezero  :)

gay stop

Edited by Аврам Гојић
Posted (edited)

kod đure u valjevu

IMG_20160206_112116.jpg

deset s lukom, jedna pljedža od pola mere, salata od cvekle i to poveća, jedan kindžaz majlos od litre.... 645 dingera;

sledeći put kada budem došao mogao bih da probam špikovanu glavu, ali opreza nikad dosta

Edited by Marcus Wulffings