April Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 (edited) đe je taj rajko ? Niš, Kazandžijsko sokače Edited April 27, 2015 by April
kenta Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 đe je taj rajko ? ej,novosađani, jel' ima u samom centru grada da se jede u pristojnom objektu nešto baš onako lalinsko ? i to sutra, tj. ponedeljkom ? Probaj Veliki, Pašićeva ulica, nije lalinski ambijent ali klopa jeste. Cene srednje.
clandestino Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 (edited) Motel Predejane. Da li stvarno preporucujes to mesto? Ja se provedoh nikad gore, preskupa poluhladna pljeskavica u suvoj lepinji. Sta si ti izabrao tamo? restoran Mali Vikend, skoro na samom ulazu u sićevačku klisuru. kad putujem u tom pravcu namenski (ne)jedem da bih tamo svratio i odro se od hrane Koliko je to skretanje sa puta za Solun? Mozda je bolje da saceka kada bude isao za Sofiju. Overio rebarca kod Rajka. Sta ti je moc navike... Utisak nedelje 2: mislim da sam video g-dina Rajka, jedan prosedi sa naocarima Mislim da Rajko ne nosi naocare, obicno je zavaljen u stolici blizu sanka sa jako rasirenim nogama kako bi smestio trbuh medj njima. Edited April 27, 2015 by clandestino
clandestino Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Na putu je, nema skretanja. Onda na ulasku u grdelicku, ne u sicevacku? Il' sam se ja potpuno pogubio u (nacionalnoj) geografiji.
Singer Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Onda na ulasku u grdelicku, ne u sicevacku? Il' sam se ja potpuno pogubio u (nacionalnoj) geografiji. ja sam...
clandestino Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 ja sam... Sta ga znam, Alvirovic išo prošle godine preko Bugarske u Grčku, onda bi to bilo pravo mesto za pauzu. Ja sam se u svakom slučaju sad zainteresovao da odem u taj Mali Vikend prvi sledeći put kada idem u Niš, u stvari u povratku za BG svratim tamo pa odatle pravo na autoput.
duda Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Probaj Veliki, Pašićeva ulica, nije lalinski ambijent ali klopa jeste. Cene srednje. fala
clandestino Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ne znam da li je ovo više za Bg topik, al pošto je ibarska u pitanju onda možda bolje da je smestim u kafane po Srbiji. Pisao sam već o Kaletu, ili Kalu kako kažu lokalci, na ulazu u Stepojevac kada ideš iz Bg, sa desne strane. Uvek je gužva i meso se peče na veliko. Pljeske i ćevapi su solidni i tu se nisu baš mnogo upuštali u tajne začinjavanja, ali su porcije od čistog mesa ogromne i uvek dobro ispečene. Dakle i dalje je prvi savet nikako ne uzimati cele porcije ako se do sada niste uverili na šta to liči. Da ilustrujem sa dve fotke subotnju posetu: na prvoj je jedna (1) porcija teleće čorbe (200 din), gusta i puna malo masnijeg junećeg mesa, al meni to za čorbu odlično. Nas troje smo pojeli pola. Ovo drugo je polovina punjenog svinskog filea (400 din) i 5 ćevapa (180 din). To je bilo taman za nas troje, tako da smo omazali tanjir i siti nastavili put dalje. File savršen i jak, samo vičeš mmmm i uh. Od piva samo Amstelov program, Zaječarsko, Pils plus itd... Uzgred, gulaš košta mislim 300 din i kažu da jedna porcija (šerpa) može da nahrani šestoro odraslih. Jedina Kaletova mana je što je preblizu Beograda da bi se već pravila pauza kad kreneš negde ibarskom, a opet je predaleko da bi samo zbog ručka skoknuo tamo.
Frank Pembleton Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Ne znam da li je ovo više za Bg topik, al pošto je ibarska u pitanju onda možda bolje da je smestim u kafane po Srbiji. Pisao sam već o Kaletu, ili Kalu kako kažu lokalci, na ulazu u Stepojevac kada ideš iz Bg, sa desne strane. Uvek je gužva i meso se peče na veliko. Pljeske i ćevapi su solidni i tu se nisu baš mnogo upuštali u tajne začinjavanja, ali su porcije od čistog mesa ogromne i uvek dobro ispečene. Dakle i dalje je prvi savet nikako ne uzimati cele porcije ako se do sada niste uverili na šta to liči. Da ilustrujem sa dve fotke subotnju posetu: na prvoj je jedna (1) porcija teleće čorbe (200 din), gusta i puna malo masnijeg junećeg mesa, al meni to za čorbu odlično. Nas troje smo pojeli pola. Ovo drugo je polovina punjenog svinskog filea (400 din) i 5 ćevapa (180 din). To je bilo taman za nas troje, tako da smo omazali tanjir i siti nastavili put dalje. File savršen i jak, samo vičeš mmmm i uh. Od piva samo Amstelov program, Zaječarsko, Pils plus itd... Uzgred, gulaš košta mislim 300 din i kažu da jedna porcija (šerpa) može da nahrani šestoro odraslih. Jedina Kaletova mana je što je preblizu Beograda da bi se već pravila pauza kad kreneš negde ibarskom, a opet je predaleko da bi samo zbog ručka skoknuo tamo. Pa da realno eventualno ovi sa severa ako su krenuli na zlatibor ili tako nesto...A i u povratku je "jbga tu smo za sat najvise smo kuci..."
ZokiAsov Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Dajte neku preporuku za Zlatar-Nova Varos i okolinu... Bog vam dao srece i da vam deca idu na fakultet.
kblo konza Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 na putu nova varoš - sjenica, kod skretanja ka uvcu, ima kafana, zaboravih joj ime, pored je strugara. imaju uvek svežu pastrmku, prsti da se ližu nevezano, jonuz u novom pazaru ima divne ćevape, teško da ima jačih u srbiji
Recommended Posts