Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Imas ortaka kog zovetw teleca glava?@estel sta daleko? sat vremena Pozarevac - Jagodina auto putem.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Replies 3.5k
  • Views 486.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

Imas ortaka kog zovetw teleca glava?@estel sta daleko? sat vremena Pozarevac - Jagodina auto putem.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Fokusiraj se na dovođenje estel, pusti čitanje...Send from WC šolja by BVK

u Tri fenjera se jedu teleći repovi :Hail:sve ostalo im je na nivou proseka

jbt, Pozarevac - Jagodina celih 90km. Ja navikla na daljine ovde, pogledala ovlas kartu Srbije i zakljucila da je to najmanje 300km :isuse: .

Eto sad vidiš da nije daleko a uz sve to je autoput i trebaće ti max 45 minuta tako da se vidimo :)

daleko si

^^super si ti to isplanirao. i ja sam napravila planova kao da ostajem tri meseca a ne jedan :D.

Edited by estel

:D

u Tri fenjera se jedu teleći repovi :Hail:sve ostalo im je na nivou proseka
Zato smo i otišli tamo.Ali repovi su zajebani malo ih ima mora se za ručak doći, uvek zvati i pitati.Send from WC šolja by BVK

Moco, ako obecas i Acu Lukasa dolazim i do daleke Jagodine, makar se slupala do onde :D - nisam bila 'na narodnjacima' ima 10 godina, od kad mi se udala sestra, i ide mi se opasno a drustvo mi je ili urbano ili se poozenilo/poudavalo pa vise ne ide po kafanama.sad necu vise da trolujem ovaj topik, javicu se sa konkretnim pitanjima kad ga iscitam. i dalje vazi, etno restorani u istocnoj Srbiji, please preporuka.

Acu Lukasa nemamo al imamo narodnjake svakog vikenda koliko ti želja ište.

Acu Lukasa nemamo
Soderasi <_<
  • 2 weeks later...

dajte preporuku za rumu i blizu okolinu. jagnjetina ili rostilj. hvala!

Ali, Kod Tome i Nade! Ludilo!Pri tom, ja ne jedem pečenje i išla sam u štalu kod jaga da im dajem svežu travu. Ima jedan ovan što se zaleće i bije ovce.Ne, sjajno je provesti ceo dan. Super klopa, dvesta stolova na njivi, Kosmaj, igraš karte, domine, jambičenje, beli nameštaj. Predobro mi bilo.

dajte preporuku za rumu i blizu okolinu. jagnjetina ili rostilj. hvala!
Meni bi takođe dobro došla preporuka za restoran na potezu Obedska bara - Šabac - Sremska Mitrovica - Zasavica, ili u bližoj okolini :)