Moća Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Imas ortaka kog zovetw teleca glava?@estel sta daleko? sat vremena Pozarevac - Jagodina auto putem.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Imas ortaka kog zovetw teleca glava?@estel sta daleko? sat vremena Pozarevac - Jagodina auto putem.Sent from my GT-I9000 using TapatalkFokusiraj se na dovođenje estel, pusti čitanje...Send from WC šolja by BVK
kud u maglu Simoviću Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 u Tri fenjera se jedu teleći repovi :Hail:sve ostalo im je na nivou proseka
Aineko Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 jbt, Pozarevac - Jagodina celih 90km. Ja navikla na daljine ovde, pogledala ovlas kartu Srbije i zakljucila da je to najmanje 300km .
Moća Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Eto sad vidiš da nije daleko a uz sve to je autoput i trebaće ti max 45 minuta tako da se vidimo :)
Aineko Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 (edited) ^^super si ti to isplanirao. i ja sam napravila planova kao da ostajem tri meseca a ne jedan :D. Edited April 18, 2013 by estel
Frank Pembleton Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 u Tri fenjera se jedu teleći repovi :Hail:sve ostalo im je na nivou prosekaZato smo i otišli tamo.Ali repovi su zajebani malo ih ima mora se za ručak doći, uvek zvati i pitati.Send from WC šolja by BVK
Aineko Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Moco, ako obecas i Acu Lukasa dolazim i do daleke Jagodine, makar se slupala do onde :D - nisam bila 'na narodnjacima' ima 10 godina, od kad mi se udala sestra, i ide mi se opasno a drustvo mi je ili urbano ili se poozenilo/poudavalo pa vise ne ide po kafanama.sad necu vise da trolujem ovaj topik, javicu se sa konkretnim pitanjima kad ga iscitam. i dalje vazi, etno restorani u istocnoj Srbiji, please preporuka.
Moća Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Acu Lukasa nemamo al imamo narodnjake svakog vikenda koliko ti želja ište.
SleeperSleep Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 dajte preporuku za rumu i blizu okolinu. jagnjetina ili rostilj. hvala!
MayDay Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ali, Kod Tome i Nade! Ludilo!Pri tom, ja ne jedem pečenje i išla sam u štalu kod jaga da im dajem svežu travu. Ima jedan ovan što se zaleće i bije ovce.Ne, sjajno je provesti ceo dan. Super klopa, dvesta stolova na njivi, Kosmaj, igraš karte, domine, jambičenje, beli nameštaj. Predobro mi bilo.
magi Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 dajte preporuku za rumu i blizu okolinu. jagnjetina ili rostilj. hvala!Meni bi takođe dobro došla preporuka za restoran na potezu Obedska bara - Šabac - Sremska Mitrovica - Zasavica, ili u bližoj okolini :)
Recommended Posts