Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Mislim da nisu. Umesto toga, pojeo sam najzilaviji biftek u zivotu. I najskuplji, ali to je od sekundarnog znacaja, posto je placalo preduzece.Ali najace je bilo kad sam pitao sta imaju od palacinki. Kaze majstor, sa orasima u mleku. Reko, pusti to, jel imate nesto najobicnije, tipa sa pekmezom ili eurokremom. Kaze car, sa prezrivim izrazom lica, taman posla, ovde sluzimo samo skroz domace, a ne da nam tu izmisljaju sa nekakvim nutelama :blink:Pa picka ti materina budjava, aj sto si nepristojan, nego si i glup kao camovina. Postoji li ista domacije™ od palacinki sa dzemom?

Posted

jel overio neko Jerry, nalazi se u zgradi koja je na mestu rahmetli kineske ambasade (žuta zgrada)trenutno je br. 1 u gradu po izvikanosti

Posted

jbg.tek sad video da se ovde priča o restoranima u srbiji:isuse:

Posted (edited)

čarda andrić, ovih dana. ako ste u somboru zabodite ovde riblji ručak i onda pored u de sol na piće. riba i čorba su im bili ok kada sam bio letos. lokacija na kanalu i sređenost terase ubivaju letihttps://www.facebook.com/CardaAndric601359_370172259763402_626103381_n.jpg45508_370173599763268_1322095950_n.jpg

Edited by Ravanelli
Posted

Interesantna im ova riba sa četri noge.

• 3 weeks later...
Posted

jel' može neka preporuka za nju nauništa fensi, ništa preskupo nego 'nako, narodskii da, ništa van grada

Posted

ja "narodski" idem u "šampanjac"osmovna preporuka mi je to što imaju osoblje zaposleno tamo u prošlom veku

Posted

ovo nađoh o tom šampanjcu

Među najluksuznijim novosadskim restoranima svakako je ŠAMPANJAC na Futoškom putu - bilo da je reč o poslovnim ručkovima, kada do izražaja dolazi kuhinja zaista evropskog nivoa, bilo da se radi o večernjim sedeljkama, kada na scenu stupa tamburaški orkestar. Ali u svakom terminu ovo je idealan kutak za elitna novosadska i ne samo novosadska društva.
ne spadam u elitu, gde ti bre ovo narodsko ?
Posted

Mozda da probs Frajlu?

Posted

Nisam bio skoro, al Frajla je uvek bila korektna. Klasična kuhinja, vojvođanska jela...