Milogled Bluff Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Mislim da nisu. Umesto toga, pojeo sam najzilaviji biftek u zivotu. I najskuplji, ali to je od sekundarnog znacaja, posto je placalo preduzece.Ali najace je bilo kad sam pitao sta imaju od palacinki. Kaze majstor, sa orasima u mleku. Reko, pusti to, jel imate nesto najobicnije, tipa sa pekmezom ili eurokremom. Kaze car, sa prezrivim izrazom lica, taman posla, ovde sluzimo samo skroz domace, a ne da nam tu izmisljaju sa nekakvim nutelama :blink:Pa picka ti materina budjava, aj sto si nepristojan, nego si i glup kao camovina. Postoji li ista domacije od palacinki sa dzemom?
kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 jel overio neko Jerry, nalazi se u zgradi koja je na mestu rahmetli kineske ambasade (žuta zgrada)trenutno je br. 1 u gradu po izvikanosti
kud u maglu Simoviću Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 jbg.tek sad video da se ovde priča o restoranima u srbiji:isuse:
Ravanelli Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 (edited) čarda andrić, ovih dana. ako ste u somboru zabodite ovde riblji ručak i onda pored u de sol na piće. riba i čorba su im bili ok kada sam bio letos. lokacija na kanalu i sređenost terase ubivaju letihttps://www.facebook.com/CardaAndric Edited March 20, 2013 by Ravanelli
duda Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 jel' može neka preporuka za nju nauništa fensi, ništa preskupo nego 'nako, narodskii da, ništa van grada
mire Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 ja "narodski" idem u "šampanjac"osmovna preporuka mi je to što imaju osoblje zaposleno tamo u prošlom veku
duda Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 ovo nađoh o tom šampanjcu Među najluksuznijim novosadskim restoranima svakako je ŠAMPANJAC na Futoškom putu - bilo da je reč o poslovnim ručkovima, kada do izražaja dolazi kuhinja zaista evropskog nivoa, bilo da se radi o večernjim sedeljkama, kada na scenu stupa tamburaški orkestar. Ali u svakom terminu ovo je idealan kutak za elitna novosadska i ne samo novosadska društva. ne spadam u elitu, gde ti bre ovo narodsko ?
kenta Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Nisam bio skoro, al Frajla je uvek bila korektna. Klasična kuhinja, vojvođanska jela...
Recommended Posts