igoraki Posted September 4 Posted September 4 Sa putešestvija oko Zaječara, nažalost skromno sam postigao, hvala svima na preporukama moraću više i bolje sledeći put Meda stvarno odličan Neka random kafana gde smo stali da popijemo kafu 1
Babu Bhatt Posted September 4 Posted September 4 Izbor je pao na teletinu Kod Nemca. Uzeli 800 grama, uz lepinje i paradajiz salatu. Razbijanje, meso mekano i ukusno, savršeno. Na kraju jedva pojeli i palačinke. Kilogram pečenja 4400. Krcato ljudi, odmah je bio dobar znak broj auta oko lokala. 2
Profesionalac Posted September 4 Posted September 4 Jel se to mesto zvalo "Kod brane" ? Ne mislim na "Kod Brana", to znam da je malo ranije, pre Dragiše (gledano od BG) U svakom slučaju odlična teletina - nikada nije bilo da se pokajem kod njih
Babu Bhatt Posted September 4 Posted September 4 Piše samo "Brana" i logo im je neka brana. Ispred baš ima tabla teletina kod Nemca. Svaka preporuka definitivno. Nemaju nikakva predjela, pomfrit, priloge i pizdarije. Imaš teletinu, lepinje, salate i to je to 1
Constantin Posted September 4 Posted September 4 3 hours ago, Babu Bhatt said: Uzeli 800 grama, uz lepinje i paradajiz salatu. Bio si sam ? 2
Babu Bhatt Posted September 4 Posted September 4 2 hours ago, Constantin said: Bio si sam ? E jbg sad, ovo je sama krtina Platim ti ja 800g pa da te vidim:)
Constantin Posted September 4 Posted September 4 19 minutes ago, Babu Bhatt said: E jbg sad, ovo je sama krtina Platim ti ja 800g pa da te vidim:) Izazov....može samo mi kaži...na koliko piva imam pravo uz to.....minimum. 1 1
Babu Bhatt Posted September 4 Posted September 4 Just now, Constantin said: Izazov....može samo mi kaži...na koliko piva imam pravo uz to.....minimum. Ništa vopi, ja sam popio šljivu i tukao po Knjazu. Ako pojedes tih 800g, imaš i 5 piva:)
Constantin Posted September 4 Posted September 4 Just now, Babu Bhatt said: Ništa vopi, ja sam popio šljivu i tukao po Knjazu. Ako pojedes tih 800g, imaš i 5 piva:) Dobro...onda ću ja Hebu....čisto, zbog deserta
April Posted September 5 Posted September 5 On 3.9.2024. at 19:48, dragance said: Mislim da je neko nedavno pomenuo kafanu “Kod Mira”. Nisam bio, ali nakon ovog videa jednom ću je sigurno overiti. Još nahvaljeno od Hrvata ovoliko Ja bio pre mesec dana i kriv sam što nisam upisao utiske. Uvek puno kao oko, ume tu i parking nekad da se čeka, Prvi test - šopska, odlična, sir vrhunski lokalni, lepinje, kajmak itd, sve ful. Od onog što smo poručili, najbolje prošla moja skvo sa džigericom, koja je u rangu najboljih leskovačkih, apsolutna preporuka. Na roštilj nisam posebno obraćao pažnju. Ostale salate, tipa lučane, kupus i tako to izvrsne. Usluga tačno onakva kakvu volim, ne trude se posebno da budu ljubazni, keše spadaju s nogu od posla, ali atmosfera prava četnička, svi smo na brate Nikola, a skompavanje sa susednim stolovima se smatra dobrim manirom. Mogući zajeb što nismo jeli ribu, oko kafane je cela mreža privatnih ribnjaka i valjda je pastrmka za preporuku. Takođe, prikoči malo s to plaćanje Ćirko, u meniju sve izgleda džab džaba, ali je na kraju račun za nas troje ispodprosečnog apetita bilo nešto tipa 60-ak evra. 1 1
smooth.Op Posted September 6 Posted September 6 Pa evo ti iznad preporuka za "Kod Mira". Treba se provozati 30 minuta od Kraljeva. 1
Boksi Posted September 6 Posted September 6 5 minutes ago, smooth.Op said: Pa evo ti iznad preporuka za "Kod Mira". Treba se provozati 30 minuta od Kraljeva. Ja bi’ da se ne vozam, sad se vozim. Hm, a možda i odemo tamo! 1
Recommended Posts