Božo Crveni Posted August 6, 2024 Posted August 6, 2024 Idi kod Varage, ne klempa s cenama, a super klopa. 1 1
Vasilij Zajcev Posted August 6, 2024 Posted August 6, 2024 Nisam, jedna koleginica mi je pomenula, sad je ovo vec druga preporuka. Tnx.
Profesionalac Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Mi smo se oduševili sa Restoranom Ognjište u Rudinama. Van gungule, nevelik meni, ali sve cakum-pakum. Znam da nije od presudnog značaja za izbor restorana, ali ne pamtim da sam jeo bolje palačnike. Žuteeee, sa odličnim domaćim džemom i orasima Što se samog centra tiče, možda kafana Ljubiš, ali mi se čini da su u opadanju u poslednje vreme, mada im je pečeni krompir sa slaninicom i poslednji put kad sam bio, bio vrhunski. 1
April Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 Pozdrav iz Bogutovca od Mira. Ne mogu da se prežderavam, rano mi je. Preporučili su mi i Jerinin grad, ali ne mogu na doručak sa kamiondžojama
chikaminda Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Bio u Moravi u Vranju. Rakija odlična, ovčiji sir desetka, roštilj korektan, prava gradska kafana.
Moća Posted August 13, 2024 Posted August 13, 2024 Ako vam neko predlozi da idete u Sisevac na rucak u Cuki residence zaobidjite u sirokom luku, hrana osrednja cene vise od beogradskih.
Moća Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 Sisevac je popularno izletište 24km od Ćuprije i u poslednje vreme sve popularnije tako da dolaze iz cele Srbije tu na par dana ali je preskupo i ne vredi tih novaca. Tako da ako neko predloži jer je čuo kako je dobro nemojte, bolje u Ćupriju nego tamo. 1 1
Profesionalac Posted August 14, 2024 Posted August 14, 2024 (edited) A hotel Biogor, isto overrated? Pitam u globalu, ako znaš, ne samo hrana, iako smo na restoranskoj temi.. Edited August 14, 2024 by Profesionalac
Milošica Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 (edited) On 14. 8. 2024. at 11:17, Moća said: Sisevac je popularno izletište 24km od Ćuprije i u poslednje vreme sve popularnije tako da dolaze iz cele Srbije tu na par dana ali je preskupo i ne vredi tih novaca. Tako da ako neko predloži jer je čuo kako je dobro nemojte, bolje u Ćupriju nego tamo. Čak se i kod Debelog Sremca videlo nezadovoljstvo Edited August 17, 2024 by Milošica
*edited by mod Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 On 14. 8. 2024. at 12:08, Profesionalac said: A hotel Biogor, isto overrated? Pitam u globalu, ako znaš, ne samo hrana, iako smo na restoranskoj temi.. Lep hotel i prilično nov, mislim da još završavaju neke stvari. Spa im je verovatno najlepši u Srbiji. Klopa ok, možda malo ispod svega ostalog u hotelu. 1
mire Posted August 17, 2024 Posted August 17, 2024 imam negde "srpski četnički kuvar" milijana stojanića
Recommended Posts