Vasilij Zajcev Posted August 6 Posted August 6 Nisam, jedna koleginica mi je pomenula, sad je ovo vec druga preporuka. Tnx.
Profesionalac Posted August 7 Posted August 7 Mi smo se oduševili sa Restoranom Ognjište u Rudinama. Van gungule, nevelik meni, ali sve cakum-pakum. Znam da nije od presudnog značaja za izbor restorana, ali ne pamtim da sam jeo bolje palačnike. Žuteeee, sa odličnim domaćim džemom i orasima Što se samog centra tiče, možda kafana Ljubiš, ali mi se čini da su u opadanju u poslednje vreme, mada im je pečeni krompir sa slaninicom i poslednji put kad sam bio, bio vrhunski. 1
April Posted August 10 Posted August 10 Pozdrav iz Bogutovca od Mira. Ne mogu da se prežderavam, rano mi je. Preporučili su mi i Jerinin grad, ali ne mogu na doručak sa kamiondžojama
chikaminda Posted August 13 Posted August 13 Bio u Moravi u Vranju. Rakija odlična, ovčiji sir desetka, roštilj korektan, prava gradska kafana.
Moća Posted August 13 Posted August 13 Ako vam neko predlozi da idete u Sisevac na rucak u Cuki residence zaobidjite u sirokom luku, hrana osrednja cene vise od beogradskih.
Moća Posted August 14 Posted August 14 Sisevac je popularno izletište 24km od Ćuprije i u poslednje vreme sve popularnije tako da dolaze iz cele Srbije tu na par dana ali je preskupo i ne vredi tih novaca. Tako da ako neko predloži jer je čuo kako je dobro nemojte, bolje u Ćupriju nego tamo. 1 1
Profesionalac Posted August 14 Posted August 14 (edited) A hotel Biogor, isto overrated? Pitam u globalu, ako znaš, ne samo hrana, iako smo na restoranskoj temi.. Edited August 14 by Profesionalac
Milošica Posted August 17 Posted August 17 (edited) On 14. 8. 2024. at 11:17, Moća said: Sisevac je popularno izletište 24km od Ćuprije i u poslednje vreme sve popularnije tako da dolaze iz cele Srbije tu na par dana ali je preskupo i ne vredi tih novaca. Tako da ako neko predloži jer je čuo kako je dobro nemojte, bolje u Ćupriju nego tamo. Čak se i kod Debelog Sremca videlo nezadovoljstvo Edited August 17 by Milošica
*edited by mod Posted August 17 Posted August 17 On 14. 8. 2024. at 12:08, Profesionalac said: A hotel Biogor, isto overrated? Pitam u globalu, ako znaš, ne samo hrana, iako smo na restoranskoj temi.. Lep hotel i prilično nov, mislim da još završavaju neke stvari. Spa im je verovatno najlepši u Srbiji. Klopa ok, možda malo ispod svega ostalog u hotelu. 1
Recommended Posts