Anonymous Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 (edited) On 6.5.2019. at 22:57, Anonymous said: Piroćanci majstori. U krugu od 50 metara tri vrhunske kafane. Mi bili u Konaku i bolji roštilj godinama nisam jeo. Ne sumnjam da bi isto bilo da smo otišli u neku drugu. Jedino što sve tri ubijaju sa muzikom, ali za onu poeziju od hrane se vredi žrtvovati. Burek iz kioska pored pijace ista klasa, ne pamtim kad sam tako dobar burek poslednji put jeo (nisam skoro bio u Nišu priznajem). Njihov burek je sa sirom, a ne sa mesom, terminološki netačno, ali nema veze. Neće me nijedan restoran u Beogradu skoro videti. Dukat i 9 mezeta su druge dve. Imam utisak da se nećeš zajebati gde god da uđeš, isti utisak mi je za bilo koji restoran tamo, moj drugar bio u kafani (skandaloznog izgleda) preko reke kod pijace i ubio se od roštilja. Mi smo, pred put, slučajno ušli u neku malu, neuglednu kafanicu i imali su gurmansku pljeskavicu kakvu Beograd nikad neće videti za valjda 250 din. dupla. Obavezno, ali obavezno, probaj trljanu. Edited November 13, 2019 by Anonymous
Anonymous Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 A u Konak smo otišli isključivo zbog toga što smo u toj ulici slučajno pitali neku ženu, koja je bila neverovatno pristojna, kako da stignemo do Dukata i sve nam je lepo objasnila, ali je samo rekla da njen muž drži Konak preko puta, ali naravno bez obaveza. Posle smo to rekli našem kelneru u Konaku, on je smatrao da je to nedopustiva reklama za kafanu u kojoj radi. Mnogo pristojan svet su Piroćanci.
zmanic Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 13 hours ago, *edited by mod said: Gde je najbolje jesti rostilj u Pirotu? Bilo gde.
pacey defender Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 8 hours ago, zmanic said: Bilo gde. Ja jeo u Dukatu, bilo je ok.
ivy Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 (edited) jel jeo neko ,,Kod Brke,, u Ns-u? Edited November 16, 2019 by ivy
ivy Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 da jeste cudna a jos vise za vas sa te strane grada..ali je stalno puno kada god prodjem tuda i bas mi se svidja enterijer..skroz me kopka..
nisam ja Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Moj je utisak da je za dublji džep. Ne nužno potkovano kvalitetom. Al to što ti kažeš, valja otić pa znati.
ivy Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 neko mi je preporucio,ne mogu da se setim ko..a meni izgleda zanimljivo,mislim da je u visem proseku grada cinimi se...
stajebrebilo Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Bio par puta prepodne na kafi...ima tih ajtijevaca iz okolnih firmi, a postojanje parkinga kod supermarketa u komsiluku je dodatni plus. Enterijer je onaj savremeni koncept, vide se cevi i sl.
čekmeže Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Prva stvar koja me odbija da i slučajno uđem u takvo mesto je klijentela koja se vozi preko trotoara da bi se parkirala ispred, bahata stoka. Samo sam jednom išao iako sam u komšiluku kad me 1 ortak zvao na piće. On naručio biftek, posle zvao konobaricu da se žali na isti.
ivy Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 gde vi onda preporucujete da se npr sutra ruca u Ns-u?
maheem Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 (edited) 1 hour ago, čekmeže said: Prva stvar koja me odbija da i slučajno uđem u takvo mesto je klijentela +1 @ivy 3 petice? Meni je pod must overiti Razvod braka na pezosu Edited November 17, 2019 by maheem
ivy Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 (edited) 21 minutes ago, maheem said: +1 @ivy 3 petice? hm pa ovo je zanimljivo inace apsolutno nemam pojma sta ima po gradu a treba da vodim neke prijatelje sutra na rucak..a secam se da mi je neko od drugara rekao da je kod brke ok pa reko da pitam ovde Edited November 17, 2019 by ivy
stajebrebilo Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 A jel hocete fensi ili pristojno a dobro? Probaj Bistro na Ribarcu, trazi Neshu vlasnika, bicete zadovoljni...Ps imas na instagramu kako izgleda
Recommended Posts