*edited by mod Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Ima restoran, sa zaista fantasticnim pogledom. Ima pivo na tocenje u sklopu restorana, pa mozes da probas sve sto te interesuje (semplove ne naplacuju). Mozes da kupis i flasirano, a cene slicne kao po marketima u Beogradu. E sada, cene u restoranu su malo jace a porcije prilicno male, mada je sve to kao lepo servirano itd itd... Hvala! Oduvek me je to zanimalo, na netu se ništa ne pominje a nisam hteo da zapucam i da poljubim vrata. Sent from my H3213 using Tapatalk
InvisibleLight Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 (edited) NS i ostali, jel ima neki restoran na brankovcu il tu negde ,centralni deo FG a da nisu oni restorani na raskrsnici na vencu (arena, lugarnica ..)??? jbt koliko fali tzv ugostiteljskih objekata, prosli vikend isla na zapad fg i morali za restoran i za kafu preci u ilok Edited October 24, 2019 by InvisibleLight
ivy Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 ima na Zmajevcu neka kafanica,tu je pre bilo planinarki dom..nemam pojma da li imaju klopu a ugostiteljskih objekata ne fali,Fruska gora je pre svega pesacka planina..ugostiteljskih objekata ima gde ima pristupnih puteva a njih ima na obodima i okolo..na samoj Fruskoj i ne bas.. novi ug. objekti bi znacili vise kola/vise ljudi i vise smeca... ponesite sendvic,kolac i kafu u termosu i piknikujte na nekoj livadici i milina.
InvisibleLight Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 5 minutes ago, ivy said: ima na Zmajevcu neka kafanica,tu je pre bilo planinarki dom..nemam pojma da li imaju klopu a ugostiteljskih objekata ne fali,Fruska gora je pre svega pesacka planina..ugostiteljskih objekata ima gde ima pristupnih puteva a njih ima na obodima i okolo..na samoj Fruskoj i ne bas.. novi ug. objekti bi znacili vise kola/vise ljudi i vise smeca... ponesite sendvic,kolac i kafu u termosu i piknikujte na nekoj livadici i milina. da, videh sad taj restoran na googlemaps u pravu si za proplanke, mislila sam na restorane vise u selima, kao sto je onaj u maloj remeti. ne znam koliko su mestani sela sretni zbog njega zapadno od vrdnika nema stvarno nista nigde, ni po selima, tj ima samo uz dunav gore
ivy Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 da,nema nista..tamo se bas retko ide... ta sela su bas kraj sveta..npr Lug i okolina su prelepi ali tamo je vreme stalo jedno 1953. a cak i do onog Andrevlja nema put sa Fruske nego samo iz Cerevica sto nekad zna biti pain in t....
InvisibleLight Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 5 minutes ago, ivy said: da,nema nista..tamo se bas retko ide... ta sela su bas kraj sveta..npr Lug i okolina su prelepi ali tamo je vreme stalo jedno 1953. a cak i do onog Andrevlja nema put sa Fruske nego samo iz Cerevica sto nekad zna biti pain in t.... lug - jedino selo u tom kraju gden isam bila, a koreni mi na zapadnoj FG npr put od djipse do divosa, idealan po nagibu i krivinama za skejtanje kilometrima a kvalitet puta samo za tenk il traktor :( resili ostali ici sutra na vrdnicu kulu, koliko je grozan taj 'turisticki objekat' sve raskrceno, vestacki..sta cu, valjda je bar jelo dobro
ivy Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 pa to ti kazem o ,,turistickim objektima,, gde oni dodju tu trava ne raste..
InvisibleLight Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 tu vlasnik neki novokompovani 'biznismen'? jos se zove 'etno selo vrdnicka kula' ako treba da biram ,bolje da zapadna fruska ostane divlja i u rupama nego da se na taj nacin turisticki 'uzdigne'
ivy Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 (edited) pa to ti pricam.. inace to Andrevlje je kul,valjda neki hotel/kongresni centar..imaju lepu veliku bastu i klopu/palacinke.. okolo su livada i suma.. uvek mi je lepo kad svratimo ...kao je fensi ali prilicno je opusteno..nekako dobra kombinacija ta dva zna biti prilicna guzva vikendom jos ako imaju neke biciklisticke trke/sportisti razni/kongresi ali mi obicno svratimo iz sume popijemo/pojedemo pa nastavimo dalje Edited October 24, 2019 by ivy
InvisibleLight Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 lepo to meni izgleda, samo s juga ne mogu lako nego skroz okolo a vrdnicka kula je dobila pojacanje u vidu nekog spa hotela pod nazivom fruske terme , sad je definitivno kraj za izbegavati..
ivy Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 1 hour ago, InvisibleLight said: lepo to meni izgleda, samo s juga ne mogu lako nego skroz okolo pa dodjete do Letenke putem,parkirate auto pa maratonskom stazom nekoliko km peske do Andrevlja pa posle rucka peske nazad inace na MAPS.ME aplikaciji sada postoji ucrtano jako,jako puno planinarskih staza po Fruskoj sto je odlicno za snalazenje..
InvisibleLight Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Hvala ovaj put ne, u drugoj postavci sigurno
Desmond Bojčinski Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 On 20.8.2019. at 17:28, Zli Gli said: Borkovac u Rumi +1 Od njihove fokače bih mogao živeti. Generalno mesto je ok, hrana i najbolja
InvisibleLight Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Jela tamo pre 10ak dana neku tortu, grozna margarinusa Sta jesti? Sta je fokaca?
nisam ja Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Andrevlje je kul. Otpadali smo tamo u subotu. Bio neki kongres jogi letača, indusima vrvelo mesto. A kad je stigo bus pa se degodila najezda starijih građana. Kao da mi je neko pomenuo nedavno neko mesto za ručavanje na fg ali mi je skroz izvetrilo iz glave.
Recommended Posts