Delija67 Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Za Biftek Pjer nisu napisali opis. Pretpostavljam da je od kereceg mesa
precog Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 brate trapist, parmezan, sunka, dalmatinski prsut masline, pecurke... jebote ko to jede
halloween Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 1 hour ago, Delija67 said: Za Biftek Pjer nisu napisali opis. Pretpostavljam da je od kereceg mesa
LeBron Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 Dajte neku preporuku za neki dobar restoran u okolini Beceja. Idemo sutra do dvorca Dundjerskog ali necemo tamo da jedemo.
JakeBlues Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Ima li neka preporuka za neki OK restoran na Kosmaju (Sopot i okolina), a da nije kod Tome i Nade ili Kabinet Pivnica ?
Milošica Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mb mladenovac(vlaška) I od mene preporuka.
JakeBlues Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 OK, hvala, znam za MB, moglo bi se reći da sam redovan gost. Mislio sam da možda ima neki skriveni biser na samom Kosmaju ili u Sopotu, mada ni MB nije daleko.
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 onda produži do aranđelovca i malog hrasta
JakeBlues Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Ma oni su nesto mnogo nervozni vikendom kad im banes bez rezervacije. A lepo vreme za vikend... jok nece biti sve puno. :(
*edited by mod Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Ima li neka preporuka za neki OK restoran na Kosmaju (Sopot i okolina), a da nije kod Tome i Nade ili Kabinet Pivnica ? Da se nadovežem na post, da li Kabinet to ima neki ugostiteljski objekat pri pivari? Sent from my H3213 using Tapatalk
JakeBlues Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Ima restoran, sa zaista fantasticnim pogledom. Ima pivo na tocenje u sklopu restorana, pa mozes da probas sve sto te interesuje (semplove ne naplacuju). Mozes da kupis i flasirano, a cene slicne kao po marketima u Beogradu. E sada, cene u restoranu su malo jace a porcije prilicno male, mada je sve to kao lepo servirano itd itd...
Recommended Posts