Jump to content
IGNORED

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Corkscrew

Recommended Posts

Posted

Za Biftek Pjer nisu napisali opis. Pretpostavljam da je od kereceg mesa

Posted

ali, kecap na pici od soma dinara :D :D :D

Posted

brate trapist, parmezan, sunka, dalmatinski prsut masline, pecurke... jebote ko to jede

Posted
1 hour ago, Delija67 said:

Za Biftek Pjer nisu napisali opis. Pretpostavljam da je od kereceg mesa

:lolol:

Posted

Dajte neku preporuku za neki dobar restoran u okolini Beceja. Idemo sutra do dvorca Dundjerskog ali necemo tamo da jedemo.

Posted

Ima li neka preporuka za neki OK restoran na Kosmaju (Sopot i okolina), a da nije kod Tome i Nade ili Kabinet Pivnica ?

Posted

mb mladenovac(vlaška)

Posted
16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mb mladenovac(vlaška)

I od mene preporuka.

Posted

OK, hvala, znam za MB, moglo bi se reći da sam redovan gost. :) Mislio sam da možda ima neki skriveni biser na samom Kosmaju ili u Sopotu, mada ni MB nije daleko.

Posted

onda produži do aranđelovca i malog hrasta

Posted

Ma oni su nesto mnogo nervozni vikendom kad im banes bez rezervacije. A lepo vreme za vikend... jok nece biti sve puno. :(

Posted
Ima li neka preporuka za neki OK restoran na Kosmaju (Sopot i okolina), a da nije kod Tome i Nade ili Kabinet Pivnica ?

Da se nadovežem na post, da li Kabinet to ima neki ugostiteljski objekat pri pivari?

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Ima restoran, sa zaista fantasticnim pogledom. Ima pivo na tocenje u sklopu restorana, pa mozes da probas sve sto te interesuje (semplove ne naplacuju). Mozes da kupis i flasirano, a cene slicne kao po marketima u Beogradu.

E sada, cene u restoranu su malo jace a porcije prilicno male, mada je sve to kao lepo servirano itd itd...