October 6, 20195 yr brate trapist, parmezan, sunka, dalmatinski prsut masline, pecurke... jebote ko to jede
October 6, 20195 yr 1 hour ago, Delija67 said: Za Biftek Pjer nisu napisali opis. Pretpostavljam da je od kereceg mesa
October 12, 20195 yr Dajte neku preporuku za neki dobar restoran u okolini Beceja. Idemo sutra do dvorca Dundjerskog ali necemo tamo da jedemo.
October 19, 20195 yr Ima li neka preporuka za neki OK restoran na Kosmaju (Sopot i okolina), a da nije kod Tome i Nade ili Kabinet Pivnica ?
October 19, 20195 yr 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mb mladenovac(vlaška) I od mene preporuka.
October 19, 20195 yr OK, hvala, znam za MB, moglo bi se reći da sam redovan gost. Mislio sam da možda ima neki skriveni biser na samom Kosmaju ili u Sopotu, mada ni MB nije daleko.
October 19, 20195 yr Ma oni su nesto mnogo nervozni vikendom kad im banes bez rezervacije. A lepo vreme za vikend... jok nece biti sve puno. :(
October 20, 20195 yr Ima li neka preporuka za neki OK restoran na Kosmaju (Sopot i okolina), a da nije kod Tome i Nade ili Kabinet Pivnica ? Da se nadovežem na post, da li Kabinet to ima neki ugostiteljski objekat pri pivari? Sent from my H3213 using Tapatalk
October 20, 20195 yr Ima restoran, sa zaista fantasticnim pogledom. Ima pivo na tocenje u sklopu restorana, pa mozes da probas sve sto te interesuje (semplove ne naplacuju). Mozes da kupis i flasirano, a cene slicne kao po marketima u Beogradu. E sada, cene u restoranu su malo jace a porcije prilicno male, mada je sve to kao lepo servirano itd itd...