van_Dyke Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Preporuka za kafanu na relaciji Cacak-Guca-Ivanjica?
kud u maglu Simoviću Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 27 minutes ago, Host said: Nego, Mali Hrast se vratio sa kolektivnog: de su bili u izvoru? šalu nastranu, nema boljeg prasenceta u srbiji
fikret selimbašić Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 29 minutes ago, Host said: Dalje nisam citao. Nego, Mali Hrast se vratio sa kolektivnog: Baklava
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 @Host koliko je kg i jel si vidjao da neko izilazi sa manjerkicom tj da nosi kući, a ne sedi u renomiranom objektu?
InvisibleLight Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 another antipreporyka-atos na koruskoj cevapi nikakvi, nakiseli Jos se neki pop natrćio da potpomogne ugodhaju
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 kanim se da u subotu podjem put aranđelovca uznem koje kilo i nazad za bgd
ivy Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 proveri da ne treba rezrvisati ili se najaviti..pa pozovi ih da se raspitas..
kud u maglu Simoviću Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 57 minutes ago, ivy said: proveri da ne treba rezrvisati ili se najaviti..pa pozovi ih da se raspitas.. @ivy to će i da bude, nego ovaj host ni jednu prostu informaciju ne može da da nikad intelidžent ofisr od njega
ivy Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 bobami ni sama iz tog cuda ne bih izasla sa vise informacija..jel vidis ti sta je to tamo?
banatjanin Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 (edited) Treba rezervisati ako se ide tamo, pošto najčešće nema mesta. Za poneti ne mora da se najavljuje ako nećeš da uzmeš deset kila odjednom. I ja i drugari smo uzmali za poneti bez problema. Prošlog leta nam je u nekoj privatnoj šemi stigla ogromna daska, kontam bar pet kila je bilo, aranžirano kao leteća veverica, sa sve glavom. Osim što imaju izgleda neku tajnu foru kako dobiju onu strukturu mesa i korice, mene najviše fascinira kako to da je baš svaki put apsolutno isto, zimi, leti, uvek. Edited July 18, 2019 by banatjanin
renne Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 4 minutes ago, banatjanin said: Treba rezervisati ako se ide tamo, pošto najčešće nema mesta. Za poneti ne mora da se najavljuje ako nećeš da uzmeš deset kila odjednom. I ja i drugari smo uzmali za poneti bez problema. Prošlog leta nam je u nekoj privatnoj šemi stigla ogromna daska, kontam bar pet kila je bilo, aranžirano kao leteća veverica, sa sve glavom. Osim što imaju izgleda neku tajnu foru kako dobiju onu strukturu mesa i korice, mene najviše fascinira kako to da je baš svaki put apsolutno isto, zimi, leti, uvek. dobro nam se vratio
Frank Pembleton Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Treba rezervisati ako se ide tamo, pošto najčešće nema mesta. Za poneti ne mora da se najavljuje ako nećeš da uzmeš deset kila odjednom. I ja i drugari smo uzmali za poneti bez problema. Prošlog leta nam je u nekoj privatnoj šemi stigla ogromna daska, kontam bar pet kila je bilo, aranžirano kao leteća veverica, sa sve glavom. Osim što imaju izgleda neku tajnu foru kako dobiju onu strukturu mesa i korice, mene najviše fascinira kako to da je baš svaki put apsolutno isto, zimi, leti, uvek.Ooo dobrodošao...Jesi štucao juče? ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts