nisam ja Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Jebajga, mi smo tamo bili pre jedno 4 godine i jeli kao neki nedeljni ručak. Nije bilo strašno. Sad malo proguglao i izgleda da je baš notorno po lošoj hrani. Link to comment
aram Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 po komad pohovanog belog mesa zajebavaš? Link to comment
Bujodrag Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Je l' bio još neko osim mene u Kafanici Kod Dede, u onoj što je hvalim jer imaju prava crevca. Ja sam srećan, bio sam već dva puta i u komšiluku su mi, al' hteo bih da čujem i komentare eksperata Link to comment
Mil@n Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Nije baš restoran, ali probajte juneće ćevape na splavu Savska Pivnica odmah pored kote 70 na savskom keju. Jedni od najboljih koje sam ikad jeo u SRB. Link to comment
I*m with the pilots Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 (edited) Majkin salaš, koliko god simpatično samo mesto bilo, ima najgoru hranu u univerzumu, i tako već deset godina unazad, koliko znam za njih... ponekad kontaš da smišljeno zajebavaju goste, jer, realno, teško da neko zaista misli da je ono jestivo Ja sam bila pre 3-4 godine, isto sam se ovde na forumu zalila na celokupni utisak o uluzi, ali hrana nije bila prelosa. Posle sam jos od prijatelja cula da je i hrana bila losa. Na koju foru oni i dalje privlace goste... Edit: Lol, citam sad sta sam pisala jer sam vec zaboravila ceo dogadjaj, pa mi nismo ni docekali jelo, samo smo uzeli corbu i predjelo ;D Edited July 18, 2017 by I*m with the pilots Link to comment
decak Kejt Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 mene za Majkin salas vezuje jedno od najvecih razocarenja ikad, svratili kolega i ja, uzeli corbicu od paradajza, koja je bila fenomenalna, ja videla na meniju nasuvo s krompirom i nisam gledala dalje, i jos kolegi pola sata objasnjavala sta je to i kako je to najbolje jelo u vasioni i jos zacinim pricama kako je moja pokojna baka sve to pravila a nas sedmoro unucadi poslusno cekalo za stolom da nam sipa u tanjire, ma skoro film napravila, kad su doneli moje glavno jelo (nasuvo) i njegovo (curetina sa mlincima) i rezervno (rezanci sa sirom), koje smo uzeli jer smo alavi, vrlo brzo sam morala da se vadim i obecavam da cu mu ja licno praviti nasuvo da bi shvatio da to ipak JESTE dobro jelo i da nema veze sa bljutavom splacinom koju smo dobili. on isto bio razocaran svojim izborom, na kraju rezervno jelo ispalo najbolje, a mi otisli odatle sa idejom da se nikad vise ne vratimo. Link to comment
nisam ja Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Da znaš da sam gledao i u to nasuvo. Lavinu sam izazvao. Još moja uvek preoprezna supruga zove iz zoo vrta da rezerviše mesto. Rekli joj slobodno dođite ionako nema nikoga. Link to comment
decak Kejt Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 ahahahaha pa carski! sad mi se jede nasuvo, 'eblo me ono. Link to comment
nisam ja Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 ma fora je da ja to nikad nisam ni jeo. mislim jeo sam kojekakva testa sa ________. ali tu autentičnu vojvođanštinu nikad. saćam se ozbiljnog savijanja mozga oko te reči kad mi je moj kum koviljčan to izgovorio. Link to comment
beta Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 nikad nisi jeo grenadir marš? kako bre? Link to comment
nisam ja Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 nisam imao babu vojvođanku :D testo s krompirom sam jeo u obdaništu poslednji put, al to nije nijedna baba mesila testo, već su bili oni danubius beli ljigavi radijatori. Link to comment
Frank Pembleton Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 (edited) nikad nisi jeo grenadir marš? kako bre? Mene žena zemunka navukla na to, ali nikada nisam jeo u restoranu.Ja kući kad sednem da jedem zamolim da me kkontroliše jer to se jede i jede i jede do bacanja pegle... Najbliže što sam bio da poručim je u Abrahamu ali jbga perklet se nije mogao propustiti.... ....shit has hit the fan... Edited July 18, 2017 by Frank Pembleton Link to comment
beta Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 pa to se i jede kod kuće. prava hrana za utehu ili comfort food. Link to comment
renne Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 To i flekice sa kulusom se jedu dok se ne ispovraćaš od prejeda Link to comment
nezvanova Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 To i flekice sa kulusom se jedu dok se ne ispovraćaš od prejeda s' tim sto ja te felekice ič ne razumem :-) malo toga je meni odvratno od jela, ali testo sa kupusom (ajd i nekako sam mogla pojesti testo sa kiselim kupusom i slaninicom - ne bas u slast, al pojela bih to), pasulj sa testeninom, pa onda ono nesrecno testo sa kupusom i secerom nikako nisam mogla da svarim.... da, ne volim ni testo sa pekmezom (sem taski sa pekmezom od sljiva i gomboce sa pekmezom od sljiva, to mi je ok) kao ni kuvani rastan, kuvani kelj i corbicu od kelerabe :-) Link to comment
Recommended Posts