Barti66 Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Mmmm... flekice sa kupusom ili krompirom...uf, raspad od ožderavanja.. Link to comment
Duci Simonovic Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Sta je testo sa šećerom i kupusom ? Link to comment
renne Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 to su dva jela, jedno sa kupusom, drugo sa šećerom Link to comment
askeladden Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Kuvani rastan sa suvim mesom je carsko jelo.Gledam recepte za nasuvo i kupus sa flekicama i nikako da nadjem zackoljicu zasto bi to bilo tako ukusno.A nije da ne jedem kupus makar jednom nedeljno. Link to comment
Frank Pembleton Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Kuvani rastan sa suvim mesom je carsko jelo.Gledam recepte za nasuvo i kupus sa flekicama i nikako da nadjem zackoljicu zasto bi to bilo tako ukusno.A nije da ne jedem kupus makar jednom nedeljno.Nema objašnjenja...Jedna od misterija univerzuma... Link to comment
Milosh76 Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Niska mehana se prosiruje, otvaranje u septembru, info skoro iz prve ruke. Link to comment
Kubrick Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 ima li neki dobar restoran u blizini manastira Manasija, ili Despotovca? Link to comment
clandestino Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 http://www.mehananis.com/Jelovnik.htm Punjene paprike 200 din, sarme 200 din, škembići 100 din, sukana gibanica 60 din, 10 ćevapa 320 din, Kantarijonka Ubiva 85 din, Balantajns 140 din... I sve tako, i sve jasno... Prestonica. P.S. Ako kliknete na gornji link dok ste na poslu isključite zvučnike, piči kolce. Link to comment
banatjanin Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Help! Dva dana se oštrimo na to kako ćemo danas da zabodemo prasetinu u aranđelovačkom Malom hrastu, kad ono - kolektivni godišnji! Dajte neki hint, ima li u okolini Aranđelovca ili na putu ka BGu nešto približno dobro Link to comment
Milosh76 Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Karadjordjev vajat, ima i pecenje, bar je bilo kad sam bio poslednji put. Imas putokaz kod spomenika Karadjordju kod Orasca, iz BG kad ides pre Arandjelovca. Link to comment
banatjanin Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 A Daščara u Mladenovcu? Link to comment
ToniAdams Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 2put sam bio u dascari. prvi put to sto sam jeo, a jeo sam naravno jagnje, bilo je nesto najukusnije ikada. doduse, sedeli smo sa tadasnjim predsednikom opstine (on je voleo za sebe da kaze da je gradonacelnik), pa kapiram da su bas probrali. sledeci put kad sam bio, bio je prosek proseka proseka. Link to comment
banatjanin Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Hvala svima, Idemo da pokušamo sa Daščarom, pa kako bude. Inače, razmatrali smo i MB, ali ne radi nedeljom... Link to comment
banatjanin Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Tjah... kako reče Toni, suvi prosek u Daščari, pritom, jagnjetina za nijansu bolja od praseta. Prase nedovoljno slano, a koža pretvrda. Cene niske, za sve, ne samo meso (često na sličnim mestima deru za piće i salate, ovde ne. Šopska 200, Zaječarsko 140, prase 1300 kilo bez kostiju, jagnje 1800). Bez želje da se vratim. Link to comment
Recommended Posts