Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
E i zanima me jel mozes da prebacis imenik sa telefona koji je nokia sa symbian sistemom?
Mobiledit program
Posted

Ili kao što sam ja uradio: Na nokiji odradiš eksport svih kontakata na karticu (Mark->Mark All, Copy business card->To other memory), onda ceo taj folder sa .vcf fajlovima snimiš na komp, onda sa kompa prebaciš na SD telefona sa Androidom, zatim odeš u kontakte, Menu->Import/Export->Import from SD card. Onda sa SD kartice možeš i da izbrišeš taj folder.

Posted
To je ona navigacija koja koristi internet?Ovaj model nema "svoj" GPS?E i zanima me jel mozes da prebacis imenik sa telefona koji je nokia sa symbian sistemom?
Ako govorimo o Androidu, ja sam sa Nokije N96 (85e, pp :D) prebacio sve kontakte tako što sam na Desire S pokrenuo "setup" aplikaciju, upalio bluetooth na oba telefona, ovaj se nakačio i sve pokupio.
Posted

Resio da menjam telefon, posle 4 godine koriscenja Nokie 3500c :heart: Potpuni sam duduk za tu naprednu tehnologiju, i nemam neke posebne zahteve. Sta biste mi vi preporucili za 100-150 evara? U obzir dolaze i polovni modeli, za sad :D

Posted

Jel dobar Samsung Wave 2? Mozd aimam neku neverovatnu ponudu da ga uzmem novog pa reko dal da ga kupim pa da ga prodam dalje.

Posted

Renne, stoj! :D Videh sad da si preporucio onaj Telenor OneTouch, prilicno mi se dja. Ono sto me buni je sledece: uzeo bih ga bez ugovora, a na sajtu stoji da je cena 15000 bez ugovorne obaveze, ali uz pretplatnicki ugovor :blink: Znas li mozda sta to tacno znaci?

Posted

Renne vidim da je kod nas 400e, sta mislis dal bi mogao da ga prodam za 300 bez garancije posto bih ga doneo iz inostranstva?MIslim sve ful u kutiji i to.

Posted

Pa idi na oglase na mobilnom svetu i vidi za koliko se valja.@LSImas ugovor da si na postpejdu, ali nisi obavezan na odredjeno vreme 1/2 godine (valjda)

Posted

Bogami taj OneTouch će da nestane dok se ja nakanim....Još su mi otvorili radnju ispred nosa angry.gif

Posted

E jel ima neko "uzorak" tog mejla koji se šalje Telenoru da ti "dekodiraju" telefon koji je uzet "na paket".

Posted
Bogami taj OneTouch će da nestane dok se ja nakanim....Još su mi otvorili radnju ispred nosa angry.gif
Evo da se i ja javim nakon nekoliko dana korišćenja istog, odličan aparat. Ne gubi vreme.
Posted

Gledam oglase i ljudi prodaju Wave 2 star jedan dan za 190e??? Koja je tu mucka? Jel kradeni?

Posted
Renne, stoj! :D Videh sad da si preporucio onaj Telenor OneTouch, prilicno mi se dja. Ono sto me buni je sledece: uzeo bih ga bez ugovora, a na sajtu stoji da je cena 15000 bez ugovorne obaveze, ali uz pretplatnicki ugovor :blink: Znas li mozda sta to tacno znaci?
znači da ne moraš da imaš da se odlučiš za bilo koji paket, ali u naredne dve godine me može kod njih da kupiš drugi telefon (štite se od preprodaje)
Posted

Fala na odgovoru, mada sam jutros pazario Samsung Galaxy Mini :) Drug rek'o da valja, zet rek'o da valja, i to je bilo to, mada mi se cini da ovde na forumu i nije bas tako dobro prosao. Anyway, tehnicko pitanje- treba li da se formira baterija?