September 22, 201113 yr ima problema ako uzimas na 12 ratakakvih problema?ja sam svoj telefon uzeo na 6 rataa rabim Telenor duze od 6 meseci (mnogo duze)nikakvih problema nisam imao.shazam je sra....soundhoud sluzi da impresioniras ljude...nateras iz da "zvizde" a SH prepoznaje koja je to pesma :D Edited September 22, 201113 yr by eye of the beholder
September 22, 201113 yr kakvih problema?ja sam svoj telefon uzeo na 6 rataa rabim Telenor duze od 6 meseci (mnogo duze)nikakvih problema nisam imao.shazam je sra....soundhoud sluzi da impresioniras ljude...nateras iz da "zvizde" a SH prepoznaje koja je to pesma :Dja sam svoj morao da uzmem na 6 da bi izbegao banku, a rabim telenor duze od 6 meseci.
September 22, 201113 yr glupost! (Telenorova, naravno)to nisam znao... Edited September 22, 201113 yr by eye of the beholder
September 22, 201113 yr HTC Trophy netaknut preživeo pad na beton sa 2. sprata, samo se razmontirao i ček'o tako da dođem po njega. Mašala... :)
September 22, 201113 yr Je l rabi neko Xperia mini? Utisci?zaobici u sirokom lukunema upgrejda za androidekran premali za tastaturu, pa kucas kao na klasicnim telefonimaako mora malo i jeftino, bolje x8 (mada ni on nije nesto)
September 22, 201113 yr zaobici u sirokom lukunema upgrejda za androidekran premali za tastaturu, pa kucas kao na klasicnim telefonimaako mora malo i jeftino, bolje x8 (mada ni on nije nesto)Aha, ok, ne pitam za sebe, ali preneću utiske. Hvala!
September 22, 201113 yr Ma ako nekome treba jeftikaner android tu je Galaxy Miniuu nisam ni znao za ovog. def. bolji od x8 a slicna cena.
September 24, 201113 yr ja sam svoj morao da uzmem na 6 da bi izbegao banku, a rabim telenor duze od 6 meseci.Pa dobro koji si telefon uzeo?
September 30, 201113 yr Evo i ovde, tražio sam topik na onom podforumu, pa nisam našao, sad skontao da je ovde niže... Ako vas mrzi da čekate dve nedelje da biste na svoj Windows Phone 7 nabacili Mango (7720 update), uradite sledeće: http://www.wpcentral.com/force-mango-update-early-through-zune-softwareWorks like a charm. :)
October 5, 201113 yr Ne radi mi wi-fi. Pokusao sam sve ali ne funkcionise.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
October 5, 201113 yr kako, zašto?šta si sve pokušao?nema tu mnogo mudrostiako ne radi pravac reklamacija po novi
October 5, 201113 yr Ne radi mi wi-fi. Pokusao sam sve ali ne funkcionise.Sent from my GT-S5830 using TapatalkRestartuješ ga! Ako i dalje neces da se kači, pravac prodavnica gde si ga kupio.Naravno, probaj da se konektujes na neku mrežu na koju si već bio kačen...eventualni isključi 3G...