Pokojni Ruxin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Zato što su ljudi neuki, pa nikad nisu videli Shazam na symbianu? :)
eye of the beholder Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 (edited) ima problema ako uzimas na 12 ratakakvih problema?ja sam svoj telefon uzeo na 6 rataa rabim Telenor duze od 6 meseci (mnogo duze)nikakvih problema nisam imao.shazam je sra....soundhoud sluzi da impresioniras ljude...nateras iz da "zvizde" a SH prepoznaje koja je to pesma :D Edited September 22, 2011 by eye of the beholder
Кристофер Лумумбо Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 kakvih problema?ja sam svoj telefon uzeo na 6 rataa rabim Telenor duze od 6 meseci (mnogo duze)nikakvih problema nisam imao.shazam je sra....soundhoud sluzi da impresioniras ljude...nateras iz da "zvizde" a SH prepoznaje koja je to pesma :Dja sam svoj morao da uzmem na 6 da bi izbegao banku, a rabim telenor duze od 6 meseci.
eye of the beholder Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 (edited) glupost! (Telenorova, naravno)to nisam znao... Edited September 22, 2011 by eye of the beholder
Töölönlahti Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 HTC Trophy netaknut preživeo pad na beton sa 2. sprata, samo se razmontirao i ček'o tako da dođem po njega. Mašala... :)
Zverilla Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Je l rabi neko Xperia mini? Utisci?zaobici u sirokom lukunema upgrejda za androidekran premali za tastaturu, pa kucas kao na klasicnim telefonimaako mora malo i jeftino, bolje x8 (mada ni on nije nesto)
renne Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ma ako nekome treba jeftikaner android tu je Galaxy Mini
JozoMujica Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 zaobici u sirokom lukunema upgrejda za androidekran premali za tastaturu, pa kucas kao na klasicnim telefonimaako mora malo i jeftino, bolje x8 (mada ni on nije nesto)Aha, ok, ne pitam za sebe, ali preneću utiske. Hvala!
Zverilla Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ma ako nekome treba jeftikaner android tu je Galaxy Miniuu nisam ni znao za ovog. def. bolji od x8 a slicna cena.
Frank Pembleton Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ja sam svoj morao da uzmem na 6 da bi izbegao banku, a rabim telenor duze od 6 meseci.Pa dobro koji si telefon uzeo?
Töölönlahti Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Evo i ovde, tražio sam topik na onom podforumu, pa nisam našao, sad skontao da je ovde niže... Ako vas mrzi da čekate dve nedelje da biste na svoj Windows Phone 7 nabacili Mango (7720 update), uradite sledeće: http://www.wpcentral.com/force-mango-update-early-through-zune-softwareWorks like a charm. :)
Кристофер Лумумбо Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ne radi mi wi-fi. Pokusao sam sve ali ne funkcionise.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
renne Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 kako, zašto?šta si sve pokušao?nema tu mnogo mudrostiako ne radi pravac reklamacija po novi
eye of the beholder Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ne radi mi wi-fi. Pokusao sam sve ali ne funkcionise.Sent from my GT-S5830 using TapatalkRestartuješ ga! Ako i dalje neces da se kači, pravac prodavnica gde si ga kupio.Naravno, probaj da se konektujes na neku mrežu na koju si već bio kačen...eventualni isključi 3G...
Recommended Posts