August 30, 201113 yr Home zone, vezano je za karticu, ne za telefon.Tako se zove, da. Jasno mi je da je vezano za karticu, ali nisam bio siguran da li mora da bude na neki nacin podrzano i u telefonu. Probao sam posle na svom fonu i sljakalo je...
September 1, 201113 yr Devojka hoce da ne nosi vise dva telefona; lik iz radnje je rekao jedino Samsung Duos xxxxx da nije touch screen. Izguglag malo forum i videh da je vec preporucio Grunf. U principu nasao sam jos jedan Duos s dugmicima (30e :D), ali ako neko zna za jos neki model, shoot.Venome, evo dugoročnog rešenja!4 SIM Mobile - Quadband QWERTY Cellphone with 4 SIM Card SlotsPrijs: 94.00 € (inclusief BTW)
September 5, 201113 yr ako neko zna odgovor, može na pm. radi li se dekodiranje (možda pogrešan izraz?) u bgd-u i dalje i ako da - gde?
September 5, 201113 yr Radi to gotovo svaki servis, izgooglaj najbliži i pitaj prvo telefonom, reda radi.
September 5, 201113 yr pa da, ali nije svaki tlf izvodljivo dekodirati, a za neke je sumanuto skupo...
September 5, 201113 yr u pariske komute kod devete se otvorila prodavnica kineskih mobilnih, sa dva, tri ,četiri sima, gde je nekad bio YEP elektronik
September 5, 201113 yr pa da, ali nije svaki tlf izvodljivo dekodirati, a za neke je sumanuto skupo... dođavola, kud otvorih temu ponovo. meni treba za Samsung GT-S5230. kupila sam ga u jednoj državi, hoću da ga koristim u drugoj, jer mi telefon iz te druge države tiho i dostojanstveno riknjava nakon 6 godina života i samopregornog rada. a stipsa sam da kupim treći.
September 6, 201113 yr dođavola, kud otvorih temu ponovo. meni treba za Samsung GT-S5230. kupila sam ga u jednoj državi, hoću da ga koristim u drugoj, jer mi telefon iz te druge države tiho i dostojanstveno riknjava nakon 6 godina života i samopregornog rada. a stipsa sam da kupim treći.a, u kojoj drzavi? tj. nebitno, ali ako je u nemackoj, onda nije kodiran.