Jump to content

Mobilni

Featured Replies

po svemu sto sam cuo, vrlo zadovoljavajuce.

у колима... да није мало велико то :unsure: мада што рече 1 колега, "а шта ће ти и андроид на тв-у, али то нас храни"

po svemu sto sam cuo, vrlo zadovoljavajuce.
Radi, ali se fon automatski kači na net da bi funkcionisalo. Tako da nedajbože da to radiš dok si u romingu.

Edited by Duncan Idaho

Radi, ali se fon automatski kači na net da bi funkcionisalo. Tako da nedajbože da to radiš dok si u romingu.
može da se namesti da se ne kači. ja sam na garminu namestio da me pita dal oću da se nakači na net.

Koliko znam, u tom slučaju gps ne funkiconiše.

Koliko znam, u tom slučaju gps ne funkiconiše.
Koliko znam funkcioniše.

Sljaka a telenorci daju i onaj drzac za kola za taj tablet kada ga uzmes

funkcioniseSent from my GT-I9000 using Tapatalk

Sljaka a telenorci daju i onaj drzac za kola za taj tablet kada ga uzmes
ali tek posto uzmu 2 litre krvi i slezinu.

Pa šta, slezina ti i onako ne treba.

znam, zato i kazem da su humani i imaju super loyalty programe.

grunfe, :P. opet punim telenoru dzepic!aktivirala sam putni paket za 1500 dingera u kome imam 20 min i 20 sms-ova. zivkam moje svaki cas u beograd sa ulice u vezi s ovim trazenjem stana pa mi ovako ispada jeftinije nego kad zovem sa francuskog broja ili iz regularnog rominga.

Jbt, aktiviraj neki lep data paket na FR broju i uplati kintu na Skype pa zovi, 100min ti je 30e kad zoveš mob. Il pređi na Lycamobile, 40c ti je minut sa mob a 25c sa fiksnim u Majčici.

uplatila sam vec pare na skajp, ali nemam ni jedan pametan telefon pa da mogu to da koristim. samo sa kompjutera. :(kupicu sad ajfon, moram izgleda, a ovo za lyca prvi put cujem i debil sam. sad cu da proucim..thanks!

koji put ti kazem da ti je ona nokija pametni telefon, al ne, ja ko zidu da govorim. odsad ti se vise necu obracati :fantom: