korindjar Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Vidis mogao bih nazvati telenor da proverim sta nude za ovoliku vernost. Skoro 10 godina sam kod njih.
*edited by mod Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Vidis mogao bih nazvati telenor da proverim sta nude za ovoliku vernost. Skoro 10 godina sam kod njih.Jel se vazi vernost ako si na istom broju 12 godina a tek zadnje dve-tri na post paidu?
korindjar Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Kapiram da ti to moze odgovorit isamo neko iz telenora, a deluje da bas i nemaju razradjen taj loyality program, ili da nisu obracali mnogo paznje na njega.
Grunf Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Vidis mogao bih nazvati telenor da proverim sta nude za ovoliku vernost. Skoro 10 godina sam kod njih.garantovano ce ti se zahvaliti na vernosti i velikodusno pokloniti izvestan broj minuta i poruka.
*edited by mod Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Kapiram da ti to moze odgovorit isamo neko iz telenora, a deluje da bas i nemaju razradjen taj loyality program, ili da nisu obracali mnogo paznje na njega.Doduse ja sam na MTSu pa mi mozda i daju nesto.
nesha taxista Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Vidis mogao bih nazvati telenor da proverim sta nude za ovoliku vernost. Skoro 10 godina sam kod njih.Moje je iskustvo da vise favorizuju nove korisnike, a ja sam 11 godina kod njih. :(
Frank Pembleton Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Jel neko probao ove tablete (ne lekove) sto nudi telenor na šta to uopšte liči u praksi...
korindjar Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 (edited) Drugar je uzeo uz neki dobar paket i sve radi kako treba i on je zadovoljan. Ja samo postavljam pitanje okoc upotrebe tih tableta, jer meni ne deluju narocito korisnije u odnosu na telefone... mada sam sumnjao i u tačskrinove, a sada ti pisem sa jednog Edited July 23, 2011 by korindjar
JozoMujica Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Doduse ja sam na MTSu pa mi mozda i daju nesto.I ja sam na mts-u 11 godina, na istom broju, od toga 5-6 poslednjih na postpaidu. Čekam septembar da mi istekne ugovor pa da se pozdravimo.
Yoyogi Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 I ja sam na mts-u 11 godina, na istom broju, od toga 5-6 poslednjih na postpaidu. Čekam septembar da mi istekne ugovor pa da se pozdravimo.Mozes li da poneses stari broj sa sobom kod novog provajdera? Ili mora novi?To da favorizuju nove korisnike, to se masovno radi, po svim industrijama.American Express, no fee (120$) za prvu godinu, samo za nove korisnike, kao i AMEX i ostali sprovode te kampanje ponekad.Pretplata na novine, novi dobiju poklon ~50$ vredan, stari obnavljaci ne.
korindjar Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Otuda i cela ova prica. Mobile number portability je od pre par meseci moguc i u Srbiji
mojo Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Idem sutra za Greciju i zanima me jedna jednostavna stvar - da li ću mobilnim moći za dž da se povezujem na lokalne wireless mreže, kao što to radim u Srbiji? Zovem mts i riba mi odgovara da nije sigurna i da to zavisi od lokalnog mobilnog provajdera?! Nije sigurna?! Jaka služba za informacije..
*edited by mod Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Mozes to da radis najopustenije. Ne znam koji mob imas ali ako se bojis uzmi pa stavi mob u flight mode pa se kaci na net.
mojo Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ma evo sad sam zvao drugara koji prodaje telefone, kaže preko wirelessa se opušteno kačim besplatno. Što je i jelte, normalno. Radi se ovima iz mts-a koji nemaju veze sa životom!
Frank Pembleton Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Drugar je uzeo uz neki dobar paket i sve radi kako treba i on je zadovoljan. Ja samo postavljam pitanje okoc upotrebe tih tableta, jer meni ne deluju narocito korisnije u odnosu na telefone... mada sam sumnjao i u tačskrinove, a sada ti pisem sa jednogMene zanima njihova upotrebljivost kao GPS navigacije izmedju ostalog...
Recommended Posts