Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
i da imaju micro-SIM u ponudi:)
Jesi li je iseckao?
Posted

Uzeo sam telefon uz Bel 200 u MTS i posle nedelju dana trenutni racun iznosi 806 dinara :o .Imam jos gomilu besplatnih minuta ka maticnoj i drugim mrezama, internet protok nije veliki, platio sam dva, tri parkinga...Oni naravno nista ne mogu da vide do 10. maja...

• 4 weeks later...
Posted

Znam da je pitanje malo kretensko jer se skoro nista ne vidi, ali zna li neko koji bi ovo Blackberry mogao da bude?2z3n9qx.jpg

Posted (edited)
Znam da je pitanje malo kretensko jer se skoro nista ne vidi, ali zna li neko koji bi ovo Blackberry mogao da bude?
Neki Curve - 9300, 8520.... Edited by jms_uk
Posted

9300 nije, 8520 cu da probam. 'Fala.

Posted (edited)

Danas mi je stigla poruka od MTS-a da se u tarifama Mix i MixNet uvode prenosenje nepotrosenih minuta,sms i mb-a u sledeci mesec.Konacno jedna lepa vest od njih.

Edited by Moća
Posted
9300 nije, 8520 cu da probam. 'Fala.
Potvrdise mi tek danas. 8530, dakle prakticno to :).
Posted (edited)

Dijagram star 6 meseci, danas je mozda i gore za Nokiu.Vidimo Apple % trzista i % profita:nokia.gifPosto je Microsoft prakticno kupio Nokiu, da vidimo koliko ce zaposlenih tamo ostati na radnim mestima.Edit: %profita nije po pojedinacnoj firmi nego ko uzima koliki deo svih ostvarenih profita te industrije. Minorni Apple sa delicem (manje od 5%) trzista potamani sve zivo, pokupi preko 50% svih profita.

Edited by Yoyogi
Posted

Gde u centru BG bih mogao da otkljucam Blackberry Pearl 8100 i [mozda] kupim bateriju za isti?Ako neko moze da mi sazna i okvirne cene, bio bih jako zahvalan.

Posted
http://www.svezamob.rs probaj kod ovih, najbolje je da ih zoveš i pitaš.. baterije nisu original kako piše, ali možda može da ti bude korisno :)za otključavanje, pitaću nekoga ko možda zna pa ti javljam.
Posted

Thx, baterija je manje vazna, vise me zanima otkljuc, jer u ovom mom selu deru...

Posted
Thx, baterija je manje vazna, vise me zanima otkljuc, jer u ovom mom selu deru...
Mozda pomogne
Posted

jel ima neko nokiu c6, i dal valja? fala.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

da li se isplati uzeti skoro novo wildfire za 140€? ima l' šta bolje na tržištu? jel zastarelo, ima li mana?

Edited by korindjar