Moća Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ok kupio sam garmin de mi reko JMS al sad kako da nadjem i otkljucam mape? Kako da ih ubacim? Konkretno mi trebaju Srbija i Rumunija.
jms_uk Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ok kupio sam garmin de mi reko JMS al sad kako da nadjem i otkljucam mape? Kako da ih ubacim? Konkretno mi trebaju Srbija i Rumunija.Ja ti dadoh Srbiju [sCG] i mogu da pogledam za RO kad dodjem kuci veceras...
Moća Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 SNasao sam se druze hvala ti u svakom slucaju!
nesha taxista Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Nokia 6700slide, sledeci problem: desava mi se da ponekad ubacim slusalice, pustim muziku iz plejera, ali nece da je reprodukuje preko sluski (koje su nove i rade), pa moram da on-off mob da bih uspeo ponovo, zna li neko do cega je to?I nedostatak vajrlesa priclino iritira, nekad mi treba vecnost da se zakacim na neki sajt.Generalno uzevši ovde je kačenje preko telefona još uvek problem. Probao sam ovu Telenorovu varijantu, ali je učitavanje uvek trajalo 100 godina. Digoh ruke. :(
eye of the beholder Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Imali li neko iskustva sa HTC wildfire?Rado bih ga uzeo preko Telenor paketa, pa me interesuje da li ga neko već koristi - i šta može da kaže o istom!
pbg12345 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Imali li neko iskustva sa HTC wildfire?Rado bih ga uzeo preko Telenor paketa, pa me interesuje da li ga neko već koristi - i šta može da kaže o istom!Koristim ga ja oko mesec dana. Sta te konkretno interesuje u vesi sa tim modelom?
eye of the beholder Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 (edited) Koristim ga ja oko mesec dana. Sta te konkretno interesuje u vesi sa tim modelom?Kakav mu je touchscreen?Kakav je odziv? Primetio sam da je kod "tattoo" modela, prilicno losa kalibracija ekrana (ili ja imam cevapčiće umesto prstiju) Edited December 20, 2010 by eye of the beholder
eye of the beholder Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Uz`o!Kako da odradim prebacivanje kontakata sa OVI programa (Nokia n95) na HTC? vidim spomine se neki google nalog ali ja bih klasicno prebacivanje.
Idioteque Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Uz'o!Up yours Beholdere! :DŠokiran sam kako je ovo dobra mašina! Ne mogu iščekati kraj radnog dana da krenem sa čačkanjem i istraživanjem!
*edited by mod Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Jeste li vas dvojica to uzimali preko sindikata 2 za 1?
Idioteque Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 :DPrimeti da je moj bolji. -_- Preko firme, ugrabio jedan od poslednjih primeraka u Telenoru.Ako je neko razmišljao da ga uzme neka požuri.
Moća Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 (edited) Sredio :) Edited December 22, 2010 by Moca
eye of the beholder Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 (edited) Up yours Beholdere! :DŠokiran sam kako je ovo dobra mašina! Ne mogu iščekati kraj radnog dana da krenem sa čačkanjem i istraživanjem!Pricaj sta hoces moje vec par sati radi na androidu OS 2.2.1za par dana uporedjujemo ko je sta instalirao od aplikacija!e da ...kako planiras da prebacis podatke sa nokie na ovo sokocalo?eh! tek sad video sta si ti uzeo.... Edited December 22, 2010 by eye of the beholder
Idioteque Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 e da ...kako planiras da prebacis podatke sa nokie na ovo sokocalo?Prikačio Nokiju na komp, prekopirao sve .vcf fajlove (kontakti) na hard.Onda prikačio HTC sa namerom da te fajlove bačim na njegovu SD kartu pa importujem u kontakte, međutim komp nije hteo da prepozna HTC iz nepoznatog razloga. Time ću se bavim sad kad dođem gajbi!
Moća Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Prebacite kontakte na komp pa s anjega na gmail ondaasse sa fona prikacite na gmail i odradite sihronizaciju.
Recommended Posts