Zli Gli Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ma videcu jos, trulo mi sad sve. Jebem ti Telekom.
jimi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kad smo kod hakerisanja telefona, jel zna neko neki sajt sa softverom za Samsung dumb telefone. Treba mi i softver telefona i softver za flesovanje.
yolo Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 cekaj, nokia je napravila svoj smart telefon (N8) na symbianu? jel to neka zajebancija?
Lloyd Wyman Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ma videcu jos, trulo mi sad sve. Jebem ti Telekom. http://www.unlocksamsungonline.com/ovde mozes online da otkljucas telefon (postoji gomila slicnih sajtova, uglavnom holandskih). to zadovoljstvo ce te kostati 15€ (slicana cena ti je i u srbiji).sa i7500 se neces usreciti. iako taj telefon po mobilnomsvetu vredi vise od i5700 (i spica kao vredi oko 250€, cik je prodaj i za 200€, jedino da naletis na budalu), relano neces moci da dobijes mnogo vise para, ako i dobijes. sestra od tekte ima i7500, polovan iz telenora, i nema sanse da ga proda ni za 150€ (inace, toliko se krecu po oglasima). spica se ne kotira mnogo manje po oglasima. plus sto je i7500 u sustini losiji telefon od spice. to je prvi samsung android i sem bolje kamere (5mp+flash vs 3,2mp), ostalo nista nije bolje od spice (i5700 recimo ima snaznji cpu). ono sto je posebno sranje kod i7500 (tu je samsung ispao prilicno bezobrazan) je sto nema eclair/froyo update (bar ne zvanicni). cupcake i donut su ocajni, sa eclairom je stanje malo bolje, ali tek froyo donosi ozbiljnija poboljsanja i lagodnost koriscenja. sem toga, mislim da i7500 ne radi bluetooth (bas zbog cupcakea i donuta), mada verovatno postoje neki programi za to na marketu.
Zli Gli Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 http://www.unlocksamsungonline.com/ovde mozes online da otkljucas telefon (postoji gomila slicnih sajtova, uglavnom holandskih). to zadovoljstvo ce te kostati 15€ (slicana cena ti je i u srbiji).sa i7500 se neces usreciti. iako taj telefon po mobilnomsvetu vredi vise od i5700 (i spica kao vredi oko 250€, cik je prodaj i za 200€, jedino da naletis na budalu), relano neces moci da dobijes mnogo vise para, ako i dobijes. sestra od tekte ima i7500, polovan iz telenora, i nema sanse da ga proda ni za 150€ (inace, toliko se krecu po oglasima). spica se ne kotira mnogo manje po oglasima. plus sto je i7500 u sustini losiji telefon od spice. to je prvi samsung android i sem bolje kamere (5mp+flash vs 3,2mp), ostalo nista nije bolje od spice (i5700 recimo ima snaznji cpu). ono sto je posebno sranje kod i7500 (tu je samsung ispao prilicno bezobrazan) je sto nema eclair/froyo update (bar ne zvanicni). cupcake i donut su ocajni, sa eclairom je stanje malo bolje, ali tek froyo donosi ozbiljnija poboljsanja i lagodnost koriscenja. sem toga, mislim da i7500 ne radi bluetooth (bas zbog cupcakea i donuta), mada verovatno postoje neki programi za to na marketu.Malo sam se raspitao proteklih dana i skontao otprilike ovo sto si napisao. Plus sto je drug u Srbiji uspeo da uradi apdejt Androida na 2.1 verziju i kaze da sljaka mnogo bolje, tako da cu da zadrzim ovaj moj.
Grunf Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ništa od istog brojaposerem im se u usta i utabam petom.
JozoMujica Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 cekaj, nokia je napravila svoj smart telefon (N8) na symbianu? jel to neka zajebancija? Zašto? U čemu je problem sa Symbianom?
Moća Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 poserem im se u usta i utabam petom.+100000000000000000000000000
Utvara Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) Hoću da kupujem novi mobilni,do 200€, možda i 250, samo da ima(da može da se instalira kršten) pdf čitač. Sve ostalo me ne zanima. Ko ima rešenje(tj. predlog, sugestiju) koji model je za mene, unapred hvala. Edited November 9, 2010 by Utvara
dig_chohano Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 HTC sa Androidom (Tattoo ti je u tom cenovnom okviru, 180e), imas na android marketu Adobe reader za dz, radi kako bog zapoveda.
Utvara Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 (edited) HTC sa Androidom (Tattoo ti je u tom cenovnom okviru, 180e), imas na android marketu Adobe reader za dz, radi kako bog zapoveda. Ništa mi više od toga ne treba u životu, od mobilnih sprava. Edited November 9, 2010 by Utvara
Vapad Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ima boljih androida od tog, LG na primer, tera 2.1 a za oko 250 ojra ima i samsung sa 2.2 i kapacitivnim ekranom....tako da, triput meri...
Grunf Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Hoću da kupujem novi mobilni,do 200€, možda i 250, samo da ima(da može da se instalira kršten) pdf čitač. Sve ostalo me ne zanima. Ko ima rešenje(tj. predlog, sugestiju) koji model je za mene, unapred hvala.ako te samo pdf zanima, imas pdf reader i za symbian koji radi kao sat.
korindjar Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 htc, gde da tražim apgrejd za srpski ako ga telenor nije ubacio?
Recommended Posts