bios Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 jel provalio neko kako se na android telefonima isključuje T9?
dig_chohano Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 menu > settings > locale & text > touch input > text input pa isključiš prediction.
bios Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ne, nije to, barem kod mene, možda je do verzije androida. tu imam mogućnost samo da isključim predikciju za QWERTY tastaturu, ali kad hoću da kucam na klasičnoj tastaturi za mob uvek mi prvo ponudi XT9, pa moram da prebacujem na normalno. baš me smara. to je praktično jedina stvar koja mi je do sada zasmetala.
dig_chohano Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 (edited) Ako imaš HTC, probaj ovde da nađeš rešenje, meni je svaki put odradilo posao.edit: kad sam već tu, samo da se obilno ispovraćam po Telenoru koji ladno nema net settings za android platforme. Edited March 1, 2010 by dig_chohano
yolo Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Kupio Nokiu 6730 - radi pod Symbianom i nema smajlije. Jel moze info za debila kako doci do istih? Podrazumeva se da sam do sada koristio izuzetno primitivne telefone kod kojih je ovo podrazumevajuca stvar i nije mi palo napamet da moze postojati telefon koji ih nema.
kovik Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Kupio Nokiu 6730 - radi pod Symbianom i nema smajlije. Jel moze info za debila kako doci do istih? Podrazumeva se da sam do sada koristio izuzetno primitivne telefone kod kojih je ovo podrazumevajuca stvar i nije mi palo napamet da moze postojati telefon koji ih nema.Nema smajlije u smislu da se : i ) ne prikazuje kao :) u mail klijentu i SMS aplikaciji?
ToniAdams Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 (edited) baci to cudo djavo li ga odneli!jebo telku bez smajlija! Edited March 12, 2010 by ToniAdams
yolo Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Nema smajlije u smislu da se : i ) ne prikazuje kao :) u mail klijentu i SMS aplikaciji?tako je! nema uopste opciju da ubacis te ready made smajlije - jbo misa, mislio sam da takav telefon ne postoji na planeti. sve probao, nema! moz da insertujes slike, govna, fajlove, stagod, al smajlija nema.
jms_uk Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 tako je! nema uopste opciju da ubacis te ready made smajlije - jbo misa, mislio sam da takav telefon ne postoji na planeti. sve probao, nema! moz da insertujes slike, govna, fajlove, stagod, al smajlija nema.isto i na mojoj 6220c
ToniAdams Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 који је то фон, и где има да се купи (изузев випа), идем ома сутра да пазарим или прекосутра ако сутра не раде +1idem sad dograda da pojurim!
lood Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 (edited) @gazza1postoji program za novije symbian telefone koji omogucava smajlije u porukama, ako se dobro secam zove se animated sms. mali je i besplatan i verujem da ces ga lako izguglati Edited March 12, 2010 by lood
Linda Lee Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 (edited) Moj Samsung U600 je danas otkazao poslušnost potpuno. :(E sad, zapao mi za oko (kako zbog izgleda, tako i do meni pristupačne cene) Samsung S5230.Ima li neko iskustva sa ovim modelom? Edited March 25, 2010 by Linda Lee
Recommended Posts