Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
haha pa pitao bih te koliki ce racun da mi bude, malo zovem, malo vise saljem poruke, a nova stavka ce mi biti internet:)ne stvarno, jel ima niki linak na te tarifne pakete pa da pokusam da se prepoznam u nekom od njih?
ne znam kakav ti je opis posla, ali je wi-fi opsteprisutan u gradu, a mozes ga za sitnu lovu zbudziti i kod kuce..., jedino ako je neohodno da si online 24/7
Posted

Mislm da mu je dovoljno ovim 5giga što se dobiju uz paket.

Posted

da ne otvaram novi topik, radi se o fiksnoj telefoniji:na koju foru ubacujete broj fiksnog telefona u adresar (takodje fiksnog) tako da prepozna incoming call id, ali i da moze da se zove directno?ako u dect ubacim 011 ispred broja prepoznaje ga i ispisuje ime, ali ne mogu taj broj da koristim za zvanje. i obrnuto.jedino sto mi pada na pamet je da ubacim jedan registar za identifikaciju a drugi za zvanje, ali je to neodrzivo. objasniti mojoj majci, i jos uspeti da ne zaboravi za par dana kako da zove iz adresara je vec dovoljno veliki poduhvat. da ne govorim o listi propustenih poziva.

Posted (edited)
ako u dect ubacim 011 ispred broja prepoznaje ga i ispisuje ime, ali ne mogu taj broj da koristim za zvanje. i obrnuto.
Na mom Dect Panasonicu KX-TG8200 uredno prepoznaje brojeve sa fiksne mreže prilikom dolaznih poziva iako su ukucani bez pozivnog, dakle mogu koristiti imenik i za pozivanje bez ikakvih problema. Koji telefon je u pitanju? Edited by Conspirator
Posted
jel ima neko da se upeco na ovaj samsung galaxy?nesto shvatam da polako odlazim gde ne treba sa ovim 3110 classic, gore pominjaniminace imao sam 1 samsung u zivotu, onaj sto je nekoc bio najtanji na svetu, i nista nisam mrzeo tako intenzivno u svom zivotu kao tu spravu da sam je posle 3 dana prosledio dalje u humanitarne svrhe i vratio razbijenoj nokiji 3020.koliko kapiram ovo i nije telefon nego nekakva platforma pa zato i pitam, a neko mi u prolazu prijavio da jede ajfona i komparativne nokije za dorucak.jel trosio neko i posto je to ovde kod nas?
Bio sam na Telenorovoj promociji Galaxyja, i intenzivno se družio sa Android platformom na G1 pre toga, i moje skromno mišljenje, koliko god bio fanboy Googleta i otvorenih platformi je da Android još uvek nema šta da traži pored iPhone-a.Jedina prednost Galaxy-ja u odnosu na iPhone 3G je bolja kamera i AMOLED ekran (ovo za ekran na papiru, ja lično nisam raspamećen). Najbolje je da odeš do nekog showrooma i pošteno ga izakaš. iPhone si verovatno već koristio u nekom trenutku, pa uporedi.
Posted

keva produzuje ugovor u mts-u i hoce da mi uzme novi fon, a da mazne moj stari (pun bagova samsung x510). i sad, nece da daje, a necu ni ja, vise od 2500 kinti. fora je sto ona nece ni veci paket od bel 100, jer realno ne trosi vise od toga, i u tom slucaju ja sam skontala da nemam neki lud izbor telefona. izbunarila sam ovaj: http://www.mts.telekom.rs/index.php/Samsung_C3050.htmlima li ga iko, i kakav je?ja sam skeptik zato sto je samsung , a ove nokie preko mts-a su, ili skuplje, ili imaju premalo funkcija. znam da mu je losa kamera, i to me zaista ne zanima, zanima me samo da li baguje, da li ima neke iritantne felere, i sl.. eto, ako neko mozda slucajno nesto moze da kaze na tu temu, ja bih bila zahvalna.i, da sta fali tom modelu nokia 3110klasik? i on mi je u opticaju, ali je mnogo ruzan.

Posted
Koji telefon je u pitanju?
siemens al14h kupljen u beogradu u januaru, a drugi (zakacen na istu bazu) je siemens od pre 5 godina (obrisao se natpis sa modelom :blush:).probao sam to vec, na ovom novom, probacu sada i na starom. u principu, oba su bazicni modeli, ne postoje nikakva "dodatna" podesavanja u menijima.
Posted
Bio sam na Telenorovoj promociji Galaxyja, i intenzivno se družio sa Android platformom na G1 pre toga, i moje skromno mišljenje, koliko god bio fanboy Googleta i otvorenih platformi je da Android još uvek nema šta da traži pored iPhone-a.Jedina prednost Galaxy-ja u odnosu na iPhone 3G je bolja kamera i AMOLED ekran (ovo za ekran na papiru, ja lično nisam raspamećen). Najbolje je da odeš do nekog showrooma i pošteno ga izakaš. iPhone si verovatno već koristio u nekom trenutku, pa uporedi.
Ima ljudi koji nikada ne bi koristili iPhone. Evo ja prvi recimo.
Posted
keva produzuje ugovor u mts-u i hoce da mi uzme novi fon, a da mazne moj stari (pun bagova samsung x510). i sad, nece da daje, a necu ni ja, vise od 2500 kinti. fora je sto ona nece ni veci paket od bel 100, jer realno ne trosi vise od toga, i u tom slucaju ja sam skontala da nemam neki lud izbor telefona. izbunarila sam ovaj: http://www.mts.telekom.rs/index.php/Samsung_C3050.htmlima li ga iko, i kakav je?ja sam skeptik zato sto je samsung , a ove nokie preko mts-a su, ili skuplje, ili imaju premalo funkcija. znam da mu je losa kamera, i to me zaista ne zanima, zanima me samo da li baguje, da li ima neke iritantne felere, i sl.. eto, ako neko mozda slucajno nesto moze da kaze na tu temu, ja bih bila zahvalna.i, da sta fali tom modelu nokia 3110klasik? i on mi je u opticaju, ali je mnogo ruzan.
Ne znam kakav je telefon ali pogledaj i kod mts dilera npr. Handy,Telefonika cini mi se da imaju bolje ponude od Mts-a http://www.telefonika.rs/index.php?page=sh...t&Itemid=71 ali u svakom slucaju nek promeni tarifu mix 500 je i jeftiniji i bolji od bel 100.
Posted

hm, nije mi bas jasno na koji nacin to funkcionise.dakle, moja mama je postpaid u mts-u, ja sam prepaid.znaci, istekao joj je ugovor i sada treba da ga produzi. sa tim produzenjem ona dobija mogucnost da uzme neki od telefona iz mts ponude. ode u mts produzi ugovor i kupi telefon. da li isto to moze da uradi u telefoniki? ode, i kupi telefon po cenama koje idu uz mts pakete, kao da se nalazi u filijali mts-a? ili je stvar u tome da ode u telefoniku, kupi telefon, ali i nov postpaid broj? mislim, ja necu da postajem nova korisnica na postpaidu, zato i hocu da iskoristim njeno porduzenje ugovora, da bih se otkacila ovog telefona koji imam.

Posted

Ako je Telefonika ovlasceni diler, isto je kao da kupuje u MTS poslovnici. Samo proveri na sajtu spisak adresa ovlascenih dilera.

Posted
siemens al14h kupljen u beogradu u januaru, a drugi (zakacen na istu bazu) je siemens od pre 5 godina (obrisao se natpis sa modelom :blush:).probao sam to vec, na ovom novom, probacu sada i na starom. u principu, oba su bazicni modeli, ne postoje nikakva "dodatna" podesavanja u menijima.
rekoh ti ja onomad da mozes da pitas upravu vodovoda za to. pitao sam ja telekom (9813) i rekli su da je to na nekim centralama pravilno podeseno a na nekim ne.
Posted
rekoh ti ja onomad da mozes da pitas upravu vodovoda za to. pitao sam ja telekom (9813) i rekli su da je to na nekim centralama pravilno podeseno a na nekim ne.
izvini sto sam uopste i pomislio da neko, mozda, zna nesto vise od tebe. :Hail: :P
Posted
Ima ljudi koji nikada ne bi koristili iPhone. Evo ja prvi recimo.
Zašto? Ako je princip u pitanju, potpuno te razumem. Ali u srpskim uslovima, upotreba iPhonea se malo razlikuje od masterplana koji su Jobs i AT&T koalicija zamislili ;)
Posted
Zašto?
recimo, zbog najidiotskijeg brauzinga kroz telefonski imenik u istoriji mobilne telefonije. moj razlog.