jms_uk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 pazario danas, stize sutra ili prekosutra :)
dig_chohano Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Olakšajte mi izbor: Blackberry Curve 8310 vs. E71Bitni su mi kvalitet zvuka i veze (gluv, jbg), lakoća kucanja (organizer koristim svaki čas) i GPS navigacija.
dranata Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ako ti nešto znači, ovaj prvi odvratno izgleda. Eto ti žensko mišljenje.
Zli Gli Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Prvi je vaistinu ruzniji. Eto ti i drugo zensko misljenje.
korindjar Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 pazario danas, stize sutra ili prekosutra :)uh, cuo sam bas losih stvari za taj :(Olakšajte mi izbor: Blackberry Curve 8310 vs. E71Bitni su mi kvalitet zvuka i veze (gluv, jbg), lakoća kucanja (organizer koristim svaki čas) i GPS navigacija.e71. bb je ako si u kompaniji gde te po ceo dan muce sa mejlovima
jms_uk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 uh, cuo sam bas losih stvari za taj :(kao na primer?
Eidyia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 pazario danas, stize sutra ili prekosutra :)...Kad stigne, please do talk.
jms_uk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kad stigne, please do talk.da li na nesto posebno da obratim paznju? ovo ce mi biti prvi symbian, valjda nece biti tesko navikavanje
korindjar Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 kao na primer?bratov drugar je nazalost rekao da je to najlosiji koji je imao (ne znam koje su tacno zamerke), a opet bratovoj devojci jako kratko traje baterija, ali je ona nesto zadovoljnija
Eidyia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 da li na nesto posebno da obratim paznju? ovo ce mi biti prvi symbian, valjda nece biti tesko navikavanje Mne, općeninosti, odnos kvalitete i cijene, koliko je user friendly, izdržljivost ili pak neizdržljivost baterije, etc.
jms_uk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 bratov drugar je nazalost rekao da je to najlosiji koji je imao (ne znam koje su tacno zamerke), a opet bratovoj devojci jako kratko traje baterija, ali je ona nesto zadovoljnijaovo za drugara mi nista ne govori :Da bratovoj devojci kazi da postoji jos jedna Nokia baterija iste velicine - samo jace snage, imam negde tacno koje su oznake u pitanju samo ne mogu sad da nadjem.Ne znam, ja vec preko dve godine rabim N6233, i ovo mi je delovalo kao 'naslednik' ah well, videcu vec kakav je...
jms_uk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mne, općeninosti, odnos kvalitete i cijene, koliko je user friendly, izdržljivost ili pak neizdržljivost baterije, etc.will do.
nexus13 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Olakšajte mi izbor: Blackberry Curve 8310 vs. E71Bitni su mi kvalitet zvuka i veze (gluv, jbg), lakoća kucanja (organizer koristim svaki čas) i GPS navigacija.posJedujem e66, ...isto sto i e71 samo sto je slide, i mogu ti reci da skoro nisam bio zadovoljniji 1 telefonom, imam zamerku na bateriju, ali posto u e 71 i onako ide jaca, mislim da bi ti to bio pun pogodak...cak i kamera, koja mi je do sad bila nebitna, se ispostavila kao vise nego zadovoljavajuca,..dostojno je ispratila godisnji odmor :)
dig_chohano Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Uzeh E71. Prvi utisci odlični, samo će mi biti potrebno vremena da se naviknem na qwerty tastaturu. Organizer savršen, imenik za minut sinhronizovao sa drugim telefonom (takođe Nokia). Instalirao Garmin mobile XT, radi kao zmaj, sad skidam mape Evrope. Symbian mu je nikad brži.
Recommended Posts