pt 2.0 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Siemens SK65 od 2005.pre toga, onaj Siemens sto se mogao kupiti na trafikama, sa sve brojem (A35?)
apotekarica Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 "maznula" s posla da malo isprobam:Zgodan mobilni, ali "touch screen" nije moja "soljica caja". Jedva se navikoh i na punu tastaturu na E71, a kamoli na ovo "nabadanje" (mada, ima i olovcicu, sto mnogo olaksava stvar).
dig_chohano Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Brat me opasno naložio na ovu nakazu:Sonim XP 3Na kraju pao dogovor da obojica uzmemo žuti, jer se slaže sa buldožerom.
barrcode Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Zgodan mobilni, ali "touch screen" nije moja "soljica caja". Jedva se navikoh i na punu tastaturu na E71, a kamoli na ovo "nabadanje" (mada, ima i olovcicu, sto mnogo olaksava stvar).a pa nema tu nikakvog "nabadanja", full qwerty tastatura ima ogromne dugmiće.perfektan aparat, inače.
Merlak Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ima li neko duže iskustvo sa qwerty tastaturom, missim, kako se navikavati na istu?palim se na nokiu E63, možda iskukam na poklon (ako budem dobra...)
apotekarica Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Sto bre e63 pored zive e71 :( A na tastaturu se naviknes za otprilike sedam dana (napredniji juzeri i za jedan vikend). Kad ti udje "pod ruku" (ili ruke, ja kucam s dve) - sve zavrsavas neuporedivo brze (sms, email).
wall Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kad ti udje "pod ruku" (ili ruke, ja kucam s dve) - sve zavrsavas neuporedivo brze (sms, email).Upravo tako, ja posle SE P1i i ne razmišljam o uređajima koji nemaju qwerty tastaturu...
wall Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kad smo već na ovoj temi...Koliko vas koristi BB, kod kojeg provajdera, kako ste zadovoljni i sl?
wall Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 BB? iako postoji nešto što se zove e71? :oPa šta znam... Kako radi email na e71 i još važnije, na kojoj mreži?Ja koristim BB samo zbog email-a.
barrcode Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Pa šta znam... Kako radi email na e71 i još važnije, na kojoj mreži?Ja koristim BB samo zbog email-a. http://www.gsmarena.com/nokia_e71-review-266.phpNokia E71 is a powerful business tool - in fact it is one of the most capable we've ever seen.
wall Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 http://www.gsmarena.com/nokia_e71-review-266.phpMa OK, nema sumnje odličan telefon, mene zanima kako radi sa e-mailovima kod naših provajdera i u roamingu.Problem je što ovakvi telefoni imaju super opcije ali kada staviš karticu od nekih naših operatera onda vidiš da nemaš tu uslugu ili radi božemesačuvaj...BB je čini mi se po pitanju brzine i pouzdanosti primanja/slanja e-mailova još uvek neprevaziđen...
Merlak Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Sto bre e63 pored zive e71 :( A na tastaturu se naviknes za otprilike sedam dana (napredniji juzeri i za jedan vikend). Kad ti udje "pod ruku" (ili ruke, ja kucam s dve) - sve zavrsavas neuporedivo brze (sms, email).sitnica od 70-80 ojra, a skoro su iste, tj doobre. osim ako nemaš jači argument.kažeš, sa obe ruke? ja bih da štedim na rukama, ima da vežbam sa jednom (as ambidekster, svejedno kojom) :D
Recommended Posts