8 hours ago8 hr 1 minute ago, copkillah said:Skuplji je, ali recimo ima na KP star 3 meseca kao nov, za 660.Vidim da ima jedan 647e "nov VAKUM". Jebem li ga. Tih korišćenih mesec dva kao nov ima brda.
7 hours ago7 hr 2 hours ago, Milosh76 said:Izgubio sam telefon, pa moram da kupim drugi. Nasao sam kod BC Grupa Honor 200 za oko 36000 dinara. Deluje kao dobra kupovina za te pare?Kakva su iskustva? Kakva je kamera?GLedao sam neke recenzije na netu, sve su afirmativne ili porede sa skupljim modelima, a ne sa slicnim.ja uvek gledam ove - imas njihovu ocenu (broj) ali imas i gomilu primera da vidis sta im ti brojevi zapravo znace https://www.dxomark.com/honor-200-camera-test/imas i dosta drugih testova, pa uporediotkad mi firma kupuje telefone, ja sam tim google pixel, al ne znam koje su cene kad se placa iz dzepa i kako se uklapa u tvoj budzetimaju odlicne kamere i odlican softver za obradu slika (opcije u google photos koje nisu svima dostupne)+uz trenutni pixel pro9 xl sam dobio i godinu dana pristupa gugl premium AI modelima (to je 20e mesecno) - dobra stvar ako puno koristis AI, a pogotovo ako vec placas pretplatu nekom drugom.
6 hours ago6 hr Ja sam hteo da uzmem baš Honor Magic7 Pro zbog kamere i svega, ali su u A1 ispali pizde pa nisam mogao da iskoristim popuste koji su bili aktuelni. Čudi me samo da se još nije pojavio na DXOMarku...