May 15May 15 1 minute ago, copkillah said:Skuplji je, ali recimo ima na KP star 3 meseca kao nov, za 660.Vidim da ima jedan 647e "nov VAKUM". Jebem li ga. Tih korišćenih mesec dva kao nov ima brda.
May 15May 15 2 hours ago, Milosh76 said:Izgubio sam telefon, pa moram da kupim drugi. Nasao sam kod BC Grupa Honor 200 za oko 36000 dinara. Deluje kao dobra kupovina za te pare?Kakva su iskustva? Kakva je kamera?GLedao sam neke recenzije na netu, sve su afirmativne ili porede sa skupljim modelima, a ne sa slicnim.ja uvek gledam ove - imas njihovu ocenu (broj) ali imas i gomilu primera da vidis sta im ti brojevi zapravo znace https://www.dxomark.com/honor-200-camera-test/imas i dosta drugih testova, pa uporediotkad mi firma kupuje telefone, ja sam tim google pixel, al ne znam koje su cene kad se placa iz dzepa i kako se uklapa u tvoj budzetimaju odlicne kamere i odlican softver za obradu slika (opcije u google photos koje nisu svima dostupne)+uz trenutni pixel pro9 xl sam dobio i godinu dana pristupa gugl premium AI modelima (to je 20e mesecno) - dobra stvar ako puno koristis AI, a pogotovo ako vec placas pretplatu nekom drugom.
May 15May 15 Ja sam hteo da uzmem baš Honor Magic7 Pro zbog kamere i svega, ali su u A1 ispali pizde pa nisam mogao da iskoristim popuste koji su bili aktuelni. Čudi me samo da se još nije pojavio na DXOMarku...
Yesterday at 09:161 day On 15. 5. 2025. at 12:46, Zverilla said:ja uvek gledam ove - imas njihovu ocenu (broj) ali imas i gomilu primera da vidis sta im ti brojevi zapravo znacehttps://www.dxomark.com/honor-200-camera-test/imas i dosta drugih testova, pa uporediotkad mi firma kupuje telefone, ja sam tim google pixel, al ne znam koje su cene kad se placa iz dzepa i kako se uklapa u tvoj budzetimaju odlicne kamere i odlican softver za obradu slika (opcije u google photos koje nisu svima dostupne)+uz trenutni pixel pro9 xl sam dobio i godinu dana pristupa gugl premium AI modelima (to je 20e mesecno) - dobra stvar ako puno koristis AI, a pogotovo ako vec placas pretplatu nekom drugom.Koliko vidim izasao je i honor 400, trebalo bi da ima bolju kameru, mada sve ostalo deluje isto. Izmedju 200 pro i 400, sta bi ste uzeli?
Yesterday at 10:381 day 1 hour ago, Shan Jan said:Izmedju 200 pro i 400, sta bi ste uzeli?bez dileme 200 pro čak po nekim testovima bolje kamere ima 200 pro od 400 pro
Yesterday at 11:121 day Ja bih preskočio i jedan i drugi i uzeo Magic7 Pro koji je možda samo 10k skuplji u ovom momentu (negde za te pare dobiješ i punjač što mnogo znači), koji je LUDILO od telefona.
Yesterday at 11:351 day (btw uzeo sam pomenuti pre 10ak dana, bio neki dosta jak popust u Tehnomediji, a da sam sačekao, za manje para bih dobio i punjač koji sada nemam)
Yesterday at 11:511 day 37 minutes ago, copkillah said:Ja bih preskočio i jedan i drugi i uzeo Magic7 Pro koji je možda samo 10k skuplji u ovom momentu (negde za te pare dobiješ i punjač što mnogo znači), koji je LUDILO od telefona.Pa ne, ovo sto vidim, Honor 200 Pro ima za 500 evra dok je Magic7 Pro 900.MobilniSvet.comHonor 200 Pro 12GB, 512GB, 2x SIM - MobilniSvet.com - cen...Cenovnik i specifikacija za mobilni telefon Honor 200 Pro 12GB, 512GB, 2x SIM. Cene mobilnih Honor u radnjama Beograd Srbija.MobilniSvet.comHonor Magic7 Pro 12GB, 256GB, 2x SIM - MobilniSvet.com -...Cenovnik i specifikacija za mobilni telefon Honor Magic7 Pro 12GB, 256GB, 2x SIM. Cene mobilnih Honor u radnjama Beograd Srbija.
Yesterday at 12:051 day Izvini, mislio sam na 400, jer mi se čini da ga sada reklamiraju za recimo 84k ili tako nešto.
Yesterday at 23:061 day 11 hours ago, copkillah said:Ja bih preskočio i jedan i drugi i uzeo Magic7 Pro koji je možda samo 10k skuplji u ovom momentu (negde za te pare dobiješ i punjač što mnogo znači), koji je LUDILO od telefona.Pitala me sestra da joj predložim telefon sa dobrom kamerom ,po mogućstvu nov verovatno bi uzela na kredit, i ja sada pokušavam da je ubedim za Magic 7pro.Kada već hoće nov neka plati malo više ,dobije jednu od najboljih kamera ,flagship ,jak procesor ...ali je njoj sada frka ne daje joj se tolko para ,šta ako se pokvari ...Žensko ,nije navikla da daje lovu na tehniku ,dal moguće da tolko košta .... a posle mi se žali zašto su mutne slike ... a koji god da kupi za 300-400 evra biće za nijansu bolji od ovog što ima trenutno A voleo bi da kupi i zbog sebe da se malo zezam sa njim A verovatno uzmem Honor 400 kada mu padne cena ,šteta što nije malo manjih dimenzija
22 hours ago22 hr @Fakundo Sava izmedju 200 i 400 serije prakticno nema razlike, ja bih svakako pre uzeo 200 pro nego 400. Ako je frka za parice moze i obicni 200.Nego evro po evro i ja cu na kraju verovatno da uzmem Samsung S25, pocinje da me mrzi da se drkam sa tim kakav je koji telefon, daj ono sto ce sigurno da radi ok. Bumer
22 hours ago22 hr 9 minutes ago, Shan Jan said:izmedju 200 i 400 serije prakticno nema razlikeNajviše gledam u 400 jer je kompaktniji u odnosu na na 200 i 200 pro ,ali da neverovatno da izbace novu seriju telefona sa istim procesorom ,samo su dodali AI zezalice Motorole ima da se kupe za male pare po oglasima ,verovatno sa razlogom , Edge 50 neo mi deluje onako kao da bi mi završio posao ako ne dobacim do Honora