katamaran Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Sretao sam se sa raznim androidima al kad na nesto nisi navikao... Posebno sam ga prezreo sto mi redovno uvaljuju da im nesto sredim a ja pojma nemam. Link to comment
ToniAdams Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 pa sto ne kazes posteno da ne znas? Link to comment
katamaran Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Pa kad cu pre da se snadjem od tog sto mi trazi. Najcesce me jedan klinac icz komsiluka maltretira, al sad mislim da zna 5 puta bolje od mene. Link to comment
katamaran Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 (edited) A ti vec pomalo™ smaras Edited April 5, 2018 by katamaran Link to comment
Lezilebovich Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 2 hours ago, ToniAdams said: na j5 ortak kupio kad i ja, nikad mu otprilike nije zastucao meni j5 radi dosta sporo, štuca, nervira me. čak ima tu neku glupost da ne može da otvori twitter dok je na wifi :D. adok otvori linkedin da crknem od dosade. ali približava se punoj drugoj godini dosta intenzivnog korišćenja, a i deluje da su mu baterije loše i da je to verovatno problem. vezan za WP, meni je cela organizacija bila daleko intuitivnija i mnogo mi se sviđao onaj početni ekran sa tilovima. medjutim, šta to vredi kada nije bilo appova, niti ozbiljnog pusha od strane microsofta da se to dovede na neki pristojan nivo. u suštini, jaka stvar za običnog korisnika da li je android ili neki drugi os, dok ima appova koji prave razliku Link to comment
teacher Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 2 minutes ago, Lezilebovich said: meni j5 radi dosta sporo, štuca, nervira me. čak ima tu neku glupost da ne može da otvori twitter dok je na wifi :D. adok otvori linkedin da crknem od dosade. ali približava se punoj drugoj godini dosta intenzivnog korišćenja, a i deluje da su mu baterije loše i da je to verovatno problem. vezan za WP, meni je cela organizacija bila daleko intuitivnija i mnogo mi se sviđao onaj početni ekran sa tilovima. medjutim, šta to vredi kada nije bilo appova, niti ozbiljnog pusha od strane microsofta da se to dovede na neki pristojan nivo. u suštini, jaka stvar za običnog korisnika da li je android ili neki drugi os, dok ima appova koji prave razliku meni je problem sa WP bio što su postojeće aplikacije izgledale užasno u poređenju sa istim na iosu ili androidu. a za ovo poslednje si u pravu, treba ti 10 aplikacija u životu i boli te briga koji je OS. Link to comment
maheem Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Koristi li neko solarni punjač?Neka preporuka?Komentar kako radi? Link to comment
katamaran Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Kad sam ja razmisljao o tome nailazio sam samo na pljuvacine. Link to comment
copkillah Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Nisam još čuo za pozitivno iskustvo sa istima. Link to comment
maheem Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Malo sam guglao i ukratko služe samo za prvu pomoć Link to comment
defibrilator Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Tek sam sad otvorio topic. Uzece se Redmi Note 5 Global direkt sa Aliija (oko 200e bez nasih dazbina). Kad stigne stigne. Ako mi se ne bude dojmio prodacu ga mada posle iskustva sa Redmi note 4 mislim da nece biti potrebe. Do sada sam uglavnom kupovao flagshipove ili nesto u tom rangu (HTC Desire i LG G3). Xiaomi mi se za sada dopada. Link to comment
Kubrick Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Je l kupovao neko mobilne preko kupujemprodajem? je l oni to nabavljaju sve preko Madjara ili Aliekspres? https://www.kupujemprodajem.com/Huawei-P9-P10-lite-2017-Honor-8-9-Mate-Garancija-2-godine-58220486-oglas.htm npr ovi me bune, zvanicna su prodavnica, imaju lokal na Cukarici, nemaju neki izbor vec porucujes...a daju garanciju dve god, racun fiskalni Link to comment
ToniAdams Posted April 27, 2018 Share Posted April 27, 2018 Taman pohvalio svoj j5 da nakon apdejta radi dojaja, kad jutros dobijam 2 poruke. Smešno je što su te 2 poruke sasvim sigurno poslate juče, a karticu na koju su stigle sam sinoć čim sam sleteo učinio neaktivnom, pošto je tel dual sim, da ne arčim roaming ubacio i ovdašnju. Znači da su poruke stigle kad treba, bile u nekom baferu, i tek jutros prikazane kao dospele sa današnjim danom. Pitanje je, dal da bacim tel u smeće il da probam da dokupim memorijsku pošto su i tel i stara memorijski skoro pa skroz puni? Dal to možbiti uzrok? Link to comment
Recommended Posts