Jump to content

Mobilni

Featured Replies

Samsung S2 pri paljenju pokaže onu startnu animaciju, nakon toga ispiše SAMSUNG oko kojeg prelazi ona plavičasta svetlost animacije i dalje ni makac...

Vadio bateriju, palio gasio X puta uvek jedno te isto.

Da li neko zna o čemu se radi ili je imao slična iskustva?

ok, pored opcije kupi novi telefon jel postoji način da aktiviram telefoni spasim podatke sa njega?

Edited by Singer

• Replies 4.1k
  • Views 334.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moglo je biti svasta ali nece ipak, ladno sam ostavio telefon u sorcu na dnu kofera kad smo se raspakovali, kretencina

• Na kraju sam uzela Motorola Edge 30 Pro ima duplo više prostora od Fusiona, i više RAM-a.   neka cosmos blue boja, lep je.

• Kakva skupina sredovečnih nežnih pahuljica

Posted Images

pa sta bude kad ga pristekas na konpujtor?

khm  :fantom:

a hoće li mi reset to factory defaul izbrisati fotke sa telefona? to mi je faktički jedino što bih sačuvao, ostalo je nebitno :(

Neće

:thumbsup:  fala

pa ajd sad... nek mi je sa srećom

:thumbsup:  fala

pa ajd sad... nek mi je sa srećom

Što ne instaliraš dropbox app i podesiš da se sve sinhronizuje automatski kada si na wifi i onda te briga za sve, uvek su ti sve fotke dostupne i bezbedne...

Uspeo sam! :0.6:

Važno mi bilo da prežive fotke... E sad, dok gura nek gura a svakako ću da palim backup/cloud app-ove za budućnost sa novim telefonom

šta sam zajebao pa su mi se svi kontakti učitali loše tj telefonski brojevi su se učitali skroz na dnu, kao beleške? :huh:

• 2 weeks later...

hocu da kupim samsung S6, gde je najbolje to uraditi u beogradu. razlika u ceni od 5-10 evra nije presudna, bitnije mi je da nemam problema sa eventualnom reklamacijom i slicno.

Pa ako ti je bitna garancija onda samo regularne prodavnice sa pravom garancijom ali i cenom. Handy, merkator i tako slično

Pa ako ti je bitna garancija onda samo regularne prodavnice sa pravom garancijom ali i cenom. Handy, merkator i tako slično

a nemam pojma. nisam pametan. :) koliko je to skuplje? da li ove manje radnje daju ikakvu garanciju? 

Edited by nenad

Više radnji u BGu daje po 2 godine garancije za softver (štagod to značilo) i hardver, 6 meseci za bateriju. Koliko znam, te garancije zavise od odnosa sa glavnim uvoznikom i ne važe za sve marke, mada mislim da su recimo Samsung, Nokia, LG. među onima sa 2 godine.

Ja sam pre 10ak dana uzeo LG G3 u "Hramu", formalno imam 2 godine garancije, koja naravno ne podrazumeva fizičko oštećenje od pada ili slične zajebancije nego neke klasične kvarove, crkavanje ekrana, pregrevanje itd itd.

a nemam pojma. nisam pametan. :) koliko je to skuplje? da li ove manje radnje daju ikakvu garanciju? 

Pa jedno 100€ je skuplje, možda i malo više