Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted (edited)

Samsung S2 pri paljenju pokaže onu startnu animaciju, nakon toga ispiše SAMSUNG oko kojeg prelazi ona plavičasta svetlost animacije i dalje ni makac...

Vadio bateriju, palio gasio X puta uvek jedno te isto.

Da li neko zna o čemu se radi ili je imao slična iskustva?

ok, pored opcije kupi novi telefon jel postoji način da aktiviram telefoni spasim podatke sa njega?

Edited by Singer
Posted

pa sta bude kad ga pristekas na konpujtor?

Posted

a hoće li mi reset to factory defaul izbrisati fotke sa telefona? to mi je faktički jedino što bih sačuvao, ostalo je nebitno :(

Posted

:thumbsup:  fala

pa ajd sad... nek mi je sa srećom

Posted

:thumbsup:  fala

pa ajd sad... nek mi je sa srećom

Što ne instaliraš dropbox app i podesiš da se sve sinhronizuje automatski kada si na wifi i onda te briga za sve, uvek su ti sve fotke dostupne i bezbedne...

Posted

Uspeo sam! :0.6:

Važno mi bilo da prežive fotke... E sad, dok gura nek gura a svakako ću da palim backup/cloud app-ove za budućnost sa novim telefonom

Posted

šta sam zajebao pa su mi se svi kontakti učitali loše tj telefonski brojevi su se učitali skroz na dnu, kao beleške? :huh:

• 2 weeks later...
Posted

hocu da kupim samsung S6, gde je najbolje to uraditi u beogradu. razlika u ceni od 5-10 evra nije presudna, bitnije mi je da nemam problema sa eventualnom reklamacijom i slicno.

Posted

Pa ako ti je bitna garancija onda samo regularne prodavnice sa pravom garancijom ali i cenom. Handy, merkator i tako slično

Posted (edited)

Pa ako ti je bitna garancija onda samo regularne prodavnice sa pravom garancijom ali i cenom. Handy, merkator i tako slično

a nemam pojma. nisam pametan. :) koliko je to skuplje? da li ove manje radnje daju ikakvu garanciju? 

Edited by nenad
Posted

Više radnji u BGu daje po 2 godine garancije za softver (štagod to značilo) i hardver, 6 meseci za bateriju. Koliko znam, te garancije zavise od odnosa sa glavnim uvoznikom i ne važe za sve marke, mada mislim da su recimo Samsung, Nokia, LG. među onima sa 2 godine.

Ja sam pre 10ak dana uzeo LG G3 u "Hramu", formalno imam 2 godine garancije, koja naravno ne podrazumeva fizičko oštećenje od pada ili slične zajebancije nego neke klasične kvarove, crkavanje ekrana, pregrevanje itd itd.

Posted

a nemam pojma. nisam pametan. :) koliko je to skuplje? da li ove manje radnje daju ikakvu garanciju? 

Pa jedno 100€ je skuplje, možda i malo više