katamaran Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Probam kad dodjem kuci. Hvala. Cini mi se da cu ovu moju x6 uspeti da okrpim za nesto preko 2 soma. Otprilke po hiljadarka deo i zamena. Sjeba mi dan prokletinja
Mil@n Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Jeste tako Na njihovom sajtu piše da su cene od 24 rate "uz ugovornu" obavezu, samo ne vidim gde piše da može ugovor da se raskida. Msm da bi to bilo jako glupo, potpišem bilo koji ugovor, što skuplji to bolji, uzmem neki telefon na 24 rate i sledeći mesec raskinem ugovor...
katamaran Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Probaj ovo care Samo da prijavim da radi. Hvala jos jednom i od mene i od klinca :)
katamaran Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Umesto da dam 2500 za popravku touch-a na starom telefonu kupih lepo novi isti za te pare. Obicno su preko 5 al naleteh na jedan za 2500 na kp u savrsenom stanju. Moj je i pre lomljenja touch-a imao kvarova za preko 2 soma (prekidac za paljenje i prekidac za zakljucavanje ekrana) pa na kraju uopste nisam lose prosao. Jos ovaj neuporedivo ocuvaniji od mog Treba mi ovakav telefon za slusanje muzike dok vozim bajk a za te pare nisam mogao ni posten mp3 plejer da kupim
JozoMujica Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) https://vimeo.com/137767606 Edited August 30, 2015 by JozoMujica
hazard Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Uzeh Asus Zenfone 2 (ZE500CL) na kraju. To je jedino sto je moglo da se nabavi u roku od odmah a da sigurno ispunjava sve moje zahteve (od kojih je medju bitnijima bio da radi u 4G mrezi i u Srbiji i u Kanadi). Jedino sto me nervira je sto je za moje pojmove prevelik (5 inca), ali jebiga, navici cu se. Nesto sa dobrim specifikacijama (2 GB RAMa, itd.) a da je manje od 5 inca i da nije iPhone, izgleda ne moze da se nadje.
Moća Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 5 inca ti je ekstra taman kako treba videces za par dana.
renne Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Uzeh Asus Zenfone 2 (ZE500CL) na kraju. To je jedino sto je moglo da se nabavi u roku od odmah a da sigurno ispunjava sve moje zahteve (od kojih je medju bitnijima bio da radi u 4G mrezi i u Srbiji i u Kanadi). Jedino sto me nervira je sto je za moje pojmove prevelik (5 inca), ali jebiga, navici cu se. Nesto sa dobrim specifikacijama (2 GB RAMa, itd.) a da je manje od 5 inca i da nije iPhone, izgleda ne moze da se nadje.O drago mi je da si me poslušao
Dionysos Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nesto sa dobrim specifikacijama (2 GB RAMa, itd.) a da je manje od 5 inca i da nije iPhone, izgleda ne moze da se nadje. нема их пуно, али бар 1 има http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_compact-6538.php
Hobbit slayer Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Upravo sam naručio, pa rekoh da se pohvalim.... Mada će verovatno jedino Moća znati o čemu pričam... :) Mada imam OPO, nisam mogao da odolim pozivnici... Sent from my A0001 using Tapatalk Edited September 1, 2015 by Hobbit slayer
Moća Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 da javis utiske! Koliko te kostalo to zadovoljstvo?
Hobbit slayer Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Pa, pošto sam uzeo i par extra style swap covers, oko $450 Sent from my A0001 using Tapatalk
Moća Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Meizu je odličan telefon ali je njihov Flyme OS na baz androida malo čudan tako da treba vremena da se čovek navikne. Nekima je posle super a neki ga mrze iz dna duše :D
Recommended Posts