Mil@n Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Olovku nisam siguran da bih pipnuo, tako da mi to apsolutno ne predstavlja nikakav manjak. Niti znam koja bi bila praktična upotreba, možda bi mi korišćenje iste otvorilo oči, ovako stvarno ne znam. Kamera je bolja, tu nema šta da se priča, ali ima i mate svojih kvaliteta. Ima blendu 1.8 što pomaže u lošijem svetlu i lako je postići efekat zamužene pozadine. Postoji opcija da se volume tasteri koriste kao manuelni focus što ne znam da li postoji na bilo kom telefonu. Isto tako, može da se okine fotka kada je telefon zaključan duplim pressom na volume down što je cool fjučr™. Ali svakako se vraćamo na to što si rekao. Za pare je stvarno sjajan a note 4 je ipak najbolji uređaj na svetu trenutno i nije zahvalan model kao reper za porediti. Jesu ista "klasa", ali Note ipak MORA da bude bolji sa obzirom koliko košta /previše ako se mene pita/. Ja sam ga razmatrao, uz ugovor od 2000 sam trebao da doplatim 54000 (60000 prava cena, kao 10%) što je stvarno... Dosta.
katamaran Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_ii-6331.php Ovo ima upotrebljivu offline navigaciju? Boldovao sam kljucnu rec :) . Lumie i dalje ispred svih po tom pitanju? Edited May 31, 2015 by katamaran
Mil@n Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Ima besplatna aplikacija za navigaciju, here. Nokija mape koristi, skine se mapa i radi u off line režimu. Meni radilo ko san u Maroku a i u lokalu takođe.
katamaran Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Lepo ako su iste mape :) Cudi me da Nokia to nije zadrzala ekskluzivno za svoje telefone. Koliko se secam platili u neku sumanutu kintu da ih kupe Vidim da sad mnogi telefoni imaju dual sim podrsku. Jel se brzo trosi baterija na takvim telefonima? Ipak treba da komunicira stalno sa dve mreze. edit: kolko kapiram kod ovoga ne rade obe odjednom Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by) Dual sim bi mogao da mi bude zgodan al nije preterano bitan momenat. Edited May 31, 2015 by katamaran
wall Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_core_ii-6331.php Ovo ima upotrebljivu offline navigaciju? Boldovao sam kljucnu rec :) . Lumie i dalje ispred svih po tom pitanju? Jedno znam, ovu 925 ostavljam kao navigaciju.Jbt kineski most su ubacili mesec dana po puštanju u rad.
Dionysos Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Cudi me da Nokia to nije zadrzala ekskluzivno za svoje telefone. Koliko se secam platili u neku sumanutu kintu da ih kupe па нема нокиа више своје телефоне, а док их мајкрософт није купио и јесте био фичр ексклузиван за лумије, сад већ гледају да продају ту браншу некој трећој компанији едит: такође гугл је најавио пре пар дана да ће ускоро гугл мапе подржавати офлајн навигацију, негде до краја ове године Edited May 31, 2015 by Dionysos
katamaran Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Danas je bas bilo na Mondu valjda kako Nokia zeza google za offline mape. Na mojoj matoroj x6 imam savrsenu navigaciju al me telefon sve vise zeza pa mi je polako vreme za novi. edit: http://mondo.rs/a799379/Mob-IT/Vesti/Nokia-HERE-besplatna-navigacija-bez-interneta.html Ako ovo moze fino da radi na ovom Core 2 ne gledam iskljucivo Lumie Navigacija im je toliko dobra da mi je offline nasao neku adresu u nekom seocetu pored Kikinde. Savrsena. Edited May 31, 2015 by katamaran
katamaran Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nisam u toku. Ja se patim sa simbianom па нема нокиа више своје телефоне, а док их мајкрософт није купио и јесте био фичр ексклузиван за лумије Tim pre. Ako je neko poznat po monopolizmu to je Majkrosoft. Nikako ne kapiram sto su ih pustili.
Dionysos Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nisam u toku. Ja se patim sa simbianom Tim pre. Ako je neko poznat po monopolizmu to je Majkrosoft. Nikako ne kapiram sto su ih pustili. here дивизија је остала нокији није је мајкрософт купио
Mil@n Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Što se tiče prodaje Here-a, msm da sam skoro pročitao nešto da se spominje cifra oko 2 milijarde. Ne sećam se šta sve ulazi u cifru.
yolo Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 jeste ako ima za teritoriju koja ti treba. nesto sam gledao aziju i vrlo cudan izbor zemalja koje se mogu uzeti odvojeno. znam da sigurno nema hong kong a cini mi se (ne tvrdim) da nije bio ni japan nego za to mora da se skine cela azija koja ima zilion terabajta.
Dionysos Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 znam da sigurno nema hong kong a cini mi se (ne tvrdim) da nije bio ni japan nego za to mora da se skine cela azija koja ima zilion terabajta. сад погледао на свом фону, има хонг конг, у пакету са макаом, кина и индија имају по регионима да се скидају мапе, а може и комплет, само је големо наравно, а јапана нема...
katamaran Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) SIM card Micro-SIM Obicna sim kartica ulazi u ovo il moram nesto da menjam? www.techsnapr.com/wp-content/uploads/2012/10/MicroSIM-NanoSIM-Comparision.jpg edit: izgleda da cu morati da secem karticu edit 2: Jel moze kod Telekoma da se zameni sim za micro sim bez menjanja broja? Edited June 1, 2015 by katamaran
Recommended Posts