Tale Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Pojedini mobil shopovi nude jeftinije od operatera jer ne placaju carine i pre svega pdv. Vec sam pricao da me je telefon izasao oko 10k jeftinije nego da sam se obavezao na 24m kod operatera Otprilike toliko.
Ravanelli Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 e sada tek kapiram da ako ti firma plaćala telefon možda bude problema sa pdv. to bi isto morao pitati, ali ne zam kako bi ovi mogli oko toga.
hazard Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ja bi preporucio nekog Kineza ako ne gledas prvenstveno na brend. +1 Inace pojavili se neki rumunski (tj. kineski - ali Rumuni kupuju i lepe svoje nalepnice) UTOK telefoni, vrlo fino izgledaju, za 12-20 hiljada dobar telefon se dobije, pa kome je cim da narucuje s alibabe...imaju stand u TC Stadionu, a moze da se kupi na rate u npr. Gigatronu.
Tihajeza Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Pliz pomoć: Kada razgovaram mobilnim, mreža gubi kontakt - od 4 crtice do 0, pa nazad, nemoguće pričati. Sa svih lokacija u gradu.Pozovem MTS i oni mi kažu da istestiram karticu na drugom telefonu i još da probam da stavim GPS kao default, umesto 3G (valjda sam dobro zapamtila). Kako to da uradim? Gde se to menja?
jms_uk Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Pliz pomoć: Kada razgovaram mobilnim, mreža gubi kontakt - od 4 crtice do 0, pa nazad, nemoguće pričati. Sa svih lokacija u gradu. Pozovem MTS i oni mi kažu da istestiram karticu na drugom telefonu i još da probam da stavim GPS kao default, umesto 3G (valjda sam dobro zapamtila). Kako to da uradim? Gde se to menja? GPRS. Bice negde u network / data settings. Koji telefon je u pitanju?
eye of the beholder Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ako ti je na Engleskom telefon ideš Settings>Mobile data>Mobile networks>Network mode
Tihajeza Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 hvala, tamo imam da biram između GSM only, WCDMA only i oboje. Probaću sve varijante, pa kako bude.
Mil@n Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Tek sad vidim da postoji ovo čudo huawei mate 7. Ima li neko pojma hoće li to da dođe u VIP? Pošto vidim po oglasima su uglavnom MTS-ovi telefoni, ali ga čak ni oni nemaju na sajtu...?
Mr.Mxyzptlk Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 bice toga koliko hoces za nedelju-dve po oglasima, posto treba da stigne kao sluzbeni u telenor.
Mil@n Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Imam pravo da uzmem uz paket pa zato pitam za Vip..
ljakse Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Drug oće fon do 180-200 evra, navikao je na android, aili i neki dobar njin phone bi ga možda pokolebao. Šta da traži od renomiranih proizvođača? HTC stop.
Mil@n Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Tek sad vidim da postoji ovo čudo huawei mate 7. Ima li neko pojma hoće li to da dođe u VIP? Pošto vidim po oglasima su uglavnom MTS-ovi telefoni, ali ga čak ni oni nemaju na sajtu...? Uzeo sam ovo čudo preko oglasa, tj dao moj i doplatio. Opaka naprava, moram priznati. benchmarkovi su mu u odnosu na Note 4 lošiji neznatno, ali znatnih 200+ eura jeftiniji. Da je Samsung izbacio ovakvo kućište, jako kompaktno sa minimalnim bazelima i full metal, mislim da bi to bilo najnahajpavonije nešto ikada. Sve u svemu sam prezadovoljan, sa obzirom da sam baš hteo nešto "veliko", ovo je po meni barem best buy trenutni, mada u toj klasi i nema previše modela, pogotovu ne konkurentnih. Inače, 6" je ekran u odnosu na 5.7" note 4, ali zbog malih bazela je veći minimalno svaku stranu, oko 1, 2 max mm-a. Baterija 4100mA
renne Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Nema olovku, tako da poređenje sa Note serijom nikako ne stoji Nema OIS Ali u svakom slučaju za novce odličan model
Recommended Posts