Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted (edited)

Valjaju li cemu one hinorx baterije? Navodno su pojacane i veceg kapaciteta od fabrickih ali sam krajnje sumnjicav. Umalo da kupmi sa alija neku kao gold koja je navodno duplo veceg kapaciteta ali ko i uvek sa njima najobicnija prevara...

Uzeti neku zamensku bateriju navodno veceg kapaciteta ili ipak ici na original baterije? Ako izgleda ko prava onda je original ili i tad moze da uleti kineska kopija?

Prosla mi je bila neka kineska i odlicno je drzala ali se u poslednje vreme raspada. Ne mogu da se setim kad sam je uzeo ali mi se cini da je proslo premalo vremena.

edit: mislio sam da je amazon pouzdaniji od alija ali vidim da se smece prodaje i tamo

http://www.amazon.co.uk/Capacity-2010-5230-5233-Online-Enterprises/dp/B00O1DQU4M/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1421589883&sr=8-13&keywords=bl-5j

Edited by katamaran
Posted

Da, par kom što sam čačkao bili više nego OK, za taj novac.

Aj da ga uzmem, mora neko biti prvi.

Ne meni...

Posted

Galaxy S4 - zasto se greje kad stoji sam sa sobom i niko ga ne dira?

Inace mi se bas svidja, ali nadam se da mu to nece preci u naviku.. ne bi da moram da ga punim svaka 2 sata.

Posted

Ja nešto razmišljam da posle g2 pređem na note 4. Mada skup je ko đavo, najjeftinije što sam video po oglasima je 520e kontam po radnjama 80, 90.000, a uz malo jači ugovor od mog trenutno 60.000  <_<

Renne, kako služi baterija?

Posted

Meni izdrži oko 48 sati na Note4

Indy, imaš neki proces koji radi u pozaditi. Proveri šta je uključeno, vidi lokacije, praćenje lokacija i slične stvari

Posted

Indy, imaš neki proces koji radi u pozaditi. Proveri šta je uključeno, vidi lokacije, praćenje lokacija i slične stvari

To je to, nesto radi, ali jos ne mogu da pohvatam sta mu je sta. Sto nekih slikica. 

Posted

Ili neka app koja njaka onako podlo u pozadini.

Ili jedva kači wifi...

Posted

Meni Lenovo ispada iz "priče" jer nema gde da turim SD karticu :(

razmišljam o :

Lenovo Vibe Z (ovde me muči taj problem sa sd karicom) ali baterija "razbija"

Sony Xperia Z2 (kod ovog me muči baterija koja se ne menja i slike) ali zato može pod vodu

a Samsung S3/S4 je onako sigurica.. ali nešto mi je mnogo "popularan"

Posted (edited)

Sony Xperia Z2 (kod ovog me muči baterija koja se ne menja i slike) ali zato može pod vodu

јеси узео у обзир LG G3? измењива батерија, која притом и држи доста дуго, подршка за сд картице, и све остало, екран, камера, софтвер, соц...

Edited by Dionysos
Posted

Meni Lenovo ispada iz "priče" jer nema gde da turim SD karticu :(

razmišljam o :

a Samsung S3/S4 je onako sigurica.. ali nešto mi je mnogo "popularan"

U ovaj ide sd kartica.

Ali nije ta klasa koju gledaš.

Posted (edited)

Moram mami da kupim mobilni, i to onaj najobičniji.

Telefon mora da bude na srpskom i da se jednim klikom stigne do kontakata (bilo da se nalazi na početnom ekranu ili da je moguće napraviti prečicu). Potrebno je da baterija traje bar 3-4 dana, a da kvalitet dolaznog i odlaznog zvuka bude dobar, tj. da može da se normalno priča i kada je napolju. Bitno je i da zvuk zvona može da se namesti da bude jak jer ga nikada ne vadi iz torbe, čak ni kada je kod kuće.

Ostalo je nebitno.

Nekako ja najviše volim Nokiju i imam već neke opcije. To su ovi telefoni što počinju na 100 (problem je što nemam pojma da li ispunjavaju moje uslove), mada sam otvorena i za druge predloge za oko 30-ak evra::

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-proizvodjac/Nokia/3/3

Edited by kiki