Frank Pembleton Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Znam da može to, nego se pre mogao kupiti pravi fiksni, onaj što ne moraš da puniš i ne možeš da šetaš sa njim, a koji je, praktično, bio baza, dok je uz njega je dolazila i dodatna slušalica koja se punila. Dakle, imaš dve slušalice od kojih je jedna šetajuća, a druga je praktično običan telefon, fiksni. Nisam siguran da takva kombina postoji sada.Najblize je ovo jedna baza dve sluske...
kiki Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 To sam i pretpostavila, ali nada umire poslednja . Nemam pojma šta se desilo ovom mom telefonu koji je baš takva kombinacija fiksni+slušalica - nije čak ni star, svega 6-7 godina. To je ovaj fazon: Jednostavno je prestao da se ponaša kao baza i postao je običan telefon pa je slušalica potpuno neupotrebljiva. Postaćemo robovi stvari koje moraju da se pune, jbt.
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 pa uzni bolje jedan normalan stoni i jedan bezicni. bolje da budu nezavisni.
maheem Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 samo još da stvorim višak pa da ga pazarim:http://vifocal.com/mobile-phones/other-hot-phones/rugged-phones/snopow-m8-outdoor-smartphone-ptt-walkietalkie-ip68-mtk6589-4-5-inch-android-4-2.html
kiki Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 pa uzni bolje jedan normalan stoni i jedan bezicni. bolje da budu nezavisni. Uradila bih ja to i pre nekoliko godina, ali to podrazumeva razvlačenje telefonskog kabla po stanu što se pojedinim ukućanima nikako ne sviđa.
wall Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Uradila bih ja to i pre nekoliko godina, ali to podrazumeva razvlačenje telefonskog kabla po stanu što se pojedinim ukućanima nikako ne sviđa.Pa ne mora.Dupla utičnica, spliter i bazu držiš gde i taj "žičani"?
kiki Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Vidiš, to uopšte nije loša ideja. Još samo da dobijem dozvolu da se baza, koja je ujedno i punjač, ne nalazi u sobi gde i šetajući telefon. Mislim da ću igrati na ne baš beznačajnu razliku u ceni .
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 pa taj fazon, spliter i pici. svakako imas vise opcija nego kad imas tu bazu/tel u jednom i dodatnu slusku.
Frank Pembleton Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 samo još da stvorim višak pa da ga pazarim: http://vifocal.com/mobile-phones/other-hot-phones/rugged-phones/snopow-m8-outdoor-smartphone-ptt-walkietalkie-ip68-mtk6589-4-5-inch-android-4-2.html Pa takve imaš ovde na paketima...
copkillah Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 preporuka za neki mobilni sa dugmićima, da ne bude mnogo skup ali da ne bude baš ni kršina? Neka Nokia Asha možda?
maheem Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Pa takve imaš ovde na paketima... moram čekirati, nisam u toku sa telefonima uopšte. uzeo bih nešto što može da se baca i dira prljavim rukama a da mu baterija dugo traje
ToniAdams Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 uzeo bih nešto što može da se baca i dira prljavim rukama a da mu baterija dugo traje kupi onda dildo
namenski Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 moram čekirati, nisam u toku sa telefonima uopšte. uzeo bih nešto što može da se baca i dira prljavim rukama a da mu baterija dugo traje Sasvim OK telefon od te sorte za male pare: www.catphones.com
maheem Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Pa takve imaš ovde na paketima... gde je to ovde? daj neki linak Sasvim OK telefon od te sorte za male pare: www.catphones.com hm deluje ok ali je skuplji od ovog gore a performanse su na prvi pogled slične.
Recommended Posts