Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Znam da može to, nego se pre mogao kupiti pravi fiksni, onaj što ne moraš da puniš i ne možeš da šetaš sa njim, a koji je, praktično, bio baza, dok je uz njega je dolazila i dodatna slušalica koja se punila. Dakle, imaš dve slušalice od kojih je jedna šetajuća, a druga je praktično običan telefon, fiksni.

Nisam siguran da takva kombina postoji sada.Najblize je ovo jedna baza dve sluske...

Posted

To sam i pretpostavila, ali nada umire poslednja  :cry: . Nemam pojma šta se desilo ovom mom telefonu koji je baš takva kombinacija fiksni+slušalica - nije čak ni star, svega 6-7 godina.

To je ovaj fazon:

2591894-0.jpg

Jednostavno je prestao da se ponaša kao baza i postao je običan telefon pa je slušalica potpuno neupotrebljiva. Postaćemo robovi stvari koje moraju da se pune, jbt.

Posted

pa uzni bolje jedan normalan stoni i jedan bezicni.

bolje da budu nezavisni.

Posted

pa uzni bolje jedan normalan stoni i jedan bezicni.

bolje da budu nezavisni.

Uradila bih ja to i pre nekoliko godina, ali to podrazumeva razvlačenje telefonskog kabla po stanu što se pojedinim ukućanima nikako ne sviđa.

Posted

Uradila bih ja to i pre nekoliko godina, ali to podrazumeva razvlačenje telefonskog kabla po stanu što se pojedinim ukućanima nikako ne sviđa.

Pa ne mora.

Dupla utičnica, spliter i bazu držiš gde i taj "žičani"?

Posted

Vidiš, to uopšte nije loša ideja. Još samo da dobijem dozvolu da se baza, koja je ujedno i punjač, ne nalazi u sobi gde i šetajući telefon. Mislim da ću igrati na ne baš beznačajnu razliku u ceni  :ss1:.

Posted

pa taj fazon, spliter i pici.

svakako imas vise opcija nego kad imas tu bazu/tel u jednom i dodatnu slusku.

Posted

preporuka za neki mobilni sa dugmićima, da ne bude mnogo skup ali da ne bude baš ni kršina? Neka Nokia Asha možda?

Posted

Pa takve imaš ovde na paketima...

moram čekirati, nisam u toku sa telefonima uopšte. uzeo bih nešto što može da se baca i dira prljavim rukama a da mu baterija dugo traje

Posted

uzeo bih nešto što može da se baca i dira prljavim rukama a da mu baterija dugo traje

kupi onda dildo :fantom:

Posted

ali ovakve dimenzije mi više odgovaraju

Posted

moram čekirati, nisam u toku sa telefonima uopšte. uzeo bih nešto što može da se baca i dira prljavim rukama a da mu baterija dugo traje

Sasvim OK telefon od te sorte za male pare:

www.catphones.com

Posted

Pa takve imaš ovde na paketima...

gde je to ovde? daj neki linak

Sasvim OK telefon od te sorte za male pare:

www.catphones.com

hm deluje ok ali je skuplji od ovog gore a performanse su na prvi pogled slične.