*edited by mod Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Uh sad ste mi uneli i sonye i LGove u razmatranje. Svakako cu da bacim pogled i na njih, ali moram prvo da ih vidim uzivo i vidim kako mi leze u ruci. U principu najbitnije mi je da moze u dzep normalno da stane i da bas ne crkava baterija u pola dana. A moram da vidim prvo preko Gigatrona jer nude neke popuste ako nadjes jeftinije telefon nego sto je kod njih, sto zapravo nije uopste tesko, samo nisam siguran koliko to sto oni reklamiraju u Srbiji uopste vazi...
Zverilla Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 a mos' da razmotris i onaj mali xiaomi sto ga gaza hvali na temi o kineskim telefonima
*edited by mod Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ovako iz ruke mislim da Z1 compact ima prednost. Kupio me sa onim masivnim metalom. samo jel ima neko iskustva sa kupovinom preko mobilnog shopa? Vidim da su ljudi generalno zadovoljni a da su im cene prilicno manje od regularnih prodavnica.
Milosh76 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) Razmisli o Motorola Moto G, odlican telefon, 4,5 inca, odlicna baterija i kamera, oko 180-200e Edited September 24, 2014 by Milosh76
Zverilla Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 kamera na motoG je krshina. glavin razlog zasto je nisam uzeo (ovo ostalo je vise nego ok) ok, to i losa iskustva sa droidom2 najgori telefon koji sam ikad imao
Milosh76 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Imam dvojicu kolega na poslu koji imaju MotoG i nijedan se nije zalio na kameru Jel si je isprobao ili si cuo da je losa?
Zverilla Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 bilo mi je dovoljno da vidim ovo kvalitet svih fotki u galeriji je
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) ne znam gde da postavim pitanje, nadam se da je ovo ok mesto. pitanje za ljude koji koriste 5.5" fablete: jbte, kako vi nosite onoliki telefon? od svega ponudjenog u ovom vremenskom periodu, meni moze da stane samo u zadnji dzep pantalona (farmerica). u unutrasnji dzep jakne ne, prednji pantalona ne, spoljni jakne da ali ispada. kako se to nosi? pitam ozbiljno zato sto trenutno imam kod sebe isti telefon u 4.7 i 5.5 verziji i 5.5 mi se inace naravno vise svidja nego 4.7" zbog preglednosti ekrana i drugih nekih sitnica, a i vec imam staracku kratkovidost pa mi odgovara tepsija ekran i veca slova. ali je to ne-no-si-vo sem ako ga ne drzis u torbi ili pederusi. ovo drugo nemam a ovo prvo imam pola dana. hilfe? Edited September 24, 2014 by gazza1
ToniAdams Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 moras kupiti one pantale sa dzepovima sa strane, kao vojne. to ti je sad najmodernije.
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 imam i takih nekoliko no dolazi zima, sta cu ispod? helanku?
renne Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ja nosim ili u torbici prebačenoj dijagonalno, ili u prednjem džepu. Ali ja sam mnogo viši od tebe, pa su valjda i džepovi veći. Inače 5.7" telefon koristim jednom rukom, bez problema
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ne verujem da nosis vecu garderobu od mene, realno :)
renne Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ai to što kažeš. ma ide bre to u prednji džep bez problema
radisa Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ja nosim ili u torbici prebačenoj dijagonalno, ili u prednjem džepu. Ali ja sam mnogo viši od tebe, pa su valjda i džepovi veći. Inače 5.7" telefon koristim jednom rukom, bez problema +1, samo 5.5" U prednje džepove staje bez problema. A ako ti je problem da stavljaš tepsiju na uvo, kupi bluetoot slušalicu, zabodi je u uho i to je to. Telefon drži u torbi, dok ti ne treba kao tablet.
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 jasno mi je sve to, vise me brine kako se koristi kad nemas torbicu, tj kad krenes negde lagano obucen ili sednes na bajs na primer. sa blututom ili sluskama obicnim cela azija prica, niko ne drzi telefon na uvetu, to sam vec usvojio i kupio sluske.
Recommended Posts