renne Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 imaš Lenovo P780, koji je dobar telefon, kod nas oko 30K, ako naručiš iz kine, ispod 200€ je, jel' tako MOćo? a pa moća ne valja te brend kineze, nego one džigibau, tako da za moću lenovo otpada :P
radisa Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 a pa moća ne valja te brend kineze, nego one džigibau, tako da za moću lenovo otpada :P Ma davao mi je Moća savet i za Lenovo,kako jeftinije da ka iz Kine dobavim. Imam ja kopiju Note 3, evo u fijoci, dajem za 100€ ako neko hoće. Sve radi, FullHD, quadcore, 1.5GB rama, 5.6 inči ekran. Pravi kinez... :)
Moća Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 E renne nisam od tebe ocekivao da ces da me prodas A ne nudim dzigibau kineze vec brendove koji su u kini najprodavaniji te imaju veliku podrsku internet zajednice. Lenovo moze P780 je njihov model sa najvecom baterijom a ako te interesuje enki drugi Lenovo ili kinez javi se.
wall Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ma gledao ja raznorazne modele, nego da vidim sta ljudi kazu. Ako je ovo sto wall kaze tacno, onda nije tacna moja pretpostavka da je svaki smartfon ispod 20-25k jednostavno sranje (to je utisak koji imam nakon ovog Samsunga), tj. da neki od ovih kineza i moze da posluzi...WTMIL Uglavnom je tako. Recimo htc 200, 300 stvarno ne vrede tog novca. Samsung u toj klasi isto. O nekim upgrade-ima ne treba ni razmišljati (zvaničnim). Isuviše brzo izbacuju nove modele, ne stižu ni da ih valjano testiraju... Pa kako bude. Za taj novac, Lenovo, Huawei... Ili Moćaphone.
Ravanelli Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 gledao sam danas htc mini 2 kada ga uporedim sa svojim sadašnjim, bolje stoji u svemu osim u procesoru od m8 ima duplo sporiji procesor. interesuje me kolika mu je to boljka? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6345&idPhone2=4574
Milosh76 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Btw, sta kaze kolektivna forumska mudrost, koji je najbolji android smartfon ispod 20k? Ili ako je to nemoguce, ispod 25k dinara? Imam uzasna iskustva sa Samsung Galaxy Y(oung)-om, posle mesec-dva je poceo uzasno da se baguje i postao fakticki neupotrebljiv (kada kazem to mislim da vam treba da 5 minuta da ga naterate da okrene broj telefona i posalje sms, dakle osnovne dumbphone funkcije, i ne, nije preopterecen tonom aplikacija, ima sve u svemu 3-4 instalirane), taj je bio oko 100 evra. Ni firmware update (koji sam na jedvite jade uspeo da izvedem uopste posle par dani drkanja) nije pomogao. Zato sam i jako skeptican prema bilo cemu sto ima cenu izmedju 10 i 12 hiljada, cak i kada naizgled izgleda bolje. Ali nesto za oko 20k? Ovi Lenovo, ZTE, Huawei telefoni za te pare? Je li neko to probao? Motorola Moto G, nenadjebiv telefon. Imas ga i sa jednom i sa 2 kartice, oko 200e kosta, a sa jednom oko 180 evra.
Valk Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 a pa moća ne valja te brend kineze, nego one džigibau tako da za moću lenovo otpada :P ... Ili Moćaphone.Prestanite, oplakah :lolol:
superkikiriki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 gledao sam danas htc mini 2 kada ga uporedim sa svojim sadašnjim, bolje stoji u svemu osim u procesoru od m8 ima duplo sporiji procesor. interesuje me kolika mu je to boljka? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6345&idPhone2=4574 mini verzije su okej. obicno performansama duplo slabije od perjanica, iskopiran kvalitet "pod prstima", sto bi rekli, i malo manje senzora. na lg g2 mini sam igrao NFS most wanted sto je meni ekvivalent onoga, mobilni mi je skuvao kafu i doneo u krevet. opet, mozda je to sada postao standard, tako da gugl u sake i tako to
Giga Moravac Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Moja prijateljica dobila na poklon mobilni iz Koreje. Model je LG F100S. Jedno vreme je radio dobro. Sad ima sledeci problem. Kad je na punjacu radi, kad se iskljuci sa punjaca momentalno prestaje da radi. Eni ajdias?
Giga Moravac Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Prikazuje bateriju kako se puni, ali ne znamo da li se zaista puni. Otisla baterija, a?
Recommended Posts