Roger Sanchez Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 meni je isprintala čim sam ga zatražio, vipovka ovdašnja. rekla je da postoji mogućnost da mi ga pošalju ako joj ne bude odmah dostupan. da ga pošalju sutradan. ali je bio. kakve to mustre kod vas određuju pravila?
eye of the beholder Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Zaboravila sam da kažem da mi je danas istekao dvogodišnji ugovor sa VIP-om, postpejd tarifa prelazi u pripejd ako uplatim min 50 din. U međuvremenu broj je nedostupan. Čekaj, ovo je moguće? Mislim ako je moguće kod VIPa, onda mora da može i kod Telenora!
halloween Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Moguće je, sad sam podnela zahtev, traže i ser. broj tel. aparata, kažu do mesec dana. Rekla sam za praksu Cro VIP-a, sleže ramenima. Znam što puštaju da čekamo dekodiranje, prelazak na pripejd uplatom min 50 din može da se izvrši samo u narednih mesec dana, pa žele da nateraju korisnike da sačuvaju postojeće 060 brojeve, koliko bilo da im uplatiš samo da te zadrže u sistemu. Kao i u bankama, što hoće da plaču kad gasiš račun. Edited August 26, 2014 by halloween
maheem Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 500 do 1000 dinara je dekodiranje u shpovima/servisima
wall Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Mislim da će moj sledeći tel biti neki BB. Što se više zezam s jednim Q10 sve je bolje i bolje.
ordi Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 (edited) evo izvada kad se zajebete pa šibnete sms pogrešnoj osobi, saću odma probam radi li: Evo šta da uradite kad pošaljete SMS pogrešnoj osobi! Za sve vas kojima se to sigurno dogodilo ovaj savet će vam itekako značiti, jer svi znamo koliko problema može da izazove poruka koja je greškom poslata Sve što trebate da uradite jeste da brzo odreagujete i prebacite vaš telefon na “airplane mode”. Dobićete obaveštenje da poruka nije poslata, i ostaje vam samo da posle toga poruku pošaljete onome kome je namenjena. kopirala sa telegrafa e: pa jebem mu miša, dok se ja snađem, poruka ode stoput Edited August 28, 2014 by ordi
*edited by mod Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 To se na starim modelima regulisalo mnogo lakse. Jednostavno mu izvadis bateriju i cao.
ljakse Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ne znam da li je ovo odgovarajuće mesto za pitanje, uglavnom - već deceniju i jače sam po navici na nekom osnovnom Bel 50 paketu na MTS, a više od 5 godina planiram da se prebacim na neki drugi, al me mrzi, što iz razloga nesposobnosti pažljivog čitanja sitnih slova i tumačenja podmetačina u raznim glosi šajni paketima, što iz čiste lenjosti. Elem, treba mi neki paket sa (po mogućnosti) dobrim i neograničenim netom, u rangu soma ili malo jače mesečne pretplate, za normalne varijante. Dobri ljudi koji čitate sitna slova, menjate često pakete i generalno se krećete u toj oblasti, posavetujte ubogog ljaksea.
wall Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Baci pogled na mix net M. Imaš valjda 300 min raz. puno sms-ova i 600 MB. 1100 din. Tako bilo, možda je sada i bolje.
Miralem Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 mts za 600 dinara daje 1200 min, 2gb i 800 sms poruka. ali tek 2022ge, moraces da se jos malo strpis. ili da se teleportujes tamo.
Geo Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Baci pogled na mix net M. Imaš valjda 300 min raz. puno sms-ova i 600 MB. 1100 din. Tako bilo, možda je sada i bolje. Da ali ako potpises ugovor na godinu dana dobijeas taj paket u pola cene ... Tih 600mb je brzog interneta ako to potrosis ostaje ti neograniceno onaj sporiji ... Stvarno najbolja moguca ponuda po meni za nekih 550 dinara ... p.s. Popust od 50% ne vazi ako uzimas i telefon uz paket ...
wall Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Da ali ako potpises ugovor na godinu dana dobijeas taj paket u pola cene ... Tih 600mb je brzog interneta ako to potrosis ostaje ti neograniceno onaj sporiji ... Stvarno najbolja moguca ponuda po meni za nekih 550 dinara ... p.s. Popust od 50% ne vazi ako uzimas i telefon uz paket ... Nisam siguran da li taj popust važi za prvi ugovor. Ali ima logike ako prelaziš s jednog, kao drug ljakse, na taj da dobiješ 50%.
wall Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 U pola cene trajno ili samo za tih godinu dana?Pa dok ti traje ugovor.Onda produžiš i opet 50% ili fontele. Taj bel 50 gospoja plaća 50% manje...
Recommended Posts