Dionysos Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 другар има, он задовољан, сад да ли вреди је субјективно наравно, ја не видим неку разлику у односу на м7, који исти другар такође има и покушава да прода, ако ти то долази у обзир, месец данастар, он тражи 300 евра, али није фиксно... а имаш и на кп још доста таквих половних варијанти
halloween Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) Tražila sam i nema tema o fiksnoj telefoniji, a pošto smatram da moje pitanje ne zahteva otvaranje posebne teme, pitaću ovde: Od preseljenja u novi stan funkcionišem bez fiksnog, samo uz mobilni telefon. Fiksni tel. sam slabo koristila i u starom stanu (kao i tv). Načelno govoreći, fiksni telefon mi uopšte ne treba, ali možda postoji argument u prilog instaliranja fiksnog telefonskog priključka, nekakav standard (ili možda navika), pa molim za mišljenje. Edited August 25, 2014 by halloween
wall Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Jedino ako ti hitno zatreba da nekoga pozoveš a GSM mreža je pala. Ili kao ja, kada ne znaš gde ti je mobilni pa ga pozoveš s fixnog.
halloween Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 (edited) OK, hvala, odustajem od razmišljanja na tu temu. Edited August 25, 2014 by halloween
wall Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Pa, ako smo pogrešili uvek možeš da to ispraviš. :)
radisa Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Osim ako hoćeš kredit. Kredit se ne može dobiti, u većini banaka, bez fiksnog telefona.
wall Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Još uvek? Mislio sam da je to istorija, otkad mogu na druge načine utvrditi likvidnost i odnos klijenta ka obavezama.
radisa Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Još uvek? Mislio sam da je to istorija, otkad mogu na druge načine utvrditi likvidnost i odnos klijenta ka obavezama. Pa ne znam dok sam radio u banci, to je bilo pravilo. A i sad su me gnjavili, pošto sam se raspitivao za uslove za stambeni.
wall Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Pa ne znam dok sam radio u banci, to je bilo pravilo. A i sad su me gnjavili, pošto sam se raspitivao za uslove za stambeni.Onda sigurno jeste.Glupost.
halloween Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Zaboravila sam da kažem da mi je danas istekao dvogodišnji ugovor sa VIP-om, postpejd tarifa prelazi u pripejd ako uplatim min 50 din. U međuvremenu broj je nedostupan. Ostao mi je telefon u vlasništvu, ali mora da se dekodira da bih koristila preko 064, u VIP-u bi besplatno dekodirali, ali da čekam 1 mesec. Koliko košta i da li se preporučuje da dekodiraju u nekoj mobi radnji da ne čekam toliko?
Roger Sanchez Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Ma za što im treba 1 mjesec, majku im? Koja stoka. Meni su dekodirali isti dan.
copkillah Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Zaboravila sam da kažem da mi je danas istekao dvogodišnji ugovor sa VIP-om, postpejd tarifa prelazi u pripejd ako uplatim min 50 din. U međuvremenu broj je nedostupan. Ostao mi je telefon u vlasništvu, ali mora da se dekodira da bih koristila preko 064, u VIP-u bi besplatno dekodirali, ali da čekam 1 mesec. Koliko košta i da li se preporučuje da dekodiraju u nekoj mobi radnji da ne čekam toliko? Zovi korisnički servis ili im piši na tviteru. Za ovo drugo će da reaguju fazon odmah. Što se tiče dekodiranja, meni je trebalo za stari telefon da pošalju kod i poslali su ga posle par meseci, ja sam i zaboravio na to. A bukvalno su mi rekli, dobićeš kod za otključavanje odmah.
Recommended Posts