Zverilla Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) pa rekoh da rant nije upucen tebi nego sajtovima koji su redom u tom fazonu (zaista nije bilo ironicno)za full-hd - nisam bas siguran da to ljudsko oko moze opaziti na tako malom ekranu i da pravi toliku razliku u svakodnevnoj upotrebi.a onda mi bolje da se te pare utrose na neku drugu funkcionalnost (kameru :) ), a ne na ekran Edited September 2, 2013 by Zverilla
Mr.Mxyzptlk Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ja reko javio se neko rad da donese nexus-e iz inostranstva :D
wall Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 pa rekoh da rant nije upucen tebi nego sajtovima koji su redom u tom fazonu (zaista nije bilo ironicno)za full-hd - nisam bas siguran da to ljudsko oko moze opaziti na tako malom ekranu i da pravi toliku razliku u svakodnevnoj upotrebi.a onda mi bolje da se te pare utrose na neku drugu funkcionalnost (kameru :) ), a ne na ekranAaaa :)Ja mislio rant nije upuće drugarici Stormy a jeste...Eh misliti i...Šta znam, valjda na mene ostavili utisak full HD displ prvi put pa od tada vrhunsku sliku vezujem i za taj parametar.A nije jedini koji je važan, znam.Kažem, da ima lumnia 5" ili nešto veća, rado bih je uzeo, upravo zvog kamere (skršio sam starog polu-idiota) i novog os-a. Androide imam na postojećem, na tabletu... Bilo bi zanimljivije.
giuseppe Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ovo valjda ide ovde... MS konačno pazario Nokiju, nešto preko 7 mlrd USD: http://www.theverge.com/2013/9/2/4688530/microsoft-buys-nokias-devices-and-services-unit-unites-windows-phone32.000 zaposlenih prelazi u MS... baš će bude od ovoga neki big deal, nadam se. Windows Phone je i dalje sjajna platforma sa jako puno potencijala, a tek je na početku... za razliku od npr iOS.
barrcode Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 razvoj ostaje u Finskoj, što je važno.inače: http://www.kantarwor...r-Windows-phone Windows Phone now represents around one in 10 smartphone sales in Britain, France, Germany...
Frau Gabrijela Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Aaaa :)Ja mislio rant nije upuće drugarici Stormy a jeste... :(nije vam loša ideja da nađem način da mi se telefon donese iz inostranstva. taman da nepotrebno zakomplikujem što se više može.
wall Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 :(nije vam loša ideja da nađem način da mi se telefon donese iz inostranstva. taman da nepotrebno zakomplikujem što se više može. "A jeste meni" :)A nije ni meni nego gsmareni. Eto komplikujemo na svim frontovima.
Zverilla Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 zidu, cekam te na kulinarstvu da ti se osvetim sto oces da me posvadjas sa stormy :P(a lepo napisah u originalnom postu da kukam na revizionisticke sajtove)
wall Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 zidu, cekam te na kulinarstvu da ti se osvetim sto oces da me posvadjas sa stormy :P(a lepo napisah u originalnom postu da kukam na revizionisticke sajtove)Lepo, lepo... Ja kriv. A i Stormy pomalo. -_-
Venom Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Nexus4 ima slabu kameru, ali poredjenje nema smisla. I u vreme reviewa su svi telefoni bili duplo skuplji, a danas i tri puta. Za direktno poredjenje je Lumia 620, a ne 920, ili iPhone.
Frau Gabrijela Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Lepo, lepo... Ja kriv. A i Stormy pomalo. -_-možda nekad i shvatim o čemu pričate, pa se naljutim silno. -_-
Zverilla Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) Nexus4 ima slabu kameru, ali poredjenje nema smisla. I u vreme reviewa su svi telefoni bili duplo skuplji, a danas i tri puta. Za direktno poredjenje je Lumia 620, a ne 920, ili iPhone.nexus4 nema slabu kameru, nego pruza iskustvo lomografije na mobilnoj platformi ;)a ovo za cenu naprosto nije tacnolumia 920 (sa 32GB interne fles memorije) je 310enexus4 sa 8GB internih je 200e, onaj sa 16gb je vec 250e a posto nexus nema sd slot, nexus4 sa 8GB flesa ispada iz ozbiljnog razmatranja. Edited September 3, 2013 by Zverilla
Dionysos Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) . Edited September 3, 2013 by Dionysos
Venom Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 nexus4 nema slabu kameru, nego pruza iskustvo lomografije na mobilnoj platformi ;)a ovo za cenu naprosto nije tacnolumia 920 (sa 32GB interne fles memorije) je 310enexus4 sa 8GB internih je 200e, onaj sa 16gb je vec 250e a posto nexus nema sd slot, nexus4 sa 8GB flesa ispada iz ozbiljnog razmatranja. Ako je tako, onda je to super cena. Prosle godine je jos bila u cenovnom rangu S3 i slicnih.Nexus4 pravi ipak prihvatljive fotografije. Jedini pravi problem je sto je kamera prilicno spora kad nema dovoljno svetla.
wall Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 nexus4 nema slabu kameru, nego pruza iskustvo lomografije na mobilnoj platformi ;)a ovo za cenu naprosto nije tacnolumia 920 (sa 32GB interne fles memorije) je 310enexus4 sa 8GB internih je 200e, onaj sa 16gb je vec 250e a posto nexus nema sd slot, nexus4 sa 8GB flesa ispada iz ozbiljnog razmatranja. 920 300 €? Pa to je jaba! Gde?@Stormy, ti se naljuti, neće da se baci. :D
Recommended Posts