Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted (edited)

pa rekoh da rant nije upucen tebi nego sajtovima koji su redom u tom fazonu (zaista nije bilo ironicno)za full-hd - nisam bas siguran da to ljudsko oko moze opaziti na tako malom ekranu i da pravi toliku razliku u svakodnevnoj upotrebi.a onda mi bolje da se te pare utrose na neku drugu funkcionalnost (kameru :) ), a ne na ekran

Edited by Zverilla
Posted

ja reko javio se neko rad da donese nexus-e iz inostranstva :D

Posted
pa rekoh da rant nije upucen tebi nego sajtovima koji su redom u tom fazonu (zaista nije bilo ironicno)za full-hd - nisam bas siguran da to ljudsko oko moze opaziti na tako malom ekranu i da pravi toliku razliku u svakodnevnoj upotrebi.a onda mi bolje da se te pare utrose na neku drugu funkcionalnost (kameru :) ), a ne na ekran
Aaaa :)Ja mislio rant nije upuće drugarici Stormy a jeste...Eh misliti i...Šta znam, valjda na mene ostavili utisak full HD displ prvi put pa od tada vrhunsku sliku vezujem i za taj parametar.A nije jedini koji je važan, znam.Kažem, da ima lumnia 5" ili nešto veća, rado bih je uzeo, upravo zvog kamere (skršio sam starog polu-idiota) i novog os-a. Androide imam na postojećem, na tabletu... Bilo bi zanimljivije.
Posted
Aaaa :)Ja mislio rant nije upuće drugarici Stormy a jeste...
:(nije vam loša ideja da nađem način da mi se telefon donese iz inostranstva. taman da nepotrebno zakomplikujem što se više može. :s_d:
Posted
:(nije vam loša ideja da nađem način da mi se telefon donese iz inostranstva. taman da nepotrebno zakomplikujem što se više može. :s_d:
"A jeste meni" :)A nije ni meni nego gsmareni. Eto komplikujemo na svim frontovima. :lol:
Posted

zidu, cekam te na kulinarstvu da ti se osvetim sto oces da me posvadjas sa stormy :P(a lepo napisah u originalnom postu da kukam na revizionisticke™ sajtove)

Posted
zidu, cekam te na kulinarstvu da ti se osvetim sto oces da me posvadjas sa stormy :P(a lepo napisah u originalnom postu da kukam na revizionisticke™ sajtove)
Lepo, lepo... Ja kriv. A i Stormy pomalo. -_-
Posted

Nexus4 ima slabu kameru, ali poredjenje nema smisla. I u vreme reviewa su svi telefoni bili duplo skuplji, a danas i tri puta. Za direktno poredjenje je Lumia 620, a ne 920, ili iPhone.

Posted
Lepo, lepo... Ja kriv. A i Stormy pomalo. -_-
možda nekad i shvatim o čemu pričate, pa se naljutim silno. -_-
Posted (edited)
Nexus4 ima slabu kameru, ali poredjenje nema smisla. I u vreme reviewa su svi telefoni bili duplo skuplji, a danas i tri puta. Za direktno poredjenje je Lumia 620, a ne 920, ili iPhone.
nexus4 nema slabu kameru, nego pruza iskustvo lomografije na mobilnoj platformi ;)a ovo za cenu naprosto nije tacnolumia 920 (sa 32GB interne fles memorije) je 310enexus4 sa 8GB internih je 200e, onaj sa 16gb je vec 250e a posto nexus nema sd slot, nexus4 sa 8GB flesa ispada iz ozbiljnog razmatranja. Edited by Zverilla
Posted (edited)

.

Edited by Dionysos
Posted
nexus4 nema slabu kameru, nego pruza iskustvo lomografije na mobilnoj platformi ;)a ovo za cenu naprosto nije tacnolumia 920 (sa 32GB interne fles memorije) je 310enexus4 sa 8GB internih je 200e, onaj sa 16gb je vec 250e a posto nexus nema sd slot, nexus4 sa 8GB flesa ispada iz ozbiljnog razmatranja.
Ako je tako, onda je to super cena. Prosle godine je jos bila u cenovnom rangu S3 i slicnih.Nexus4 pravi ipak prihvatljive fotografije. Jedini pravi problem je sto je kamera prilicno spora kad nema dovoljno svetla.
Posted
nexus4 nema slabu kameru, nego pruza iskustvo lomografije na mobilnoj platformi ;)a ovo za cenu naprosto nije tacnolumia 920 (sa 32GB interne fles memorije) je 310enexus4 sa 8GB internih je 200e, onaj sa 16gb je vec 250e a posto nexus nema sd slot, nexus4 sa 8GB flesa ispada iz ozbiljnog razmatranja.
920 300 €? Pa to je jaba! Gde?@Stormy, ti se naljuti, neće da se baci. :D