Jump to content
IGNORED

Mobilni

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

ima htc one, cijena - sitnica 58,4k dinaralg nexus 4 - 37kila dinara.u svakom slucaju hvala na misljenjima, pogledacu jos malo pa cu verovatno uzeti htc desire

Posted

Ako ima nexus, uzmi njega, nine ga bilo nedavnoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

hvala renne, ovaj put ce biti htc, a ako pare pocnu da pljuste i osetim potrebu lako cu promeniti.da nije tolika (5k prema 37k) razlika u ceni, pa i da razmislim.

Posted

Ti napisao 58! :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

u prvom postu sam pitao za htc desire x i on kosta 5000, a posle je wall rekao da je htc one malo skuplji, a puno bolji, medjutim :cry:

Posted
u prvom postu sam pitao za htc desire x i on kosta 5000, a posle je wall rekao da je htc one malo skuplji, a puno bolji, medjutim :cry:
One S.S :)
Posted (edited)

Desire X, ili L7? Za iste pare, kod TelenoraKoliko vidim, LG ima 0.3" veci ekran i to je to od prednosti

Edited by nbg4ever
Posted (edited)
Desire X, ili L7? Za iste pare, kod TelenoraKoliko vidim, LG ima 0.3" veci ekran i to je to od prednosti
evo rekoh doleod danas ti je htc desire 5000din. (uz prenesi surfuj 500)ja ga u petak platila 15000 dine da - koji je broj (kod) za pozivanje za proveru preostalih MB za brz internet?rekla mi ona tamo al zaboravih Edited by InvisibleLight
Posted

imaš 111meni aplikaciju, koja ti sve proverava, a ne troši net

Posted (edited)
imaš 111meni aplikaciju, koja ti sve proverava, a ne troši net
broj *111# trenutno nije dostupna, molimo pokusajte kasnijegrrr vec me nervirajui kakav je ovo fazon da spuste cenu za 10000 odjednom, nije fer prema kupcima koji za dan razlike u kupovini plate toliko viseda nemam ugovor sad bih se vratila u mtsnema to na *111#. bilo poziv na taj kod ili preko menija direktno udjem na stanje na racunu izbaci mi preostale minute(i dodatne u mrezi), stanje sms-a, nigde podatak o stanju preostalih Mb-a. to ima neki poseban kod, neka rec+broj Edited by InvisibleLight
Posted
evo rekoh doleod danas ti je htc desire 5000din. (uz prenesi surfuj 500)ja ga u petak platila 15000 din
Da, da. Za sestru pitam. Gleda Desire X vec neko vreme. Bio je 15k, pa ga smanjili na 12k. Sinoc me zove i pita me "jel ovo stvarno 2000, ili sta?". Verovatno ce danas otici da ga uzme
Posted
broj *111# trenutno nije dostupna, molimo pokusajte kasnijegrrr vec me nervirajui kakav je ovo fazon da spuste cenu za 10000 odjednom, nije fer prema kupcima koji za dan razlike u kupovini plate toliko viseda nemam ugovor sad bih se vratila u mtsnema to na *111#. bilo poziv na taj kod ili preko menija direktno udjem na stanje na racunu izbaci mi preostale minute(i dodatne u mrezi), stanje sms-a, nigde podatak o stanju preostalih Mb-a. to ima neki poseban kod, neka rec+broj
ne slušaš ti mene šta ja pričam, skineš aplikaciju sa google playa, a ne da kućaš nešto
Posted

skinula, pokaze internet saobracaj 262 (? za ovaj mesec trebalo bi da ukupno imam trecinu od 500 mb, sto je vec manje od ovog..)nema veze, imam i wi fi ..skinula sam aplikaciju wimbledon, to se trazi! :thumbsup: