kapetanm Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 (edited) Aj preporučite provajdera sa prettplatom do 2000 dindži koji daje za 1 din dobar telefon i koji, ja se ništa ne razumem, tehnološki retard koji zna da šalje poruke i namesti budilnik Edited June 8, 2013 by kapetanm
InvisibleLight Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 kratko i jasno pitanje:ako kupujem telefon preko mts/telenora/vip.. i otplacujem ga kroz ugovor da li ga kad se sve sabere platim a) jeftinije b) po istoj ceni c) skuplje nego da ga kupim negde u slobodnoj prodaji???
Moća Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Pa saberi sama. Na mobilnom svetu imaš cene svih telefona.
InvisibleLight Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Pa saberi sama. Na mobilnom svetu imaš cene svih telefona. Pa saberi sama. Na mobilnom svetu imaš cene svih telefona. Pa saberi sama. Na mobilnom svetu imaš cene svih telefona.uPa saberi sama. Na mobilnom svetu imaš cene svih telefona.sad gledam, uz ugovor ovde izadje skoro duplo manje nego npr u handy-ju, kako je to moguce?jel neko u mts-u, ne vidim ni jednu opciju da je net neogranicen, npr odgovraa mi ova mix net M za 1140din, a tu daju 600 mb neta, sta mogu s tim? (uz nju je ovaj telefon 27 400, i to podeljeno na 12 rata
teacher Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 usad gledam, uz ugovor ovde izadje skoro duplo manje nego npr u handy-ju, kako je to moguce?jel neko u mts-u, ne vidim ni jednu opciju da je net neogranicen, npr odgovraa mi ova mix net M za 1140din, a tu daju 600 mb neta, sta mogu s tim? (uz nju je ovaj telefon 27 400, i to podeljeno na 12 rataSa mix net pretpostavljam da imaš odgovarajuću količinu "brzog" interneta i onda kad ti to nestane, možeš da koristiš GPRS net, koji je spor, ali dovoljan za mail, vremensku prognozu, pa čak i forum (ovo poslednje ne preporučujem, ukoliko nemaš bar 100 na IL).
InvisibleLight Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Sa mix net pretpostavljam da imaš odgovarajuću količinu "brzog" interneta i onda kad ti to nestane, možeš da koristiš GPRS net, koji je spor, ali dovoljan za mail, vremensku prognozu, pa čak i forum (ovo poslednje ne preporučujem, ukoliko nemaš bar 100 na IL).haha hvala..izgleda da van pretplate nije 'besplatan a spor'malo nize ima: Cene saobraćaja van pretplateCene saobraćaja nakon utrošenog saobraćaja iz pretplate možete pogledati OVDE ...........oticicu sad do njih i pitati, da ne kopam po netu
teacher Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 mislim, ja sam napisao kako je u telenoru, pa sam pretpostavio da je to neko opšte mesto u mobilnoj telefoniji...pitaj, to je najbolje.
wall Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Mts još nema "spori a besplatni" internet.Ali je u najavi.
teacher Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Mts još nema "spori a besplatni" internet.Ali je u najavi.isuse
Moća Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ja sam koristio Mix net M i mislim da će ti biti dovoljno bar je meni bilo.
Takeshi Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Mts još nema "spori a besplatni" internet.Ali je u najavi.meni se nedavno na kraju meseca, slucajno ukljucio update aplikacija. potroseno 20Mb vise od paketa = 1000 din. vise na racunu.
nbg4ever Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ne kukam ja za dzabe na Android topiku. Prepun net sumanutih MTS racuna.
Alphons Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 e, a gde? Mislim, ja hocu da se prebacim sa MTSa.Jel ima neke opipljive razlike izmedju Telenora i VIPa ?
Recommended Posts