Sara Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Nisam iznenađena, 3 puta sam pokušala da odgledam e3 bezuspešno
mustang Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 2 hours ago, laki strajk said: "Colony", izgleda, bez 4. sezone. evo izguglah sad, jeste. pa i zasluzili su. rastezali do sitnih crevaca, lose pisanje zanskih uloga (tupavi pogledi i treptajj, los tekst omg!!!, pa sin ko one ima mecu nema mecu...), tu jedino ko je radio dobro su snajderov i willow tekstopisac. a greota, dobri glumci svuda redom samo nisu mogli da zasijaju. i jebeni alien, onaj kao sto je bas los, koji izgleda ko kinez u helankama. premisa je bila dobra, imalo je tu neku lojalnu atmosferu da moras da pogledas ...
Dankan Ajdaho Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Nightflyers Upravo odgledao prvu sezonu, meni je uz The Expanse nešto najbolje u vezi SFa snimljeno poodavano. Odavno sam čitao knjigu, puno stvari sam pozaboravljao, no ovo mi je baš baš baš leglo.
Weenie Pooh Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Ne smeta ti što akciona uvodna scena nema apsolutno nikakve veze ni sa čim što se dešava ni pre ni kasnije? Meni je cela sezona bila čisto sviranje penisu i gubljenje vremena. Dakle, solidne su šanse da ih Syphi časti još jednom.
gone fishing Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Jok Iz tvog pera™ u SajFajove uši +1 kada wini nešto opljuje znaš da to vredi pogledati
Dankan Ajdaho Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Nije se rodilo to što Vini ne bi opljuvao.
Weenie Pooh Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 +1 Potrebno je samo razgraničiti 50 shades of pljuc.
Lezilebovich Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Gledao neko Humans (americki) ? Osnovna ideje jeste mozda izlizana, ali i interesantno obradjena. Nice touch su razmisljanja dvoje klinaca sta da rade u zivotu u kom synthovi sve dobro rade. Ima i interesantnih momenata sa osiguranjem, obaveznosti i slicno Odgledao sam tek prvi serijal, sad cu i druga dva... Ono ste meni donekle smeta u ovakvim serijama je sto su jedne strane neverovatno napredni, a sa druge banalno rese pracenje kao nekad i Molder u x files
noskich Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Nije lose,: https://m.imdb.com/title/tt14902026/ Najviše mi se dopada atmosfera i intrigantno okruženje. Cela radnja se dešava u Kazahstanu i gledalac em što uživa u lokalnoj prirodi em stiče predstavu o lokalnim prilikama. Mešavina SF i trilera.
hooyadahoo Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Andor. Spektakularna serija. Ko bi reko da će iz te cele Star wars bajke da izađe tako jebitacna distopija. obavezno pogledati
đorđe geprat Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 šarajući po klubu naleteh na "Ministarstvo za vreme". odgledao sam te dve epizode, vidim da ih je snimljeno mnogo tokom 4 sezone. neobično i zanimljivo. 1
Amelija Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 super je ministarstvo :-) a sazna se i svašta iz španske istorije
laki strajk Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 On 17.4.2023. at 21:29, djordje geprat said: šarajući po klubu naleteh na "Ministarstvo za vreme". odgledao sam te dve epizode, vidim da ih je snimljeno mnogo tokom 4 sezone. neobično i zanimljivo. Hvala! Nismo znali da ima i 4. sezona. Sad vidim da je bila duža pauza između treće i četvrte.
Recommended Posts