Jump to content
IGNORED

Pravosuđe u Srbalja

Muwan

Recommended Posts

Posted
OD PONEDELJKKA PRIMENA IZMENA ZKPTužioci preuzimaju istragu ratnih zločina i organizovanog kriminalaTanjug | 13. 01. 2012. - 12:01h BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal i Tužilaštvo za ratne zločine od ponedeljka, 16. januara, postupaće po odredbama novog Zakonika o krivičnom postupku koji će im pre svega omogućiti da od istražnih sudija preuzmu sprovođenje i rukovođenje istražnim postupkom.

• 1 month later...
Posted

od kud im lubenice i dinje u sred zime majku im jebem pravosudnu!

Posted

polutke preko sindikata :isuse:

Posted
sta je ovo zuto po licu?
to je metafora i odblesak korumpiranosti u pravosudju
Posted

ne znam gde ovo da stavim:http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/311943/Pijan-autom-ubio-devojku-sud-ga-pustio-da-i-dalje-vozi

Posted
fak jea - sindikalci knows how to party! :lol:
Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović, u čijem je sastavu i pomenuti sindikat, tvrdi da nikad tako nešto nije video uživo, već samo na filmu. "Prvi put čujem za to. Ne mogu da verujem da se to dešava, a da ja ne znam. Gledao sam 'Kaligulu', ali na sindikalnim skupovima to nisam video ", kaže Orbović.
:0.6:i posle kad kažem da je sve to ološ i da samo dikatatura i eventualno feudalizam valjaju - ja ispadnem onakav!!! angry.gif
  • 2 weeks later...
Posted

apelacioni sud je, koliko čujem, prepolovio kaznu navijaču rada ubici navijača voždovca. i, oslobodio je kazne zbog zastare preostalu trojicu učesnika u ubistvu.koliko sam shvatio (a valjda jesam) ova trojica su optužena za učešće u tuči a ne u u učešću u ubistvu pa otud i zastarevanje po mišljenju apelacionista.kako je moguće da se kazna prepolovi? gde su tu kriterijumi? meni su bez veze i oglasi za rasprodaje sa 50% popusta.

Posted
kako je moguće da se kazna prepolovi? gde su tu kriterijumi? meni su bez veze i oglasi za rasprodaje sa 50% popusta.
Toliko je providno da su ih čak i novinari prokljuvili bez po muke: osnovni sud odreže 30 godina za teško ubistvo, potom se u narednih godinu dana prašina slegne, zatim apelacioni prepolovi kaznu i preinači kvalifikaciju, podigne se neka minimalna prašina ali na kraju crva nije ni bilo. Genijalan plan kakav samo Šaper može da osmisli.
Posted
Iako naslov tako kaze, ovo sigurno nije prvi put da banka izgubi spor i da se neke odredbe bankarskih ugovora oglase nistavim. To sto ljudi ne koriste svoja prava i ne tuze banke svakako nije krivica suda, vec pogresnog uverenja o nepobedivosti banaka. Banke, osiguravajuce kuce, republicki fondovi, ministarstva... redovno gube sporove i kao i autor ovog teksta bio sam iznenadjen time kakve su sporove gubili i uveren da je to prvi put da se tako nesto desilo. Naravno da nije bilo prvi put, ali je problem to sto se o tome ne pise u novinama, jer valjda nije interesantno kao polovljenje kazne ubicama.