Jump to content

Pravosuđe u Srbalja

Featured Replies

1 minute ago, radisa said:

Braniće se da joj insistirao da joj da, ona nije htela, on baš inisistirao... fantom

Videcemo. Znali su da u Krusevcu osdjuju ozbiljne njuske. Secam se kad je Jotka pao, posle mu sudili jer je u pritvoru ponudio pola miliona jura sudiji u kesu.

Ova ocigledno nije imala zaledjinu u policiji, sad da vidimo tuzilastvo i sudstvo. Ovo zadnje je na losem glasu ali fingers crossed. Nek sude i sitnim ribama i to je sjajan pocetak.

• Replies 1.7k
  • Views 191.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koji su stajali u biblioteci, i na jednom od njih bilo obaveštenje da se ne pali, jer je pokvaren. Ako bi ga ko god slučajno upalio, on je odmah počinjao da zuji jako, i posle 5-10 minuta počinjao da

• oborih prvu presudu koju je sudija donela u svojoj karijeri. beskrajno dobar osećaj pošto je bila užasno pristrasna.

• Za nedelju dana će biti 15 godina kako je ona Republički javni tužilac, i taj period je obeležen procvatom svih oblika kriminala i korupcije u zemlji, brutalnim nasiljem države nad pojedincima, bizarn

Posted Images

Eto jos jedne kandidatkinje za dezurstvo u ćacilendu

Edited by Lezilebovich

Bolnica u Kruševcu važi za najgoru u Srbiji, Užice je na mestu broj 2.

Lično ja, kao i članovi moje porodice, imamo samo negativna iskustva sa bolnicom u KŠ, tamo bukvalno čekaju da im daš koverat a ako se to ne desi oni te opušteno puste kući.

Hteo sam i ja da prijavim jednog hirurga ali mi sestra i majka nisu dozvolile, i dan danas se kajem što ga nisam prijavio

Ova protuva i njena majka i dalje nisu osuđene… Ne mogu da verujem šta čitam u ovom novinskom članku.

On 25. 6. 2025. at 11:27, basketas said:

Bolnica u Kruševcu važi za najgoru u Srbiji, Užice je na mestu broj 2.

Lično ja, kao i članovi moje porodice, imamo samo negativna iskustva sa bolnicom u KŠ, tamo bukvalno čekaju da im daš koverat a ako se to ne desi oni te opušteno puste kući.

Hteo sam i ja da prijavim jednog hirurga ali mi sestra i majka nisu dozvolile, i dan danas se kajem što ga nisam prijavio

meni u užicu ubili oca