March 11Mar 11 pa potpis je njegov i potpisao se ispod svog imena i sta ima veze pecat, pazi molim te preduzetnicka radnja, on je ionako fizicko lice, uzeo pare nije napravio posao - tuzis ga da ti uradi jel to rekao tuzilac?
March 11Mar 11 6 hours ago, Krošek said: pa potpis je njegov i potpisao se ispod svog imena i sta ima veze pecat, pazi molim te preduzetnicka radnja, on je ionako fizicko lice, uzeo pare nije napravio posao - tuzis ga da ti uradi jel to rekao tuzilac? Tako nekako. Poenta priče je da je lik višestruki osuđivani prevarant. E sad, šira priča je da govorim o sitnom kriminalu, koji je, iako otkriven, ostao neprocesuiran zbog jer eto - taj ima veze kod tužioca, pandura, preopterećeno je tužilaštvo pa mu se ne goni itd. itd. Krupnija priča od toga je VJT u Nišu za korupciju. Kupac je kupio jedan lokal, a katastar ga umesto na tom jednom upisao kao vlasnika na dva lokala u svojini prodavca, pa on mrtav-hladan na oba stavio hipoteku i digao kredit kod dve banke. VJT za korupciju, speeeecijalna jedinica, umesto da po mojoj prijavi pošalje inspektore da istrkeljišu katastar, šalje tom istom katastru prijavu sa dokazima da se izjasne na istu, da daju odgovor na prijavu, kao da je parnična tužba. Oni kažu nije to bilo namerno, to je greška, evo ispravićemo, a to je radio bivši radnik koji više ne radi, a mi mu nemamo šifru za u kompujter. Onda mi se zgadilo.
March 11Mar 11 23 minutes ago, Tribun_Populi said: Oni kažu nije to bilo namerno, to je greška, evo ispravićemo, a to je radio bivši radnik koji više ne radi, a mi mu nemamo šifru za u kompujter. U rangu 'pas mi je pojeo domaci'...
March 11Mar 11 1 hour ago, Tribun_Populi said: Tako nekako. Poenta priče je da je lik višestruki osuđivani prevarant. E sad, šira priča je da govorim o sitnom kriminalu, koji je, iako otkriven, ostao neprocesuiran zbog jer eto - taj ima veze kod tužioca, pandura, preopterećeno je tužilaštvo pa mu se ne goni itd. itd. Krupnija priča od toga je VJT u Nišu za korupciju. Kupac je kupio jedan lokal, a katastar ga umesto na tom jednom upisao kao vlasnika na dva lokala u svojini prodavca, pa on mrtav-hladan na oba stavio hipoteku i digao kredit kod dve banke. VJT za korupciju, speeeecijalna jedinica, umesto da po mojoj prijavi pošalje inspektore da istrkeljišu katastar, šalje tom istom katastru prijavu sa dokazima da se izjasne na istu, da daju odgovor na prijavu, kao da je parnična tužba. Oni kažu nije to bilo namerno, to je greška, evo ispravićemo, a to je radio bivši radnik koji više ne radi, a mi mu nemamo šifru za u kompujter. Onda mi se zgadilo. taj vjt u nisu ne pipa nista gde nije drzava ostecena
March 14Mar 14 E, bravo : ) (na temi o protestima čeka se kolona da dođe do Terazija : ), pa vest ostavljam ovde)
March 25Mar 25 cacilend, tuzilastvo, policijafali tu jos likova i imena, prvenstveno iz sudstva (mada ima onaj petrov iz ustavnog)sve manje od udruzenog zlocinackog poduhvata za 15. Mart ne sme da se desi, kada se sve ovo zavrsiNOVA portalOTKRIVAMO Posebno odeljenje u Palati pravde: Ovo su „tuži...Tragom informacije koja se sinoć pojavila na društvenim mrežama da je Nenad Stefanović, glavni tužilac beogradskog Višeg javnog tužilaštva (VJT), „osnovao grupu“ u tom tužilaštvu i istu nazvao „tuž... Edited March 25Mar 25 by cedo
March 26Mar 26 Raste broj sudija i tužilaca koj...Raste broj sudija i tužilaca koji su reagovali na izjavu...Broj sudija i tužilaca koji su reagovali saopštenjem povodom izjave predsednika Aleksandra Vučića da će „oni tužioci koji ne budu štitili poredak i zakon biti promenjeni“ porastao je na više od 500...
March 27Mar 27 tužiteljka Bojana Jelićprvo ojtNOVA portalTužilaštvo odlučilo: Milan Lađević pesnicom udario Vuka C...Nema elemenata krivičnog dela u napadu Milana Lađevića, glavnog urednika "Srpskog telegrafa" na Vuka Cvijića, novinara "Radara".U rešenju se, međutim, konstatuje da u ovakvom „nasilju“ (kako ga je okarakterisalo i samo tužilaštvo) nema elemenata krivičnog dela Nasilničko ponašanje, kao ni bilo kojeg drugog dela koje se goni po službenoj dužnosti. Razlozi za to navode se i u obrazloženju odluke, i svode se, ukratko, na to da u ponašanju prolaznika koji su prisustvovali napadu nije bilo značajnije promene u ponašanju, te s tim u vezi ni ugrožavanja spokojstva građana, što je preduslov za krivično delo Nasilničko ponašanje.
April 7Apr 7 Јутрос сам од другог основног суда добио мејл којим ми потврђују да су примили мој поднесак од 28.01.2022. године. Одговорили су на мој мејл којим сам им послао тај поднесак. Предмет правоснажно окончан крајем 2022 године или тако нешто.Потпуно бизарно
April 7Apr 7 9 minutes ago, Hamlet Strašni said:Јутрос сам од другог основног суда добио мејл којим ми потврђују да су примили мој поднесак од 28.01.2022. године. Одговорили су на мој мејл којим сам им послао тај поднесак. Предмет правоснажно окончан крајем 2022 године или тако нешто.Потпуно бизарноJa sam jednom u sudu dobio od Vrhovnog suda revizijsku odluku uz obaveštenje da su izgubili predmet (kako god da im je to uspelo), pa smo radili rekonstrukciju spisa. Možda sam to već i pričao ovde.