Afterburner Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 hvala shermane, ali odavno znamo da je novak fejker pobogu
sherman Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 nije na odmet da se s vremena na vreme to jasno i glasno kaze kako ne bi bilo nedoumicakad igra Novak?
sherman Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 (edited) meni je do skoro to bio aksiom ali evo u poslednje vreme pod uticajem nekih cudnovatih sila vise i nisam tako ubedjen u to. evo, skoro sam bio primoran da u nekom drustvu gledam Novakov mec i u jednom trenutku dok je neki avion proletao iznad zgrade a Novak osvajao odlucujuci poen meni se otelo jedno stiskanje pesnice uz kroz zube procedjeno - To!nesto cudno se dogadja sa mnom... Edited November 21, 2011 by sherman
Quizmaster Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zašto mora ovo grupno šaljenje, ko ima ideju da se to sviđa gledaocima?
Ras Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zašto mora ovo grupno šaljenjekaži to afterbarnerki i šermanu
Ros Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 odlican stream:http://www.ilemi.me/34947/1/Watch-Djokovic-vs-Berdych--ATP-World-Tour-Finals-London-/
Jean-Luc Picard Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 kaži to afterbarnerki i šermanuNe razumem... Zanimljiviju su od celokupnog tenisa prikazanog u Londonu...
Afterburner Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 (edited) kaži to afterbarnerki i šermanu jbg, prilicno nefer sto me pominjesniti se "grupno salim", niti sam redovna, niti provociram iz zabave izvini ako po neki put odgovorim na inace jako prometnom pdf-u nekome ko iz dosade pise nepovezanoi da, i ja sam jednom pitala kome se svidja stalkovanje i provociranje, dobila sam odgovor da je maskotama tipa sherman sve dozvoljeno, sto se sada bunite sto sam poslusala :P Edited November 21, 2011 by Afterburner
sherman Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 (edited) ej, shali se Cika Rasmeni imponuje da on nas dvoje vidi kao grupu, iako nas je realno prilcno maloa za to sto si me nazvala maskotom i da pisem nepovezano, moram jos malo da razmislim i zauzmem stavevo ja cu danas da navijam metodom slucajnog izbora za momka u kacketu Edited November 21, 2011 by sherman
Afterburner Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 (edited) ti si moja maskotaevo, sad se grupno i salimda opravdam saljive optuzbeinace, treba da navijas za ovog bez kacketa, jer ce taj sa kacketom da izgubi bar dva meca i tipsa koji ce da uleti umesto mareja ce imati sanse da prodje daljeu suprotnom corak Edited November 21, 2011 by Afterburner
nenad Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 ej, shali se Cika Rasmeni imponuje da on nas dvoje vidi kao grupu, iako nas je realno prilcno maloa za to sto si me nazvala maskotom i da pisem nepovezano, moram jos malo da razmislim i zauzmem stavevo ja cu danas da navijam metodom slucajnog izbora za momka u kacketu ovaj tvoj ubi djokovica.
Afterburner Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 naravno kad nije imao kontinuitet dobrih mecevakasno ce da pali, ako upali uopste
Ras Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 jbg, prilicno nefer sto me pominjesniti se "grupno salim", niti sam redovna, niti provociram iz zabave izvini ako po neki put odgovorim na inace jako prometnom pdf-u nekome ko iz dosade pise nepovezanoi da, i ja sam jednom pitala kome se svidja stalkovanje i provociranje, dobila sam odgovor da je maskotama tipa sherman sve dozvoljeno, sto se sada bunite sto sam poslusala :P ej, shali se Cika Ras
Recommended Posts