Jump to content
IGNORED

ATP World Tour Finals

renne

Recommended Posts

Posted

hvala shermane, ali odavno znamo da je novak fejker pobogu

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Afterburner

81

• anantaram

56

• Jean-Luc Picard

53

• Time Crisis

46

Posted

nije na odmet da se s vremena na vreme to jasno i glasno kaze kako ne bi bilo nedoumicakad igra Novak?

Posted (edited)

meni je do skoro to bio aksiom ali evo u poslednje vreme pod uticajem nekih cudnovatih sila vise i nisam tako ubedjen u to. evo, skoro sam bio primoran da u nekom drustvu gledam Novakov mec i u jednom trenutku dok je neki avion proletao iznad zgrade a Novak osvajao odlucujuci poen meni se otelo jedno stiskanje pesnice uz kroz zube procedjeno - To!nesto cudno se dogadja sa mnom...

Edited by sherman
Posted

Zašto mora ovo grupno šaljenje, ko ima ideju da se to sviđa gledaocima? :isuse:

Posted
Zašto mora ovo grupno šaljenje
kaži to afterbarnerki i šermanu
Posted

odlican stream:http://www.ilemi.me/34947/1/Watch-Djokovic-vs-Berdych--ATP-World-Tour-Finals-London-/

Posted
Ne razumem... Zanimljiviju su od celokupnog tenisa prikazanog u Londonu...biggrin.gif
Posted (edited)
:unsure: jbg, prilicno nefer sto me pominjesniti se "grupno salim", niti sam redovna, niti provociram iz zabave :huh: izvini ako po neki put odgovorim na inace jako prometnom pdf-u nekome ko iz dosade pise nepovezanoi da, i ja sam jednom pitala kome se svidja stalkovanje i provociranje, dobila sam odgovor da je maskotama tipa sherman sve dozvoljeno, sto se sada bunite sto sam poslusala :P Edited by Afterburner
Posted (edited)

ej, shali se Cika Rasmeni imponuje da on nas dvoje vidi kao grupu, iako nas je realno prilcno maloa za to sto si me nazvala maskotom i da pisem nepovezano, moram jos malo da razmislim i zauzmem stavevo ja cu danas da navijam metodom slucajnog izbora za momka u kacketu

Edited by sherman
Posted (edited)

ti si moja maskotaevo, sad se grupno i salimda opravdam saljive optuzbeinace, treba da navijas za ovog bez kacketa, jer ce taj sa kacketom da izgubi bar dva meca i tipsa koji ce da uleti umesto mareja ce imati sanse da prodje daljeu suprotnom corak

Edited by Afterburner
Posted
ej, shali se Cika Rasmeni imponuje da on nas dvoje vidi kao grupu, iako nas je realno prilcno maloa za to sto si me nazvala maskotom i da pisem nepovezano, moram jos malo da razmislim i zauzmem stavevo ja cu danas da navijam metodom slucajnog izbora za momka u kacketu
ovaj tvoj ubi djokovica.
Posted

naravno kad nije imao kontinuitet dobrih mecevakasno ce da pali, ako upali uopste

Posted
:unsure: jbg, prilicno nefer sto me pominjesniti se "grupno salim", niti sam redovna, niti provociram iz zabave :huh: izvini ako po neki put odgovorim na inace jako prometnom pdf-u nekome ko iz dosade pise nepovezanoi da, i ja sam jednom pitala kome se svidja stalkovanje i provociranje, dobila sam odgovor da je maskotama tipa sherman sve dozvoljeno, sto se sada bunite sto sam poslusala :P
ej, shali se Cika Ras